Cure, jel koja imala problema sa niskim željezom, odnosno hemoglobinom? Mene je moja dr slala opet vaditi jer mi je zadnji put bio 117, sad mi je 107 😨😨 k tome su mi niski i eritrociti i hematokrit. Šaljem nalaze dr pa ću vidjeti što će mi reći.
Meni je u prvoj trudnoći došli do jake anemije bas ,tu su mi i otkucaji srca se poremetila,blijeda i suha koža znači kaos. Ja sam pila prenatale i uzela sam željezo+ c vitamin i sok od aronije svaki dan, samo hranom je jako teško isčupati se iz anemije u trudnoći jer je potrošnja prevelika meni je rekao gin da mogu uzimati 500x više od preporučene dnevne doze željeza u trudnoći i svejedno se ne mogu predozirati😏 ja pijem Ferrobel na bazi organske cikle inače super diže željezo i prirodno je, nisam bila redobita ni krenula na vrijeme pa mi je sad isto smanjen hemoglobin,ali sam zato sad postala redivna svako jutro
Slažem se da, ništa bez suplemenata 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo dala mi je dr.Tardyferon tablete, 1 na dan. Pa ćemo vidjeti.
I ja pijem Tardyferon I vitamin C. Meni ne padaju teško na želudac tako da su mi super.
I ja pijem Tardyferon I vitamin C. Meni ne padaju teško na želudac tako da su mi super.
Odlično, jel ih piješ prije obroka ili tijekom?
I ja pijem tako, tek od nedavno, nisam nikad imala prije problema.
Pijem uz doručak, samo ako nije ništa mliječno. I ok je za probavu i želudac.
Pijem ih 2 sata prije obroka jer pojedem većinom nešto mliječno, a ako nećeš jesti mliječno ili kofein onda pola sata prije obroka. Tako je u uputama ja mislim pisalo zbog što bolje apsorpcije. Ako ti baš teško padaju na želudac onda uz obrok možeš, ali bez mliječnog.
Ja sam jučer bila na pregledu. Dečkić je super, ima 1800g, ali obzirom da mi je dijagnoza i dalje prijeteći prijevremeni porod sljedeci pregled mi je u TA u bolnici tako da sam se danas naručila i već 8.5. sljed pregled. Odlučila sam se za Vinogradsku.
LaFemme ma glavno da on dobro napreduje, bravo! Bit će to sve dobro 😉
Ja sam jučer bila na pregledu. Dečkić je super, ima 1800g, ali obzirom da mi je dijagnoza i dalje prijeteći prijevremeni porod sljedeci pregled mi je u TA u bolnici tako da sam se danas naručila i već 8.5. sljed pregled. Odlučila sam se za Vinogradsku.
Super je beban, vec veliki!
I ja cu u vinogradsku, imam prvi pregled u ponedjeljak. 🙃 zbog spontanih i heparina me moja stavila kao visoko rizicnu pa idem ranije nego je uobicajeno..
💙5/24💙
Šalje me na GUK profil, je l bio tko?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Šalje me na GUK profil, je l bio tko?
Mislim da to ides jedan dan u bolnicu pa ti vise puta u danu vade krv (nataste i naokon obroka).
Sve ovisi gdje ides, a mozda ti daju upute pa da si sama vadis. 😊
Meni je endo dala aparatic pa sam sama mjerila kod kuce.
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji