Wvo me s pregleda sve je super al beba je bila u nekom svom polozaju prekrizenih nogu i pupcana izmedu nogu🤣🤣🤣nije mogla vidjet spol tak da vise srece drugi put🤣
Bravo za pregled. 🥰 Kad ideš opet?
Dobro jutro cure.
Meni se zadnjih dana trbuh samo pojavio, prema uzv sam tjedan dana više trudna. 🥰 8.1. idemo na kontrolu pa se nadam da ćemo vidjeti spol.
Za vikend sam opet bila na hitnoj zbog svježeg krvarenja, ali sve je ok. 💪🏻
Super za pupu 🥰
Jesu li barem ovaj put utvrdili od čega je krvarenje?
I dalje ne.
Tješim se da nije bitno dok je beba ok. 🙈
Jel kod tebe prestalo?
Ajme... Bilo bi ti puno lakše da znaš razlog 🤞
Ma kakvi... Jutros opet imala izljev. Sve se tješim da je malena odlučila izbacit uljeza prije pregleda 😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Hvala puno na dobrodoslici bas ste me razveselile s odgovorima, eto nadam se da ce se moci vidit na ovom pregl, iako ko i prije svakog samo cekan potvrdu da je sve oke.
Jeste imale neki predosjecaj prije nego je uzv pokaza? Ja recimo otkad sam saznala za trudnocu pa do sada, govorim o bebacu u muskom rodu, cak sam dvaput sanjala da sam rodila sina i da je uzv tako pokaza…a od onih bapskih prica da ih ne nabrajam, sve ispunjavam za isto
Hvala puno na dobrodoslicibas ste me razveselile s odgovorima, eto nadam se da ce se moci vidit na ovom pregl, iako ko i prije svakog samo cekan potvrdu da je sve oke.
Jeste imale neki predosjecaj prije nego je uzv pokaza? Ja recimo otkad sam saznala za trudnocu pa do sada, govorim o bebacu u muskom rodu, cak sam dvaput sanjala da sam rodila sina i da je uzv tako pokaza…a od onih bapskih prica da ih ne nabrajam, sve ispunjavam za isto
Imaju one neke fore u kojem je položaju trbuh kad nosiš dečka ili curicu pa trudničke želje. Uglavnom po svemu tome je ispadalo da nosim dečka , rodila curicu 😂...u drugoj trudnoći sam odma rekla da je cura a poklapalo se po simptomima da je dečko😂...sad ne mislim ništa , saznat ćemo uskoro 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Rekla mi dr treća sreća sad će bit muško 🤪😂 ! Meni je samo bitno da je živo i zdravo ! ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Wvo me s pregleda sve je super al beba je bila u nekom svom polozaju prekrizenih nogu i pupcana izmedu nogu🤣🤣🤣nije mogla vidjet spol tak da vise srece drugi put🤣
Bravo za pregled. 🥰 Kad ideš opet?
Drugi pregled mi je 23.1
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
sreca da da, ima nas :)
mareee bravo za dobar pregled 🥰
cure s krvarenjima - najbitnije da su bebe dobro i nadam se da će vam krvarenja brzo prestati i da se neće ponavljati!
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Curke ja sam danas bila na pregledu,bebi je prestalo kucati srce,u petak idem u bolnicu
Vama želim svima puno srece i družimo se nekom drugom prilikom 😊🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Curke ja sam danas bila na pregledu,bebi je prestalo kucati srce,u petak idem u bolnicu
Vama želim svima puno srece i družimo se nekom drugom prilikom 😊🥰
dijana jako mi je žao 😞 drži se ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Vama želim svima puno srece i družimo se nekom drugom prilikom 😊🥰dijana jako mi je žao 😞 drži se ❤️h
Hvala ti 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji