Lista pregleda:
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
mima95 - 2.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
Faith1509 - 6.2.
M-P - 6.2.
ericaa - 8.2.
pistacija13 - 9.2.
Dalmatinka_u_zg - 12.2.
Arianne - 12.2.
Leeloo101 - 13.2.
Melian - 13.2.
mia_ - 14.2.
katy_kaya - 14.2.
deedee1405 - 15.2.
Perpetua - 16.2.
nada23 - 19.2.
laurell - 19.2.
Hellobaby - 19.2.
LauraUna327 - 23.2.
plave_okice - 27.2.
Leptirko22 - 27.2.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro curke, nema mi druge nego odmarati i samo nuzno obavljati hvala Svemiru imam ovaj divan forum pa pratim i citam desavanja.❤️☀️
Korni…i ostale cure hvala vam na podrsci i savetima.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro svima !
Curke želim da sve lijepo izguramo do kraja. Sve se držite , sve se izdrži za bebu.
Odmarajte i uživajte koliko možete. Što manje stresa !!
Kod mene je zasad sve dobro. Nadam se da će tako i ostati. Nemam neke posebne simptome osim bolova u kičmi , jedem za dvoje , češći odlasci na wc piškit 😅
Uz dvoje djece pokušavam da se ne naprežem iaki ponekad i toga bude.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro cure. 🤗
Nije me bilo par dana pa čestitam svima na dobrim pregledima! 🥰 Neka se i dalje tako nastavi ❤️
Laurell, tebe je bas izmučilo povraćanje. Nadam se da će i to uskoro proći.
.
.
Ja i dalje imam mučnine, ali u zadnja 2 dana su dosta blaže pa se nadam da i to ide kraju. Počele su me boliti prepone i trtica i bas mi je nekad teško hodati i dignuti desnu nogu. U prošloj trudnoći sam te bolove imala tek kasnije pa mi je čudno da je sad već počelo.
Ja sam u iščekivanju Veritas testa. Vadila sam krv u prošlu srijedu pa bi trebali brzo doći rezultati.
.
.
Cure koje se borite sa mucninama, krvarenjima I bolovima, neka vam sve ubrzo prođe. 🥰🥰🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Drage evo malo prije me na nekoliko minuta baš boljelo sa lijeve strane malo ispod rebra 🤔...to sam inače znala pred kraj trudnoće imat. Ima li neko informaciju šta bi to moglo bit ?ako opet krene i bude se nastavljalo zvat ću gin.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sreca, i meni je posteljica nize polozena od pocetka...gin me upozorila na mogucnost neke sukrvice radi toga odmah, ali nije bilo niceg.
Dns sam bila na anomaly scanu i gledao me doktor na KBCu , po njegovom misljenju posteljica nije blizu usca vise (ili cak misli da nije nikad ni bila) i da je sve ok
U utorak idem kod svoje gin na redovnu kontrolu pa cu je vise ispitat u vezi toga. Al po njemu da je trenutni polozaj posteljice takav da mogu imat najnormalniji vaginalni pregled i da je sve ok . Eto
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hi svima!
Nema me baš, čitam povremeno. Samo da vas sve pozdravim i kratko se osvrnem na teme koje ste spominjale (kojih se sjećam) 😊😊
.
Mučnine i povraćanja - vidite trakicu, mučnine su još tu, povraćanja su se smanjila. Cure u manjim tjednima nemam riječi za utjehu 😟 ja bih voljela da mi je netko rekao da se pripremim da će trajati jer sam naivno iščekivala taj magični 12 tjedan, ali ništa. Tako da - drž'te gaće pa kako bude!
Hrana - morala sam preskočiti prijedloge koje ste pisale zbog gore spomenutih razloga 😂 ali nekih promjena ima. Čudnih doduše jer mi se npr. gadi piletina, a imam želju za lososom koji je smrdljiviji i intenzivniji 🙄
Spavanje i umor - Bože sačuvaj. Teško se privikavam na bočno spavanje, a spava mi se deset puta više nego u prvom tromjesečju. U Lidlu imate jastuk za bočno spavanje za 10 eura, ako se ne varam od sutra u ponudi.
Bolovi - ne obazirem se više ni na šta. Malo bole prepone, malo abdomen, malo pipi, pa probada, zateže. Ništa ne traje predugo tako da mi nema smisla brinuti se. Netko je spomenuo da bolovi postanu i gori kako odmiče trudnoća tako da...
Trbuh - na momente si izgledam trudno, ali većinom samo kao da sam se dobro najela tj. prežderala 😝 dobila sam 4 kg sveukupno što mi baš i nije drago s obzirom koliko sam povraćala i da tek trebam počet dobivat. Sigurna sam da me koštalo nekretanje, dobro da nisam atrofirala koliko sam se NEkretala posljednjih mjeseci...
.
Želim svima sretne preglede i ugodne trudničke dane ❤️
Pozdrav cure...
Zao mi je što vas je sve i svašta pogodilo...
Ja sam ok... samo sam jučer bila nervozna i svadljiva. Da je muž napustio prostoriju i rekao vidimo se krajem kolovoza 😅
Danas sam dobila nalaze krvi, povisen kolesterol malo i trogliceridi... vjerojatno od svih onih nutela i ugh što trpam u zadnje vrijeme... mislim da nije ništa zabrinjavajuce. Pa ću pričekati pregled
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sreca, i meni je posteljica nize polozena od pocetka…gin me upozorila na mogucnost neke sukrvice radi toga odmah, ali nije bilo niceg.
Dns sam bila na anomaly scanu i gledao me doktor na KBCu , po njegovom misljenju posteljica nije blizu usca vise (ili cak misli da nije nikad ni bila) i da je sve ok
U utorak idem kod svoje gin na redovnu kontrolu pa cu je vise ispitat u vezi toga. Al po njemu da je trenutni polozaj posteljice takav da mogu imat najnormalniji vaginalni pregled i da je sve ok . Eto
Martina…a ko ce ga znati. Jednostavno po oba doktora sve je nisko sa tim da moja doktorica kaze da ce se to podici i nije pridavala vaznost tome , dok drugi doktor kaze miruj vise.
Ali obzirom da sam juce imala krvi na gacama mirovacu i cekacu pregled ....
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Danas smo obavili anomaly scan - sve je odlicno!!!
Sutra idem redovno svojoj doktorici.
Bio je stidljiv, ovo je jedina dobra sličica.😍🤩
https://ibb.co/wW0zVCm
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji