Lista pregleda:
Perpetua - 16.2.
nada23 - 19.2.
laurell - 19.2.
Hellobaby - 19.2.
marta96 - 19.2.
Eonaria - 19.2.
Monny - 21.2.
ElisaDay - 22.2.
Leptirko22 - 22.2.
LauraUna327 - 23.2.
zeka123 - 26.2.
plave_okice - 27.2.
NPelica - 27.2.
Gabby - 27.2.
Melian - 28.2.
mima95 - 1.3.
purple13 - 4.3
korni - 4.3.
Arianne - 4.3
Faith1509 - 5.3.
Sreća2012 - 5.3.
ericaa - 5.3.
LauraUna327 - 11.3.
Leeloo101 - 12.3.
mia_ - 13.3.
pistacija13 - 14.3
deedee1405 - 14.3.
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
katy_kaya - 19.3.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Oprostite ostao mi je datum od petka, trudnočki mozak 🙄
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
ElisaDay drago mi je da se beba javila ❤️
Gabby ja sam na pregledu pred dva tjedna bila na +7 🙈 ali rekao mi ginek.da je to sve okej, jer sam krenula s minusom kg u trudnoću 😁 sad ce napokon biti duži dani pa ću krenuti s setnjama nakon posla. Ali kad gledam, trbuh mi je baš buknuo kroz peti mj, cice su se još malo zaokruzile, tako da nisu sve te kile od papanja 🤭
Sretno ako koja ima pregled 🤗
Da ja sam zaboravila da kazem da sam i ja krenula sa -3 kg tako da trebam dobiti jos 1,5 kg da se vratim na svoju kilazu pre trudnoce.
☺️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Bok curke kako ste ja ko padobranac tu i tamo nešto zapišem vidim da lijepo napredujete ja sam na +9 i jako sam zadovoljna s obzirom da sam s prvom bebom dobila 33 kg i sve mi je otišlo ostalo nekih 5 il 6 kg i evo nakon 10 mj opet trudna tako da sam si super... uglavnom nemojte se zamarati bit će to sve super ...ja danas obavila ogtt ... 😁😁😁pratim vas ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ženice drage kako stojite sa kilažom?
Ja u 22. tjednu +7 kg 😱🤦♀️ pretjerala sam znam… ali apetit mi je uff, posebno za slatko. I uskoro trebam ici ogtt radit pa me i toga strah sta ce biti 😅
Ja sam na +7 u 16tt, pa je dr rekao bravo, sve je ok…
Elisa 12h prije vađenja ne smiješ ništa osim vode.. nadam se da su ti to napomenuli
Znam, ali isto bolje navečer ništa slatko ni teško, ovaj put poslije 7 neću ništa pojesti
Ja sam još uvijek u minusu od svoje početne kilaže zbog mučnina i povraćanja. I iskreno jedva čekam da krenem se debljati malo, jer je to bila moja idealna težina, sad sam si pre mršava 🤣🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Korni a ja krenula sa +10 viška koje sam natukla u zadnje 2 god otkad sam u beba moodu i upisala faks, prestala trenirat.
Zeka123 to me malo tješi, vidjet cemo kroz 2-3 tjedna sta kaze moj 🙈
Leeloo101 meni je u 20. Kad sam bila +5 rekao okej, Al sad tek krecu kile gore 🤣
Hellobaby meni rekao nakon 24. tjedna, taman na idućoj kontroli da ce mi napisat preporuku
Mareeeee3112 hvala sta nas tjesis 🤗 meni je prva trudnoća, a inace čitav zivot borim borbu s kilama. Bas moram pazit i biti aktivna, inace ode za cas.
bome i meni je u zadnja 2 tjedna iskočio trbuh, dotad sam normalno traperice nosila. Sad me stišću, imam jedne trudničke i bas vidim da mi gode 🥰
Da li je neka od vas upisala kakve vjezbe za trudnice? Razmisljam o tome s obzirom da imam vremena, urednu trudnocu a vec sam se uležala 🤣 isplati li se i ima li smisla tek sad krenut. Mislim nije kasno?
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Faith e baš si divan trudnica 🥰
Haru joj da Hometown Cha Cha Cha je savršena serija 🤩 meni jedna od najdražih! Na King's Affection ću baciti pogled svakako! Ako nisi gledala, od tih laganih romantičnih bi preporučila What's Wrong with Secretary Kim, Business Proposal, a od ozbiljnijih 39!
Što se kg tiče, do 20tt sam dobila 3kg, ali se na zamaram s tim dok me oni ne počnu zamarati. 😅
Sretno svima s pregledima ovaj tjedan! 😊
Cao cure :)
Javljala sam se prije desetak dana pa danas zelim da prenesem moje iskustvo nakon biopsije placente. Znam da Monny ocekuje ubrzo isto. Prvo smo trebali da odradimo amniocintezu ali posto mi se materica ispravila (inace mi je malo nazad) odlucili su da odrade ipak biopsiju placente. Prvo mi je doktorica pregledala bebu i sve je bilo super, nuhalni nabor, koji mi je inace bio indikacija, se smanjio, a ciste na vratu bebe su nestale (nekome je bilo isto, ne mogu se sjetiti kome, pa evo da javim da se sve povuklo i da ne brinete, drzim fige da objema curama se dogodi isto koje su pisale). Biopsija je brzo bila gotova, malo je naravno neugodno ali brzo je proslo. Rezultati ce biti za dvije sedmice ali doktorica je jako zadovoljna, a sutra vec ocekujem rezultate za sve hromosome.
Eto pitajte slobodno ako koga jos nesto zanima, a tebi Monny drzim fige 😊
👩29
07/24 🍼🤱
Cao cure :)
Javljala sam se prije desetak dana pa danas zelim da prenesem moje iskustvo nakon biopsije placente. Znam da Monny ocekuje ubrzo isto. Prvo smo trebali da odradimo amniocintezu ali posto mi se materica ispravila (inace mi je malo nazad) odlucili su da odrade ipak biopsiju placente. Prvo mi je doktorica pregledala bebu i sve je bilo super, nuhalni nabor, koji mi je inace bio indikacija, se smanjio, a ciste na vratu bebe su nestale (nekome je bilo isto, ne mogu se sjetiti kome, pa evo da javim da se sve povuklo i da ne brinete, drzim fige da objema curama se dogodi isto koje su pisale). Biopsija je brzo bila gotova, malo je naravno neugodno ali brzo je proslo. Rezultati ce biti za dvije sedmice ali doktorica je jako zadovoljna, a sutra vec ocekujem rezultate za sve hromosome.
Eto pitajte slobodno ako koga jos nesto zanima, a tebi Monny drzim fige 😊
Bravo, drago mi je da je sve super !
Sortiraj odgovore
Najstariji