Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teich56
    26. Listopad 2023. 22:29

neverland

Imam mučnine 0-24, stvarno mi nije dobro, u glavi sam već koma kao i prvi put, samo želim da ovo prođe ☹️☹️☹️☹️ prvi put kad je sve prošlo i sve je bilo ok i kad sam konačno mogla uživati - došla je korona pa sam bila zatvorena u kući i rodila sama bez ikoga. Psihički me ubija da sad ne mogu ništa, ni igrati se s djetetom.
    Tako da se ne brinem toliko kao vi, ali samo trenutno, inače sam panicar. Neki dan sam sanjala da krvarim i da sam izgubila bebu. Danas vidim najavu za Provjereno i stvarno me to potresle, užas jedan.

Ja sam imala isti san sinoć i pokušavam zaboraviti na to, uzas.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Martina1931
    26. Listopad 2023. 22:38

Teich56

neverland

Imam mučnine 0-24, stvarno mi nije dobro, u glavi sam već koma kao i prvi put, samo želim da ovo prođe ☹️☹️☹️☹️ prvi put kad je sve prošlo i sve je bilo ok i kad sam konačno mogla uživati - došla je korona pa sam bila zatvorena u kući i rodila sama bez ikoga. Psihički me ubija da sad ne mogu ništa, ni igrati se s djetetom.
    Tako da se ne brinem toliko kao vi, ali samo trenutno, inače sam panicar. Neki dan sam sanjala da krvarim i da sam izgubila bebu. Danas vidim najavu za Provjereno i stvarno me to potresle, užas jedan.

I ja sam imala slican san 😐 ustajala sam se na wc da vidim jel krvarim..kako imam iscjetkr od utrogestana i konstantan osjecaj vlaznosti dolje, uvijek mislim da sam procurila🤦‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

neverland
    26. Listopad 2023. 23:30

Martina1931

Teich56

neverland

I ja sam imala slican san 😐 ustajala sam se na wc da vidim jel krvarim..kako imam iscjetkr od utrogestana i konstantan osjecaj vlaznosti dolje, uvijek mislim da sam procurila🤦‍♀️

Pa to je to, stavljala sam vaginalete zbog iscjetka, ja uvijek mislim da moj mozak nešto predviđa 🤦‍♀️ 

M-P
    27. Listopad 2023. 06:24

Martina1931

Teich56

neverland

I ja sam sanjala nedavno da sam prokrvarila. Odma sam isla gledati..uhvatila me panika jer sam prije testa sanjala pozitivan test i bio je pozitivan. Svima nam je u podsvijesti. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    27. Listopad 2023. 08:15

Curicee sutra pregledic 🤭🤭🤭🤭
    Ja sam danas tak nikakva , sva sreca da je petak. Bas bi lezala i spavala po ovom vremenu. I onak malo me i grcici hvataju. Imam osjecaj da uvijek pred kraj tj tak bude.. taman na prijelazu iz 5. U 6. U svakom slucaju javljam vam sutra kak je proslo 😘

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    27. Listopad 2023. 08:22

M-P

Ja sam danas tak nikakva , sva sreca da je petak. Bas bi lezala i spavala po ovom vremenu. I onak malo me i grcici hvataju. Imam osjecaj da uvijek pred kraj tj tak bude.. taman na prijelazu iz 5. U 6. U svakom slucaju javljam vam sutra kak je proslo 😘

Ja se jooos izlezavam u krevetuuu🙈
    Joj sutra pregled, koliko si ono sutra 6+1 jelda? Ili
    Ja se osjecam kao da sam se vozila u nekom smrdljivom busu, a vozac vozi jako brzo i zalijece se et🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

neverland
    27. Listopad 2023. 09:03

Sretno svima na pregledima!
    Meni je jutros malo bolje i naravno da me pere panika zašto su mucnine toliko blaže 🤦‍♀️🤦‍♀️ pliz utješite me

• manu11
    27. Listopad 2023. 09:39

neverland

Meni je jutros malo bolje i naravno da me pere panika zašto su mucnine toliko blaže 🤦‍♀️🤦‍♀️ pliz utješite me

Tocno tad su i meni postale blaze, na kraju 7.tjedna 🤗 i evo 10tj1d going hard 😂🩷

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Perpetua
    27. Listopad 2023. 10:01

M-P

Meni je cijeli tjedan takav, motivacija za bilo što nula, jedan dan stvarno i jesam većinom preležala, kao, kad već mogu... :D (Radim za sebe, ali i to sam u nekoj šućmuć fazi pa više ne radim nego radim.) Sretno sutra! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    27. Listopad 2023. 10:03

neverland

Ovo sam ja baš mužu neki dan rekla, kako nikad nije dobro, ak mi je loše onda je to teško, a ak mi je dobro onda se brinem je li mi predobro... 🙈 Sretnici su što ne moraju oni kroz to prolaziti 😜 Ali ok, kroz sve ćemo proći, samo neka je sve ok.
    A normalno je zapravo da ima fluktuacija u simptomima, nekad i da nestanu mučnine, nekima traje kraće, nekima duže, nekima skoro uopće ne...

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.