Imam mučnine 0-24, stvarno mi nije dobro, u glavi sam već koma kao i prvi put, samo želim da ovo prođe ☹️☹️☹️☹️ prvi put kad je sve prošlo i sve je bilo ok i kad sam konačno mogla uživati - došla je korona pa sam bila zatvorena u kući i rodila sama bez ikoga. Psihički me ubija da sad ne mogu ništa, ni igrati se s djetetom.
Tako da se ne brinem toliko kao vi, ali samo trenutno, inače sam panicar. Neki dan sam sanjala da krvarim i da sam izgubila bebu. Danas vidim najavu za Provjereno i stvarno me to potresle, užas jedan.
Ja sam imala isti san sinoć i pokušavam zaboraviti na to, uzas.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Imam mučnine 0-24, stvarno mi nije dobro, u glavi sam već koma kao i prvi put, samo želim da ovo prođe ☹️☹️☹️☹️ prvi put kad je sve prošlo i sve je bilo ok i kad sam konačno mogla uživati - došla je korona pa sam bila zatvorena u kući i rodila sama bez ikoga. Psihički me ubija da sad ne mogu ništa, ni igrati se s djetetom.
Tako da se ne brinem toliko kao vi, ali samo trenutno, inače sam panicar. Neki dan sam sanjala da krvarim i da sam izgubila bebu. Danas vidim najavu za Provjereno i stvarno me to potresle, užas jedan.
I ja sam imala slican san 😐 ustajala sam se na wc da vidim jel krvarim..kako imam iscjetkr od utrogestana i konstantan osjecaj vlaznosti dolje, uvijek mislim da sam procurila🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I ja sam imala slican san 😐 ustajala sam se na wc da vidim jel krvarim..kako imam iscjetkr od utrogestana i konstantan osjecaj vlaznosti dolje, uvijek mislim da sam procurila🤦♀️
Pa to je to, stavljala sam vaginalete zbog iscjetka, ja uvijek mislim da moj mozak nešto predviđa 🤦♀️
I ja sam sanjala nedavno da sam prokrvarila. Odma sam isla gledati..uhvatila me panika jer sam prije testa sanjala pozitivan test i bio je pozitivan. Svima nam je u podsvijesti.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Curicee sutra pregledic 🤭🤭🤭🤭
Ja sam danas tak nikakva , sva sreca da je petak. Bas bi lezala i spavala po ovom vremenu. I onak malo me i grcici hvataju. Imam osjecaj da uvijek pred kraj tj tak bude.. taman na prijelazu iz 5. U 6. U svakom slucaju javljam vam sutra kak je proslo 😘
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam danas tak nikakva , sva sreca da je petak. Bas bi lezala i spavala po ovom vremenu. I onak malo me i grcici hvataju. Imam osjecaj da uvijek pred kraj tj tak bude.. taman na prijelazu iz 5. U 6. U svakom slucaju javljam vam sutra kak je proslo 😘
Ja se jooos izlezavam u krevetuuu🙈
Joj sutra pregled, koliko si ono sutra 6+1 jelda? Ili
Ja se osjecam kao da sam se vozila u nekom smrdljivom busu, a vozac vozi jako brzo i zalijece se et🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sretno svima na pregledima!
Meni je jutros malo bolje i naravno da me pere panika zašto su mucnine toliko blaže 🤦♀️🤦♀️ pliz utješite me
Meni je jutros malo bolje i naravno da me pere panika zašto su mucnine toliko blaže 🤦♀️🤦♀️ pliz utješite me
Tocno tad su i meni postale blaze, na kraju 7.tjedna 🤗 i evo 10tj1d going hard 😂🩷
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Meni je cijeli tjedan takav, motivacija za bilo što nula, jedan dan stvarno i jesam većinom preležala, kao, kad već mogu... :D (Radim za sebe, ali i to sam u nekoj šućmuć fazi pa više ne radim nego radim.) Sretno sutra! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ovo sam ja baš mužu neki dan rekla, kako nikad nije dobro, ak mi je loše onda je to teško, a ak mi je dobro onda se brinem je li mi predobro... 🙈 Sretnici su što ne moraju oni kroz to prolaziti 😜 Ali ok, kroz sve ćemo proći, samo neka je sve ok.
A normalno je zapravo da ima fluktuacija u simptomima, nekad i da nestanu mučnine, nekima traje kraće, nekima duže, nekima skoro uopće ne...
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji