Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Pozdrav mame 🤗 moja beba je noćas spavala od 20:15 do 5:15 bez buđenja i onda nakon papanja nastavila do pola 9 🫣 muž i ja smo se budili, ali gospođica spava i to se okrenula naopako 😂
    Bebe s temperaturom neka brzo prođe 🍀
    Podloge je i meni izbacivalo na fejsu i onda sam skužila da su to sa alija ili temua, vidjeti ću još koju ću.
    Može nova tema ♥️

12/23 UZV ♥️✔️

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

PBTAB, Korni, Purple, Babyboy  hvala ❤️
    Curka nema temperaturu od jucer ujutro, ali joj je začepljen nosic. Relativno dobro podnosi, ali je problem spavanje sad kad je začepljena. Zato joj braco ima temperaturu treći dan preko 38... Ajme, sto nas još tek čeka ove zime. Treba izdržati 💪🏼 
    I ja sam definitivno za novu temu 😊
    Korni a joj, opet grcici. Nadam se da neće dugo trajati i da je samo prolazno 🥰
    Purple nadam se da cete danas imati mirniji dan. Bas tako, uvijek neke nove borbe. Taman kad misliš da je nesto zavrsilo dođe novo.. Ali sve to bude proslo 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Purple jesam da, dajem joj bio gaia s d3 i omni biotic panda.. nadam se da je jučer bio finish i da je to to 😅
    Ivonica superr 🤗
    Nada nadam se da će i zacepljeni nosić brzo proći 🍀 i da će bracu brzo temp pasti!
    Mi smo imale bolju noc, nadam se da će takav biti i dan 🫠 uživajte mame 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Evo ja otvorila temu na bebama, ljetne bebe 24.pa dodite tamo 😂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Arianne

Broj poruka: 255

Prijavi adminu

Pozdrav, ja upadam s jesenskih beba, kako je tamo topic malo aktivan, citala sam i vasa iskustva.
    Htjela sam pitat ako je netko mozda kombinirao dojenje i formulu, kako ste odredili koliko formule treba?
    .
    Moj bebac ima sad 7 tjedana i kako smo jos u bolnici bili duze zbog infekcije i kombinirali dojenje i formulu, tako sam i nastavila. Jos u bolnici sam mu zadnje dane davala po obroku do 60 (s umijesanom formulom 70) ml dohrane i tako i sad nastavljam. U prvi mjesec je dobio oko kilu (cca 1200 grama od najmanje tezine) i posudila sam vagu pa znam da je u otprilike pola mjeseca nakon toga, nesto manje, dobio jos oko pol kile.
    .
    Mene zbuni koliko mu dat formule. Nekad popije jednu mjericu dohrane (oko 35 ml) nekad dvije ili između, a samo par puta je htio jos. Ponekad iskapi bocicu (stavimo mu mjericu ili dvije, ovisno o procjeni, jer smo na pocetku davali 60 i stalno bacali) i on nekad kad zavrsi bocicu odmah bi jos, a dok napravimo vise nece. Nekad me i zbunjuju znakovi jer kao izbacuje jezik da nece, a onda ipak popije.
    .
    U prosjeku pije 200-300 ml dohrane na dan, par dana je i 350, a jede svakih 3-4 sata, oko 7-8 puta na dan. Po noci zna manje jest, ponekad i samo cicu.
    Prije mi je patronazna posudila vagu pa sam je po tome pio 50 do 90 ml mog mlijeka za vrijeme dojenja, ali sad vise ne znam stanje. Ima jos netko iskustva?

It's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.