+6! I mene ceka ogtt za neka dva tjedna. Ovaj koji sam radila prije je bio uredan (to je bio vanredni ;)) pa se nadam da ce i iduci biti okej.
💙5/24💙
Evo malo sam se smirila i stavila ruku na trbuh pa se javila, odmah mi je lakše ❤️
Ja sam trenutno na +3 kg, začudo jer stvarno jedem puno slatkoga, ali eto valjda puno hodam svaki dan pa nisam previše dobila zasad.
I mene sad čeka ogtt, prvi put na vađenju krvi mi je glukoza bila 5.2 natašte pa me sad čisto strah što će biti. Ali tada sam jela pizzu kasno navečer, sada ću biti pametnija pa neću ništa teško ni slatko jesti cijeli dan.
Drago mi je da ti se javila beba i da ti je sada lakse. 🥰🥰
💙5/24💙
Sreca3 ja sam u 15. tj bila +2, ostala kuci i natukla 5 kg u 7 tjedana 🤦♀️ puno za tako kratki period, sad se tjeram da pripazim malo. A i sigurno je do manjka aktivnosti..
ElisaDay. Meni je bio 5.3 Al se navecer prejela Jaffa keksa, pa sam ponovila po uputama i onda je bio 5.1.. isto granično , a vidjet cemo.. vec sam si skinula dijetu za gestac. dijabetes. Rekao mi ginekolog da svatko moze tako jest. Ne moze škoditi, samo pomoc
Pa dobro, sad kad gledam tu smo negdje sve.. cast izuzetcima. 🤩
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Evo malo sam se smirila i stavila ruku na trbuh pa se javila, odmah mi je lakše ❤️
Ja sam trenutno na +3 kg, začudo jer stvarno jedem puno slatkoga, ali eto valjda puno hodam svaki dan pa nisam previše dobila zasad.
I mene sad čeka ogtt, prvi put na vađenju krvi mi je glukoza bila 5.2 natašte pa me sad čisto strah što će biti. Ali tada sam jela pizzu kasno navečer, sada ću biti pametnija pa neću ništa teško ni slatko jesti cijeli dan.
Bas mi je drago da je sve okej ❤️
Negdje sam procitala da se pojede nesto slatko i legne na lijevi bok, onda se valjda razbude 😁
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Gabby Da, a i ovisi kako se namjesti, sada bome osjetim i kad sjedim, dozvala sam je 😂
Meni bi iskreno baš teško palo da mi sad radi šećera uvale neku rigoroznu dijetu jer je hrana jedino što me drži 😂 osim naravno isčekivanja kada ću primiti svoju bebicu u naručje.
Počeli su mi bolovi u donjem dijelu leđa, imam jake žgaravice, a i nesanica je krenula, tako da eto baš zabavno. I sad da mi netko zabrani čokoladu, kruh i sl., ostatak trudnoće bi mi bila baš ful patnja. Tako da se nadajmo da će nam na ogtt sve biti u redu 😎
ElisaDay drago mi je da se beba javila ❤️
Gabby ja sam na pregledu pred dva tjedna bila na +7 🙈 ali rekao mi ginek.da je to sve okej, jer sam krenula s minusom kg u trudnoću 😁 sad ce napokon biti duži dani pa ću krenuti s setnjama nakon posla. Ali kad gledam, trbuh mi je baš buknuo kroz peti mj, cice su se još malo zaokruzile, tako da nisu sve te kile od papanja 🤭
Sretno ako koja ima pregled 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ženice drage kako stojite sa kilažom?
Ja u 22. tjednu +7 kg 😱🤦♀️ pretjerala sam znam… ali apetit mi je uff, posebno za slatko. I uskoro trebam ici ogtt radit pa me i toga strah sta ce biti 😅
Ja sam na plus 9 🤣 ,a 16+3 sam....kod mene se pokazalo u trudnoćama da kile nemaju veze sa trudničkim dijabetesom. Svaku trudnoću dobim oko 25 kila a šećer ne može bolji bit 😂😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Da natuknem da se ne prežderavam. Jednostavno mi kile idu ko lude u trudnoći.
Mene kičma ubija a uz to me i išijas ulovio. Parzy imam.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ženice drage kako stojite sa kilažom?
Ja u 22. tjednu +7 kg 😱🤦♀️ pretjerala sam znam… ali apetit mi je uff, posebno za slatko. I uskoro trebam ici ogtt radit pa me i toga strah sta ce biti 😅
Ja sam na +7 u 16tt, pa je dr rekao bravo, sve je ok...
Elisa 12h prije vađenja ne smiješ ništa osim vode.. nadam se da su ti to napomenuli
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro cure!
Kako ste prošle vikend?
Evo ja na +4, ali to je moj standard za ove tjedne.
Meni je rekao ginekolog da napravim OGTT između 20. i 24.tt., ali još ga danas pitam dal sam ga dobro čula 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji