Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    19. Veljača 2024. 16:04

ElisaDay.

Selce,Monny sretno s nalazima ❤️

Leelooako si bila na pregledu, može biti i od toga, pogotovo ako je svjetlo-smeđe, meni je bilo jednom tako pa mi je dr rekla da je od pregleda

Nisam.. bili smo na kraćem putu..  cca 2.5h vožnje..  
    Petak.. u nedjelju se pojavilo
    U sub sam dosta šetala,  lagano...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    19. Veljača 2024. 16:41

Leeloo101

ElisaDay.

Selce,Monny sretno s nalazima ❤️

Leelooako si bila na pregledu, može biti i od toga, pogotovo ako je svjetlo-smeđe, meni je bilo jednom tako pa mi je dr rekla da je od pregleda

Nisam.. bili smo na kraćem putu.. cca 2.5h vožnje..
    Petak.. u nedjelju se pojavilo
    U sub sam dosta šetala, lagano…

Nazovi svog ginekologa da provjeriš i pitaš za savjet, ako ćeš biti mirnija. 

nada23
    19. Veljača 2024. 16:42

Ej cure, evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Bila sam u virozi pa se opet mucnine vratile, tako da nisam imala volje ni komentirati. Pratim vas. Cestitam svima koje ste imale uredne preglede. ❤️
    .
    .
    I moj pregled je danas dobro prosao. Bebicu sam lijepo vidjela iz profila. Sve je ok. Jedino sam se pozalila na bolove koji me već duže prate pa mi je dr. rekao da mirujem i da počnem uzimati Duphaston, cisto radi mjere opreza i s obzirom da sam prije imala spontani. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    19. Veljača 2024. 16:45

Sljedeći pregled je 11.3. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    19. Veljača 2024. 18:07

Delce držim fige za dobre nalaze 🥰 bit će to sve kako treba 🤞🏽
    Nada joj i meni se vratile mučnine jače opet zadnja dva dana. Zavidim ti sto si lijepo vidjela bebicu!!! -jer evo i mene s pregleda, moja se sva nekako sakrila i zabila i nekako je naopako okrenuta🤣 jedva je uspio neke slikice. Mjerili smo nuhalni nabor i sve je uredno i u granicama normale 🙂 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    19. Veljača 2024. 18:08

I da, i dalje mi je trudnoća za tjedan veća. No to je zbog moje ranije ovulacije. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    19. Veljača 2024. 18:26

Laurell, drago mi je da je i tvoj pregled prosao dobro. Nadam se da će se bebica sljedeći put bolje namjestiti da je mozes lijepo vidjeti 😍 Znači ti si u biti kao i ja- u 14.tj. 😊
    Joj, nadam se da su nam ovo zadnji trzaji mucnina 🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Delce15
    19. Veljača 2024. 18:53

Monny

Delce15

Hvala punoo cure ☺️
    Sutra bi trebalo da ja nazovem za hromosome, a za gene ce oni mene zvati. Uzeli su krv i meni i muzu radi poredjenja gena kod nas i kod bebe. Hoces li ti raditi te gene ili samo hromosome? Onu array metodu sam odbila, ne znam da li su ti to spominjali. Ne mogu vise, stalno nesto cekam. Nek jos ovo dodje, a ostalo u Bozije ruke.

Nisu mi jos nista nudili, znam samo da radim amnio. Spomenula mi je zadnji put jedino fish metodu da dobijemo nalaz za trisomije u roku 2 dana. Nadam se samo da ce sve biti dobro ☺️

Mi nama su spominjali prosli put ali zbog urednog nipta, preskacemo. Mozda i tebi predloze biopsiju placente ako ti se vratila materica, a vjerujem da jeste. 
    Lelo, vjerujem da se sve rasteze ili ke od pregleda. Ne brini, posebno ako nema nekih bolova. 
    Elisa hvala puno 😊
    LauraUna, beba je imala povecan nuhalni nabor, oko 3mm sto je granicna „dozvoljena“ vrijednost, te to nazalost moze da ukazuje na neke hromosomske greske, pa smo htjeli da ispitamo. Nipt na trisomije 13, 18 i 21 je bio uredan. 

👩29

07/24 🍼🤱

Delce15
    19. Veljača 2024. 18:55

Laurell, hvala puno i cestitam na urednom pregledu ☺️ nadam se da ce te i mucnine brzo proci 🥰

👩29

07/24 🍼🤱

Delce15
    19. Veljača 2024. 18:55

I nama*

👩29

07/24 🍼🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.