Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    30. Siječanj 2024. 21:33

Eonaria

Drage cure, čitam vas koliko stignem i drago mi je na svim lijepim novim vijestima koje ima pregršt. 🥰
    .
    Ja sam nažalost prošli tjedan završila u bolnici zbog skraćenog cerviksa (21mm), pronađena mi je bakterija E. coli na cerviksu i nešto malo u urinu pa sad čekam što ćemo dalje.
    .
    Sreca3, ako nije potpuno preko ušća, još se stigne podići. Držim ti fige, a do tada samo polako! 🥰

Draga drži se , da sve bude na kraju dobro 💙

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Eonaria
    30. Siječanj 2024. 21:54

LauraUna327 hvala ti! ❣️ Ma ok sam, više mi je iznenađenje nego što sam ja nešto osjetila. Sad iščekujem nove vijesti...

zeka123 hvala ❣️

Sreca3
    30. Siječanj 2024. 22:01

LauraUna327

Sreca3

Nemam ja mira naravno…. imala danas oko 2 krvarenje nije obilno ali nista legnem da to malo prodje i oko 18:00h se uputim ginekologu….
    Na pregledu posteljica sa prednje strane na uscu….nista drugo ne vide kao moguce krvarenje…. osim to. Beba je odlicno, merili su i nuhalni super je.
    Moram mirovati….citam da bi posteljica trebala to jest jos uvek ima sanse da se podigne….na zadnjem pregledu mi je to receno ali nisam ja to ozbiljno shvatila i eto ti krvarenje…..
    Ako je neko imao slicnu stvar neka pise iskustva. ❤️

Hej .. ja sam imala dva puta krvarenje jednom u 12 tj i jednom u 13 tj. Svaki put krug sviježe krvi na gačicama, bez bolova i izašao prvi put ugrušak. Bila na hitnoj oba puta, hvala bogu sve je bilo u redu i nitko nije našao razlog.
    Sad kada sam bila na pregledu kod svoje ginice skužila je zašto su bila krvarenja. Posteljica preko ušča (ali straga) pa kako ne beba rasla i kako se širila pucale su žilice što je normalno.
    Njezin savjet je što više mirovanja, ne trebam stalno ležati ali sve u miru i polako. Također, izbjegavati dugo sjedenje i svaki put kad ti je sila ići na wc (pun mjehur isto može dovesti do pucanja žilica). Ako si na poslu probaj sjedit na pilates lopti.
    Ja se idući tjedna vraćam na posao pa nosim loptu.

Ugl, cure su me tu isto utješile da se posteljica miče do nekog 20-22 tjedna i da do tada to nije dijagnoza.
    Samo malo smiri navike i sve će biti okej. 🥰

@Eonaria Kak se ti osjećaš? Šaljem pozitivne mislim 🥰🥰

Jao hvala ti od srca na tekstu, sad mi je lakse puno, ne radim na komplikacijama sam.Lezacu sto vise, da meni je nisko sa prednje strane.❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    30. Siječanj 2024. 22:02

Eonaria

Drage cure, čitam vas koliko stignem i drago mi je na svim lijepim novim vijestima koje ima pregršt. 🥰
    .
    Ja sam nažalost prošli tjedan završila u bolnici zbog skraćenog cerviksa (21mm), pronađena mi je bakterija E. coli na cerviksu i nešto malo u urinu pa sad čekam što ćemo dalje.
    .
    Sreca3, ako nije potpuno preko ušća, još se stigne podići. Držim ti fige, a do tada samo polako! 🥰

Nije preko usca piše do ušća sa prednje strane.

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Mareeeee3112
    30. Siječanj 2024. 22:05

Sreca3

Eonaria

.
    .

Nije preko usca piše do ušća sa prednje strane.

Svakako je onda jos rano tek si 12 tj... podize se ona jos tjekom trudnoce i mjenja polozaj...sve ce to bit ok...s🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Sreca3
    30. Siječanj 2024. 22:31

Nadam se cure moje hvala na pomoci. Hvala.

laurell
    30. Siječanj 2024. 23:23

Čestitke Leptirko manu i Hellobaby na super pregledima! Ako sam koga izostavila, sry. Čitala sam unazad 5 stranica 😅 🩷
    Ja sam se pohvalila kako nemam 3 dana povraćanja i mučnina, i isti taj dan sam počela povraćati predvečer i danas i danas završila na infuziji da me malo digne.. ne mogu reci da se osjećam nešto pretjerano bolje od te infuzije jer i dalje mi je bas užasna mučnina i trpim da ne povratim (ležim i ne mrdam😅). Vadili su mi krv i urin, u urinu su nešto povišeni leukociti i pločaste te neke stanice pa ću morati urinokulturu obaviti. 
    I danas mi je bas iskočio trbuščić 🫣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    30. Siječanj 2024. 23:25

Cure sa krvarenjima i mirovanjima šaljem dobreee vibre i da sve sto prije prođe 🤞🏽🫂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    31. Siječanj 2024. 06:03

Sreca žao mi je zbog stresa koji si prošla, bit ce to sve okej, samo smiri tempo, sve lagano, odmaraj i mazi bušu ❤️
    Eonaria žao mi je i zbog stresa koji ti prolaziš. Nadam se da će se nalazi urina brzo popraviti, i da će cerviks doći na svoje. Drži se ❤️
    Laurell nadam se da će ti mučnine i povraćanja uskoro stat, strasno. drago mi je da ti je trbuščić malo iskočio 🥰
    Sretno ako koja danas ima pregled 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    31. Siječanj 2024. 07:28

Jutro cure! 
    Sreca a baš mi je žao 😤 ali evo probaj odmarati što više i bit će to sve ok 🥰 
    Eonaria ma strašno 😪 javljaj nam novosti ❤ 
    Laurell da ta povraćanja što prije stanu 🤞🏻 
    marta sretno danas! 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.