Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    24. Travanj 2024. 10:27

marta96

ElisaDay.

Cure, jel koja imala problema sa niskim željezom, odnosno hemoglobinom? Mene je moja dr slala opet vaditi jer mi je zadnji put bio 117, sad mi je 107 😨😨 k tome su mi niski i eritrociti i hematokrit. Šaljem nalaze dr pa ću vidjeti što će mi reći.

Meni je u prvoj trudnoći došli do jake anemije bas ,tu su mi i otkucaji srca se poremetila,blijeda i suha koža znači kaos. Ja sam pila prenatale i uzela sam željezo+ c vitamin i sok od aronije svaki dan, samo hranom je jako teško isčupati se iz anemije u trudnoći jer je potrošnja prevelika meni je rekao gin da mogu uzimati 500x više od preporučene dnevne doze željeza u trudnoći i svejedno se ne mogu predozirati😏 ja pijem Ferrobel na bazi organske cikle inače super diže željezo i prirodno je, nisam bila redobita ni krenula na vrijeme pa mi je sad isto smanjen hemoglobin,ali sam zato sad postala redivna svako jutro

Slažem se da, ništa bez suplemenata 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• LaFemme
    24. Travanj 2024. 11:47

ElisaDay.

Evo dala mi je dr.Tardyferon tablete, 1 na dan. Pa ćemo vidjeti.

I ja pijem Tardyferon I vitamin C. Meni ne padaju teško na želudac tako da su mi super.

ElisaDay.
    24. Travanj 2024. 12:25

LaFemme

ElisaDay.

I ja pijem Tardyferon I vitamin C. Meni ne padaju teško na želudac tako da su mi super.

Odlično, jel ih piješ prije obroka ili tijekom? 

neverland
    24. Travanj 2024. 12:55

ElisaDay.

LaFemme

ElisaDay.

I ja pijem tako, tek od nedavno, nisam nikad imala prije problema.
    Pijem uz doručak, samo ako nije ništa mliječno. I ok je za probavu i želudac. 

• LaFemme
    24. Travanj 2024. 14:13

ElisaDay.

LaFemme

ElisaDay.

Pijem ih 2 sata prije obroka jer pojedem većinom nešto mliječno, a ako nećeš jesti mliječno ili kofein onda pola sata prije obroka. Tako je u uputama ja mislim pisalo zbog što bolje apsorpcije. Ako ti baš teško padaju na želudac onda uz obrok možeš, ali bez mliječnog.

• LaFemme
    24. Travanj 2024. 14:15

Ja sam jučer bila na pregledu. Dečkić je super, ima 1800g, ali obzirom da mi je dijagnoza i dalje prijeteći prijevremeni porod sljedeci pregled mi je u TA u bolnici tako da sam se danas naručila i  već 8.5. sljed pregled. Odlučila sam se za Vinogradsku.

ElisaDay.
    24. Travanj 2024. 17:08

LaFemme ma glavno da on dobro napreduje, bravo! Bit će to sve dobro 😉

purple13
    24. Travanj 2024. 17:19

LaFemme

Ja sam jučer bila na pregledu. Dečkić je super, ima 1800g, ali obzirom da mi je dijagnoza i dalje prijeteći prijevremeni porod sljedeci pregled mi je u TA u bolnici tako da sam se danas naručila i već 8.5. sljed pregled. Odlučila sam se za Vinogradsku.

Super je beban, vec veliki!
    I ja cu u vinogradsku, imam prvi pregled u ponedjeljak. 🙃 zbog spontanih i heparina me moja stavila kao visoko rizicnu pa idem ranije nego je uobicajeno..

💙5/24💙

Leeloo101
    24. Travanj 2024. 20:02

Šalje me na GUK profil,  je l bio tko? 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    24. Travanj 2024. 20:37

Leeloo101

Šalje me na GUK profil, je l bio tko?

Mislim da to ides jedan dan u bolnicu pa ti vise puta u danu vade krv (nataste i naokon obroka).
    Sve ovisi gdje ides, a mozda ti daju upute pa da si sama vadis. 😊
    Meni je endo dala aparatic pa sam sama mjerila kod kuce.

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.