Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    21. Svibanj 2024. 08:47

Lucija93

Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)

Koji vam je plan za krevetić poslije, tj. što bi uzela da ne seliš? 
    Ja bih vjerojatno uzela neki next-to-me krevetić (i prije selidbe i za "pravo"), oni se lako premjeste, a super su za imati bebu blizu sebe i olakšati si i dojenje ako će biti, ili jednostavno dizanja po noći 😊

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Srceko23
    21. Svibanj 2024. 09:57

Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?

nada23
    21. Svibanj 2024. 10:32

Gabby I Purple čestitam na dobrim pregledima 🥰 Jos malooo 🤗
    Srceko, ako ti se jede pasteta pojedi je 😁 Nece ništa biti od ponekad. Ja tu i tamo kad me uhvati zelja pojedem Junior Argetu ( kokosju ili od tune) 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    21. Svibanj 2024. 12:22

Srceko23

Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?

Ja pojedem sve sto mi dođe. Naravno ne u enormnim količinama ni često, ovo sto nije preporučljivo za trudnice, ali ne izbjegavam ako imam zelju 😄

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• plave_okice
    21. Svibanj 2024. 12:51

Ja isto pojedem tu i tamo pastetu. Onu od podravke s ajvarom. Imala sam na pocetku trudnoce fazu kad mi se jedno dva tjedna jela skoro svaki dan. A sad ju pojedem tipa 2x mjesecno. Mislim da je okej manje vise sve u normalnim kolicinama. Jedino ne jedem sirovo meso i sirovu ribu. A tatarski mi je malo falio. 😋 
    Meni se zadnjih dana uzasno puno voca jede. Danas sam smazala vec bananu, 4 marelice, jagode, borovnice, maline. Ne znam ima li ijedna od vas toliku zelju za vocem. 🤣

purple13
    21. Svibanj 2024. 13:08

Perpetua

purple13

I nama je kontrola 27.5.
    Sve je u redu na pregledu (mozda na iducem bude dogovor za indukciju) 🥰

Zašto indukcija, jesam nešto propustila? 🤗

Zbog ovih injekcija heparina koje si dajem. 😊
    Inace ne bi morala.. al mozda mali krene sam ☺️

💙5/24💙

Leptirko22
    21. Svibanj 2024. 13:54

plave_okice

Ja isto pojedem tu i tamo pastetu. Onu od podravke s ajvarom. Imala sam na pocetku trudnoce fazu kad mi se jedno dva tjedna jela skoro svaki dan. A sad ju pojedem tipa 2x mjesecno. Mislim da je okej manje vise sve u normalnim kolicinama. Jedino ne jedem sirovo meso i sirovu ribu. A tatarski mi je malo falio. 😋
    Meni se zadnjih dana uzasno puno voca jede. Danas sam smazala vec bananu, 4 marelice, jagode, borovnice, maline. Ne znam ima li ijedna od vas toliku zelju za vocem. 🤣

Ja udaram po lubenici i jagodama 🤣
    .
    I novo otkrice su mi muffini iz lidla cokoladni 🤣🙈

ElisaDay.
    21. Svibanj 2024. 16:14

Meni je sladoled trenutno hrana br 1 😂

Haru
    21. Svibanj 2024. 16:29

Jaoo ja bih mogla lubenice stalno jesti 🫢 Navečer se isto najedem i mislim makar se upišala u krevet. 🤣🤣

'21. 💙
    '24. 💛

Johicaa
    21. Svibanj 2024. 19:19

Samo da se javim, malac ima 1100gr , okrenuo se za sada glavicom prema dolje. Ja sam zatvorena i sve je drugo uredno. Na pregledu je spavao i drzao ruku na licu pa nemamo novu slicicu. 🥲💙

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.