Uh dok sam iscitala sve stranice. Nikako da si uzmem vremena za sebe. Mi smo tek jucer dosli kuci iz bolnice (nesto mu je crp bio vislji i cekali smo taj uzv bubrega). Na kraju sve je ok, ima prosirenje to neko ali jako blago, potrebna je samo sad dok je mali cesca kontrola. Moguce i da se povuce potpuno kako bude rastao.
Ja otpocetka u bolnici imam problem s bradavicama i dojenjem, em su mi uvucene (silikoni pomazu donekle ali i preko njih mi ih je unistio i raskrvario totalno), em on ne zna ni preko silikons lijepo uhvatit pa smo se borili svim silama uz dohranu. Mlijeko mi je krenulo, a cice u ranama. Strasna bol. Jucer pocela sa izdajanjem koje me skrooooz manje boli i spasilo me. Jucerasnja prva noc kuci je bila prepuna nervoze, plakanje, malo je jeo, nepravilno, preeeedugo, i stalno se uspava na boci i ne pojede nista da bi skuzili da mu sisac na boci ne odgovara odnosno nema snagu da povuce, protok je pre slab. Danas uzeli novu, spasili se.
Izazovno mi je i bas tesko, tek se upoznajemo i dolazimo sebi. Po danu mi spava da ga morss budit za jesti, nocu cirkus. Nadam se da ce se to uspijet izregulirati sad uz pravilno hranjenje.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ima li novosti sa Leptirko?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sparkle super da je malena dobila na težini 🤗
Laurell i mi smo na početku mučili muku dok nismo našli odgovarajući sisač i ispalo je da je to mam. Bit će ti lakše čim bude normalno jeo 🙂 izdrzi ovaj početak 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam isto puno manje natekla bila u trudnoci i sad nakon noge kao u slona…
Mi za sad dojimo i tu i tamo neka dohranica kad vidim da taj podoj nisam dovoljno mlijeka imala jer bude nervozna i nakon cice
Imali smo burnu prvu noc, nije stala plakati i zaspala je prvi put tek u podne nakon dohrane, znaci cijelu noc i jutro je bila budna, ne znam ko je vise plakao ja ili ona. A sad evo spava stalno, pa papa pa malo place pa se mucimo pa opet zaspe pa se i ja sve nekako nadam da ce nam krenuti kako treba, trudimo se s dojenjem i za sad okej ide pa cemo viditi, svaki dan je zapravo drugaciji.
Laurell ma jesi ti iz Zadra?

Leeloo e to ih dodatno zna mučiti, ako nema stolice par dana, savjet koji su mi dale starije žene je da uzmes toplomjer i gurnes mu u guzu, to zna potaknuti kakanje, samo ne to raditi često jer zna ulijeniti crijeva, ali za hitne situacije nama radi posao 😂🙈
Pistacija to za dnevno spavanje te razumijem, jer i moj je takav. S vremenom je postao bolji, tako ce i tvoje dijete 🤞💪🏻
Samo opušteno i hrabro. Kome god pricam o nasem spavanju svi govore, to je takva beba i tu se ne moze nista, raditi kako njemu odgovara i to je to. Tako i ti, imas bebu kojoj je dovoljno malo sna i to je tako.
Jedna žena mi je rekla, vi danasnji mladi, rodite si djecu i vi bi da vam ta ista djeca samo spavaju i da vi ne morate nista raditi, e pa ne ide to tako, malo žrtve i patnje treba biti 😂
Purple istina, svaka noc je drugacija. Kad se dogodi 6h sati sna u komadu ja samo budem Bogu zahvalna i idemo dalje, novi dan, nova noć i novi izazovi 💪🏻🤞
———
Za žene koje ne doje, za mame sa malo sna i bez energije, otkriče su mi ove tablete, to mi preporucila sestricna koja to salje svim svojim frendicama sa malim bebama jer se kune i njih 🤣
Stavljam link:
https://pileje.hr/proizvod/paket-stres-phytostandard-glog-pasiflora-i-formag-30-tbl/
Jel imaju koje tablete za mame koje doje 😅🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Kakanje kod dojenih beba je kao ok i do 10 dana da ne kakaju,bebe na dohrani do 5. Mojoj je danas bio 6.ili 7.dan da nije kakala više ne mogu pamtiti uopće...dala sam joj onu klizmu jer mi se vec to činilo dugo . Lijepo se iskakala i mirno spava od tad , nije bila full nemirna,ali vidjela sam opet da ju muči
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Usla sam provjerit jesu li mi preostale mamite rodile😬
.
Čestitam Laurel i Srećo od srca ♥️♥️😘😘
.
Evo mi smo nekako dosli do dojenja tokom citavog dana i jedna boca po noci + cica po potrebi. On navlaci danima, ja mu dajem da doji kad god je gladan i evo sad imam po 90ml svog mlijeka na obe cice ( izdajala sam pa znam🤣). Isplakali smo se dvije noci i ja i on pa bi mu dala 10 ml svog mlijeka (jedva izdojenog) i ostalo dohrana tako prvih 5 dana mogu vam rec bilo je ubitacno.
On je bas dobra beba, spava dobro , jede i kaka a obzirom da je imao zuticu i porod dug mislim da je jos umoran. Svako malo zaspe na cici pa se brinem jel dovoljno pojeo..ma ludi mama mozak, sta da kazem 🫠
Dobio je za 10 dana kuci 600 gr sad ima 4 kg.🐝

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
E i koja vam se dohrana pokazala najboljom
On je u bolnici jeo Hipp Combiotic pa smo nastavili i mi davati tu dohranu, da mu ne mixamo a vidjela sam dosta pozitivnih komentara na tu dohranu. Nije bljuckao puno od nje a sad dobiva 1-2 boce uz cicu i dobro podnosi, ne utjece mu na stomacic , bar za sada.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sreca teško je to reći. Mi smo bili na novalacu, njega je lijepo jela ali je kakala svaka tri dana i jako se pri tome mučila i plakala, pa smo nakon njega prešli na hipp combiotik, kakanje okej, svaki dan, ali zadnjih 10ak dana odbija hranu, plače dok jede pa smo prešli na hipp comfort (boljeg je sastava, s vrlo malo laktoze) i zasad je bolje.
Johica bravo za malog frajera 🩵

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji