Jutro ! Sretno svima na pregledima. Javljajte kako je prošlo 😇
Ja sam sinoć jedva zaspala 🥴 ! Ujutro se probudila kad ono evo malo mučnine.
Sad idemo doručkovati.
Počela sam svako jutro jest pekmez i margarin. Mislim da mogu tonu toga pojest. Prije trudnoće mi se nije svidjelo baš 😅
Hjoj i ja ili margarin i med neznam kaj mi je to mi svako jutro pada na pamrt pa moram pojest🤣
Hahahah 🙈...vidiš nisam se sjetila meda , hvala ti 😂 ! Sad može jedna kriška kruha sa margarinom i pekmezom a druga margarin i med 😂
Ako ništa , zdravo je 🤪
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja sam vec 6+ 5 danas -znaci na pregledu cu biti 7+ 1
Sve smo prošle te strahove 🥰
Mislim da je petak jako blizu, to su samo još dva spavanja 😅
Ako ikako možeš strpi se do petka... Ako te ne boli i nemaš krvarenja, nemaš se čega bojati.
Ja sam na prvom pregledu bila s 5+0 zbog smeđarenja, a na drugom s 5+3 jer sam prokrvarila... Samo strpljivo i petak će brzo doći 🤞
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Sreca strah je normalan, i sigurna sam da ćemo sve imati neki strah do poroda, a onda će doći neki drugi.
Moj prvi službeni uzv (u KBC-u) je bio na 7+1, i to je već vrijeme kad se sve lijepo vidi. S obzirom da ne krvariš, nemaš bolova i sl., sačekaj još do petka. Budući da ti je transfer bio kasnije, moguće da je trudnoća manja, pa da se ne istresiraš bez veze :) bit će sve dobro 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala vam cure, najbolje ste. Evo dobro budem.
Samo me strah svaki dan se pitam jel sve ok.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hvala vam cure, najbolje ste. Evo dobro budem.
Samo me strah svaki dan se pitam jel sve ok.
A to je normalno. To se pitamo i mi koje smo bile na uzv. Dan nakon vec krene strah. Ja bi svaki dan na uzv da se mene pita, ali srecom ne pita me se. 😅
Samo pomalo i dan po dan. Bit ce sve super! ❤️❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ajme cure... Korni , ITM sad vidjela koji ste tjedan. Jel vam trbuh buknuo ? 🥰
Meni se u prve dvije trudnoće oko 12.tjedna počeo vidjeti stomak onako lijepo 😊 , jedva čekam da krene 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sad idemo doručkovati.
Počela sam svako jutro jest pekmez i margarin. Mislim da mogu tonu toga pojest. Prije trudnoće mi se nije svidjelo baš 😅
Hjoj i ja ili margarin i med neznam kaj mi je to mi svako jutro pada na pamrt pa moram pojest🤣
Hahahah 🙈…vidiš nisam se sjetila meda , hvala ti 😂 ! Sad može jedna kriška kruha sa margarinom i pekmezom a druga margarin i med 😂
Ako ništa , zdravo je 🤪
Moze ak mozes stat na 2 snite ja ne mogu🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajme cure…Korni , ITM sad vidjela koji ste tjedan. Jel vam trbuh buknuo ? 🥰
Meni se u prve dvije trudnoće oko 12.tjedna počeo vidjeti stomak onako lijepo 😊 , jedva čekam da krene 😂
Ja sam poprilično mršava pa se počeo nazirati ima par tjedana... U nedjelju sam bila na nekoj proslavi i tad sam shvatila da ga više ne mogu sakriti 😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Jutro spavalice
Upadam u razgovor ka padobranac jer san vas tek sad otkrila scrollajuc po googlu. 13+4 tj sam, prva trudnoca, a bebac bi trebao doci sa zvukom sirene u ljetne bebice 21.06.
Kakve ste sa simptomima? I jel znate kada se otprilike moze saznati spol tj. u kojem tjednu…pregled imam za 2 dana, a negdi san procitala da se moze najranije od 14. tj
Sad idemo doručkovati.
Hahahah 🙈…vidiš nisam se sjetila meda , hvala ti 😂 ! Sad može jedna kriška kruha sa margarinom i pekmezom a druga margarin i med 😂
Ako ništa , zdravo je 🤪
Moze ak mozes stat na 2 snite ja ne mogu🤣🤣🤣
Naravno da ne 😂😂😂 , meni se čini da ja ne stajem sa jelom od jutra do mraka 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji