Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    22. Svibanj 2024. 13:31

Marta izdrzi taj boravak u bolnici, mozda te uskoro i puste ako je tlak okej. 😍
    Perpetua e nadam se da ce ta indukcija dobro proci, a mozda i rodim prije nego ju dogovorimo 🤣
    Elisaday hahah znaci sve obilazimo frizere! Ja sam isla u ponedjeljak 🤣🤣 a i jucer je bio bas koma dan, nije ni cudo da ti je bilo lose. Ona sparina me dotukla 🤣
    LaFemme opaaa, znaci mogla bi biti iduca na redu 🤩😍

💙5/24💙

• amalija41
    22. Svibanj 2024. 13:37

Bok cure,
    Citam vas ali nikako se priključiti, bila sam na mpo temi i evo me sva sreca cekam svoju ljetnu bebu, termin mi je 20.06.

Netko je tu pisao za on line trudnički tečaj, ali nisam zapamtila kak se zove, pa ako tko može preporučiti neki tečaj, da je on line i da stignem na njega😃

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

ElisaDay.
    22. Svibanj 2024. 14:19

Sve hoćemo biti lijepe kad bebe dođu 🩷

Amalija ima Roda.com trudničke tečajeve, super su, ja sam ih poslušala. 

ElisaDay.
    22. Svibanj 2024. 14:20

https://edukacija.roda.hr/tecajevi/za-roditelje/priprema-za-dojenje/

Perpetua
    22. Svibanj 2024. 14:57

Joj i ja bih bome rado kod frizera, i na pramenove i šišanje, ali cijene su ovdje takve da mi je doslovno jednako ili jeftinije sjesti na avion i doći u ZG na frizuru 😭😭 Tako da mislim da ću morati izdržati još koji mjesec, osim ako se ne usudim sama bar malo šišati 😄 Jesam prošle godine već nešto eksperimentirala s tim, dobro je ispalo, ali opet, ovo bi trebao biti malo veći zahvat skraćivanja postepeno pa me frka.
    .
    Imala sam pregled danas, brzinski UZV, sve ok, nemam procjenu trenutne kilaže bebe 😄 Glavicom je već dosta nisko u zdjelici, nadam se da je to dobar znak. Stvarno bih najviše htjela da krene sve samo od sebe 🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    22. Svibanj 2024. 14:57

Aha, i sljedeći pregled za 2 tjedna, tad ću biti već 39+1 😱😱

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Melian
    22. Svibanj 2024. 15:03

Pozdrav cure.
    Prvo čestitke novim mamicama, uživajte i mazite se sa svojim bebicama, čestitke i na svim urednim pregledima..
    Mi također prijavljujemo uredan pregled, curka za tjedan veća, živahna i vrlo sramežljiva - nikako uloviti sličicu glavice, šteta.. sljedeći pregled 12.6.
    Ja sam sa kilažom na -1 od početka, doktorica je zadovoljna s obzirom na trudnički dijabetes. Otvorila u pon komplikacije i sad se konačno mogu posvetiti nabavci stvari za bebu.
    Budite mi sve dobro i veselo! 😊

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
    👨🏻‍🦲50

1/22 💔- missed ab
    10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
    29/11/23 - kuca 💗
    24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
    url=https://www.tickerfactory.com]

katy_kaya
    22. Svibanj 2024. 15:08

Vidim da smo se uskladile sa frizerim, ja sam jucer bila, a danas na noktima. I narucila sam se nadobudno tjedan dana prije termina za nokte pa cemo vidjeti haha. 

• LaFemme
    22. Svibanj 2024. 15:09

Korni već neko vrijeme me jako bole leđa i bubrezi, ali ovih dana sve više. Doktorica je rekla ako krene prema stomaku da odmah pravac bolnica jer bi se mogla brzo otvoriti i imam non stop BH kontrakcije.
    Tko zna kad ću, može ovo još i potrajati do termina. 😁

• amalija41
    22. Svibanj 2024. 15:16

Hvala vam!

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.