Cao cure :)
Javljala sam se prije desetak dana pa danas zelim da prenesem moje iskustvo nakon biopsije placente. Znam da Monny ocekuje ubrzo isto. Prvo smo trebali da odradimo amniocintezu ali posto mi se materica ispravila (inace mi je malo nazad) odlucili su da odrade ipak biopsiju placente. Prvo mi je doktorica pregledala bebu i sve je bilo super, nuhalni nabor, koji mi je inace bio indikacija, se smanjio, a ciste na vratu bebe su nestale (nekome je bilo isto, ne mogu se sjetiti kome, pa evo da javim da se sve povuklo i da ne brinete, drzim fige da objema curama se dogodi isto koje su pisale). Biopsija je brzo bila gotova, malo je naravno neugodno ali brzo je proslo. Rezultati ce biti za dvije sedmice ali doktorica je jako zadovoljna, a sutra vec ocekujem rezultate za sve hromosome.
Eto pitajte slobodno ako koga jos nesto zanima, a tebi Monny drzim fige 😊
Heej, čekam cijeli dan ☺️
Baš mi je drago što je sve dobro prošlo, neka i rezultati budu uredni 🤞🍀
Šta su ti rekli, jel šalju nalaz poštom/ mailom ili zovu?
12/23 UZV ♥️✔️
Hvala punoo cure ☺️
Sutra bi trebalo da ja nazovem za hromosome, a za gene ce oni mene zvati. Uzeli su krv i meni i muzu radi poredjenja gena kod nas i kod bebe. Hoces li ti raditi te gene ili samo hromosome? Onu array metodu sam odbila, ne znam da li su ti to spominjali. Ne mogu vise, stalno nesto cekam. Nek jos ovo dodje, a ostalo u Bozije ruke.
👩29
07/24 🍼🤱
I da, zaboravih jos. Dali su mi dva dana bolovanja, pa trebam malo usporiti ovih dana. Tako da znas zbog posla
👩29
07/24 🍼🤱
Hvala punoo cure ☺️
Sutra bi trebalo da ja nazovem za hromosome, a za gene ce oni mene zvati. Uzeli su krv i meni i muzu radi poredjenja gena kod nas i kod bebe. Hoces li ti raditi te gene ili samo hromosome? Onu array metodu sam odbila, ne znam da li su ti to spominjali. Ne mogu vise, stalno nesto cekam. Nek jos ovo dodje, a ostalo u Bozije ruke.
Nisu mi jos nista nudili, znam samo da radim amnio. Spomenula mi je zadnji put jedino fish metodu da dobijemo nalaz za trisomije u roku 2 dana. Nadam se samo da ce sve biti dobro ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
I da, zaboravih jos. Dali su mi dva dana bolovanja, pa trebam malo usporiti ovih dana. Tako da znas zbog posla
Ja sam na zabrani od početka trudnoće, ali lijepo od njih što daju bolovanje
12/23 UZV ♥️✔️
Dele super vijesti.. vjerujem da će i nalazi biti ok
Meni se jučer pojavila mala smeda mrlja, pa tek popodne ponovno... i danas iza podne opet..
Svijetlo smeda boja, kao bijela kava.. pa se tješim da je to samo neka žilica pukla... svježe krvi nema ..
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Selce,Monny sretno s nalazima ❤️
Leeloo ako si bila na pregledu, može biti i od toga, pogotovo ako je svjetlo-smeđe, meni je bilo jednom tako pa mi je dr rekla da je od pregleda
Faith e baš si divan trudnica 🥰
Haru joj da Hometown Cha Cha Cha je savršena serija 🤩 meni jedna od najdražih! Na King's Affection ću baciti pogled svakako! Ako nisi gledala, od tih laganih romantičnih bi preporučila What's Wrong with Secretary Kim, Business Proposal, a od ozbiljnijih 39!
Što se kg tiče, do 20tt sam dobila 3kg, ali se na zamaram s tim dok me oni ne počnu zamarati. 😅
Sretno svima s pregledima ovaj tjedan! 😊
Obzirom na dir koji spominjete
Memoirs of a Geisha...
Draza mi je knjiga, ali...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cao cure :)
Javljala sam se prije desetak dana pa danas zelim da prenesem moje iskustvo nakon biopsije placente. Znam da Monny ocekuje ubrzo isto. Prvo smo trebali da odradimo amniocintezu ali posto mi se materica ispravila (inace mi je malo nazad) odlucili su da odrade ipak biopsiju placente. Prvo mi je doktorica pregledala bebu i sve je bilo super, nuhalni nabor, koji mi je inace bio indikacija, se smanjio, a ciste na vratu bebe su nestale (nekome je bilo isto, ne mogu se sjetiti kome, pa evo da javim da se sve povuklo i da ne brinete, drzim fige da objema curama se dogodi isto koje su pisale). Biopsija je brzo bila gotova, malo je naravno neugodno ali brzo je proslo. Rezultati ce biti za dvije sedmice ali doktorica je jako zadovoljna, a sutra vec ocekujem rezultate za sve hromosome.
Eto pitajte slobodno ako koga jos nesto zanima, a tebi Monny drzim fige 😊
Oprosti što sam ovako banula.
Nisam skužila zašto si morala raditi biopsiju placente?
It's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji