Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)
Koji vam je plan za krevetić poslije, tj. što bi uzela da ne seliš?
Ja bih vjerojatno uzela neki next-to-me krevetić (i prije selidbe i za "pravo"), oni se lako premjeste, a super su za imati bebu blizu sebe i olakšati si i dojenje ako će biti, ili jednostavno dizanja po noći 😊
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?
Gabby I Purple čestitam na dobrim pregledima 🥰 Jos malooo 🤗
Srceko, ako ti se jede pasteta pojedi je 😁 Nece ništa biti od ponekad. Ja tu i tamo kad me uhvati zelja pojedem Junior Argetu ( kokosju ili od tune) 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?
Ja pojedem sve sto mi dođe. Naravno ne u enormnim količinama ni često, ovo sto nije preporučljivo za trudnice, ali ne izbjegavam ako imam zelju 😄
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja isto pojedem tu i tamo pastetu. Onu od podravke s ajvarom. Imala sam na pocetku trudnoce fazu kad mi se jedno dva tjedna jela skoro svaki dan. A sad ju pojedem tipa 2x mjesecno. Mislim da je okej manje vise sve u normalnim kolicinama. Jedino ne jedem sirovo meso i sirovu ribu. A tatarski mi je malo falio. 😋
Meni se zadnjih dana uzasno puno voca jede. Danas sam smazala vec bananu, 4 marelice, jagode, borovnice, maline. Ne znam ima li ijedna od vas toliku zelju za vocem. 🤣
I nama je kontrola 27.5.
Sve je u redu na pregledu (mozda na iducem bude dogovor za indukciju) 🥰
Zašto indukcija, jesam nešto propustila? 🤗
Zbog ovih injekcija heparina koje si dajem. 😊
Inace ne bi morala.. al mozda mali krene sam ☺️
💙5/24💙
Ja isto pojedem tu i tamo pastetu. Onu od podravke s ajvarom. Imala sam na pocetku trudnoce fazu kad mi se jedno dva tjedna jela skoro svaki dan. A sad ju pojedem tipa 2x mjesecno. Mislim da je okej manje vise sve u normalnim kolicinama. Jedino ne jedem sirovo meso i sirovu ribu. A tatarski mi je malo falio. 😋
Meni se zadnjih dana uzasno puno voca jede. Danas sam smazala vec bananu, 4 marelice, jagode, borovnice, maline. Ne znam ima li ijedna od vas toliku zelju za vocem. 🤣
Ja udaram po lubenici i jagodama 🤣
.
I novo otkrice su mi muffini iz lidla cokoladni 🤣🙈
Jaoo ja bih mogla lubenice stalno jesti 🫢 Navečer se isto najedem i mislim makar se upišala u krevet. 🤣🤣
'21. 💙
'24. 💛
Samo da se javim, malac ima 1100gr , okrenuo se za sada glavicom prema dolje. Ja sam zatvorena i sve je drugo uredno. Na pregledu je spavao i drzao ruku na licu pa nemamo novu slicicu. 🥲💙
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji