Ajme cure…Korni , ITM sad vidjela koji ste tjedan. Jel vam trbuh buknuo ? 🥰
Meni se u prve dvije trudnoće oko 12.tjedna počeo vidjeti stomak onako lijepo 😊 , jedva čekam da krene 😂
Ja sam poprilično mršava pa se počeo nazirati ima par tjedana… U nedjelju sam bila na nekoj proslavi i tad sam shvatila da ga više ne mogu sakriti 😂
Ajme predivno 😍😍😍😍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro spavalice
Upadam u razgovor ka padobranac jer san vas tek sad otkrila scrollajuc po googlu. 13+4 tj sam, prva trudnoca, a bebac bi trebao doci sa zvukom sirene u ljetne bebice 21.06.
Kakve ste sa simptomima? I jel znate kada se otprilike moze saznati spol tj. u kojem tjednu…pregled imam za 2 dana, a negdi san procitala da se moze najranije od 14. tj
Dobrodošla 😊
Ja od simptoma imam mučnine tu i tamo , malo osjetljive grudi.
Ja sam prve dvije trudnoće spol saznala u 13.tjednu 😁 ! Ali mislim da to ovisi o položaju bebe. Da bi se sa uzvom vidjelo.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro spavalice
Upadam u razgovor ka padobranac jer san vas tek sad otkrila scrollajuc po googlu. 13+4 tj sam, prva trudnoca, a bebac bi trebao doci sa zvukom sirene u ljetne bebice 21.06.
Kakve ste sa simptomima? I jel znate kada se otprilike moze saznati spol tj. u kojem tjednu…pregled imam za 2 dana, a negdi san procitala da se moze najranije od 14. tj
Dobrodošla 😊
Ja od simptoma imam mučnine tu i tamo , malo osjetljive grudi.
Ja sam prve dvije trudnoće spol saznala u 13.tjednu 😁 ! Ali mislim da to ovisi o položaju bebe. Da bi se sa uzvom vidjelo.
Dobrodosla Mia🤗
Ja sam isto saznala spol u 13+4, preko stomaka nije uspio vidjet i kad je upalio dole ultrazvuk odmah se vidjelo jer je bebi bas sjedio tu gdje je trebao 🥰
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ja sam bila prije 3 dana na pregledu,15.tj. i još se nije vidio spol😮💨
zeka123 ja sam isto mršavica, i trbuh mi se već dosta vidi (s tim da sam naravno i dosta napuhana). Moram oblačiti široko da ga sakrijem (jer ne znaju još svi za trudnoću), a uže haljine nisam već sigurno mjesec dana obukla :D
mia dobrodošla :)
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro cure.
Meni se zadnjih dana trbuh samo pojavio, prema uzv sam tjedan dana više trudna. 🥰 8.1. idemo na kontrolu pa se nadam da ćemo vidjeti spol.
Za vikend sam opet bila na hitnoj zbog svježeg krvarenja, ali sve je ok. 💪🏻
Korni,i ja sam mrsavica ( kao i mnoge ovde vidim imamo ZGODNE TRUDNICE) 55kg, visina 170.
Ja bi volela sto pre da mi se vidi stomacic.
To mi je tako seksi.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Dobro jutro cure.
Meni se zadnjih dana trbuh samo pojavio, prema uzv sam tjedan dana više trudna. 🥰 8.1. idemo na kontrolu pa se nadam da ćemo vidjeti spol.
Super za pupu 🥰
Jesu li barem ovaj put utvrdili od čega je krvarenje?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Dobro jutro cure.
Super za pupu 🥰
Jesu li barem ovaj put utvrdili od čega je krvarenje?
I dalje ne.
Tješim se da nije bitno dok je beba ok. 🙈
Jel kod tebe prestalo?
Wvo me s pregleda sve je super al beba je bila u nekom svom polozaju prekrizenih nogu i pupcana izmedu nogu🤣🤣🤣nije mogla vidjet spol tak da vise srece drugi put🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji