Katy - ja sam počela naveliko trenirati u teretani. Nije se ništa dogodilo s mlijekom i dojenjem. Malac jede kak i prije i jednako je zadovoljan.
A što se sisanja prsta tiče, moj je bio počeo, držalo ga par dana pa prestao. Dudu uopće ne koristi, bacila sam pare u vjetar za 5 različitih oblika. Sad samo gura šaku u usta, ali to je svakako sve normalno.
Naknada - ja sam rodila sredinom 7., prijavila bebu krajem 7. i odmah mi je u 8. isplaceno. Vec sam zaboravila na te pare 😂
Leeloo - ne mora biti nista strasno. Dogodi se njima da imaju periode kada manje jedu i ak se potrefi da u tom periodu se vise puta vazu... eto ti na. Pokusaj ponuditi obrok vise, smanjiti razmak medju obrocima. Bit ce okej 🤞
.
E probala sam nesto novo. Mali je sinoc zaspao u 19:30. Nikad prije nije tako rano, ali poklopilo nam se pa sam ga stavila spavat. I znam da ce mi se do 22-23 probudit za jest, a ja cu taman uc u dublji san. Jeste cule za dream feed? I ja njega u 21 uspijem nahraniti u snu, znaci bez da je trazio. I legnem spavat. Trazio je jest u 00:30. Onda oko 3:15 i ujutro u 6:15. I sad jos uvijek spava. Tako da sam se uspjela postediti jednog ustajanja... Jedino cemo sada vidjeti kada ce se probuditi buduci da je ranije zaspao. Pa ako netko zeli isprobat metodu... 😂
Jutro svima 👋🏻
Nadam se da su noći bile mirne i da su bebice zdrave ❤️
Mi se jos uvijek borimo s nosićem ali kako je bilo ovo je kamilica 😂 malo cujem tokom noci da hropce ali sve dok moze disati ne usisavam ga jer mi probije mozak taj zvuk usred noci 🤯🙄
Leloo čula sam za to i super da si probala, sve sto moze pomoc da dulje spavaš je dobrodošlo😀💪🏻
Bila sam davno pisala o nečem sličnom sto može isto pomoc,a radi jedna žena. Doji tokom cijelog dana i nakon dremke prije noćnog spavanja, negdje oko 21:30 probudi dijete, okupa ga i nahrani vecom dozom dohrane i malecka joj spava do 7 ujutro bez buđenja 😊
Mi smo jučer imali zadnju dremku od 18:30-19h i zaspao je oko 21h i tražio jesti u 2. Dosta mi je rano to, navikla sam tek oko 4. Izgleda da mu spavanje oko 20 h vise odgovara pa cu ga probat vratit na to. Jeo je u 2 i evo jos uvijek spava 😂😴 i ja skupa s njim odmaram. Prije sam uvijek ustajala ranije da počistim, popim kavu, ma zajebi ti to, spavam sve dok on spava, ili bar odmaram leđa 😂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Kriva oznaka, nije leloo vec pistacija 🤷🏻♀️🙈
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Ja mislim da se spavanje razlikuje i kod dojenih beba i beba na formuli. Bebe na formuli jedu jaču hranu od majčinog mlijeka pa duže spavaju, barem mi tako kažu sve frendice koje su davale dohranu, dok kod nas koji dojimo je party većinom nakon 2 sata 😂😂
Jeste kupovale inhalatore? Ja sam danas naručila bežični Yuwell, ima dobre recenzije, bitno mi je da je što manje bučan da mala ne pop*** dodatno 😂
Leeloo a šta bilo? Odbija jesti?
Sreca ja sam dobila polovicom 8.mj, a rodila krajem 6., znaci nakon nekih mj i pol…mozda ce ti sad s naknadom isplatiti.
Ne, nego je max po obroku 110ml, prosjek je 90.. stolica je redovita, ona je vesela. Lijepo spava…ne znam zašto ne povećava količinu.. a ako joj gurnem više samo ispljune i gleda me kao jesam li normalna🙄
Kakva uplata države?
A što kaze dr na to sto je toliko dobila?
To je kod drugog doktora, tako da babyboy je možda na tragu.. možda je do vage...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Rijetko sudjelujem po forumu, al evo da se javim malo.
Nadam se da ste sve dobro💝
Pistacija, moja curka je iskljucivo dojena beba...i razlika je velika izmedju takvih beba i beba na bocici jer njima je cica i utjeha i hrana isl. Sto vec sve znas.
Moja nekad zna potegnut i po 6,7h po noci. A nekadq se budi svako sat ipol, 2. Mislim da imamo prevelika ocekivanja od tako malih beba😅 normalno je da ce se budit po noci , niti ocekujem da ce sa jedva 3,4mj magicno prespavat cijelu noc.
PBTAB, nadam se da se zajebajes kad kazes da ne zelis malom cistit nos po noci jer te zvuk zivcira , a on hropti.
.
Sto se tice kilaze, moja curka je prvi mj dobila kilo i 600, a kasnije se smanjivalo postupno. Msm da je ovaj mj dobila jedva 500grama🙈 al je otisla bas u duzinu, pa treba takve stvari uzet u obzir. A mozda dobihu vise u druga dva tjedna u tom mj npr. Vjerujem dok god su pelene mokre, da je sve ok🫂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija, moja curka je iskljucivo dojena beba…i razlika je velika izmedju takvih beba i beba na bocici jer njima je cica i utjeha i hrana isl. Sto vec sve znas.
Moja nekad zna potegnut i po 6,7h po noci. A nekadq se budi svako sat ipol, 2. Mislim da imamo prevelika ocekivanja od tako malih beba😅 normalno je da ce se budit po noci , niti ocekujem da ce sa jedva 3,4mj magicno prespavat cijelu noc.
PBTAB, nadam se da se zajebajes kad kazes da ne zelis malom cistit nos po noci jer te zvuk zivcira , a on hropti.
.
Sto se tice kilaze, moja curka je prvi mj dobila kilo i 600, a kasnije se smanjivalo postupno. Msm da je ovaj mj dobila jedva 500grama🙈 al je otisla bas u duzinu, pa treba takve stvari uzet u obzir. A mozda dobihu vise u druga dva tjedna u tom mj npr. Vjerujem dok god su pelene mokre, da je sve ok🫂
Slazem se. Bas sam procitala negdje da su te standarde da beba od nekoliko mjeseci prespava noc bez da jede nametnuli americki "strucnjaci" koji na tome ubiru lovu, a sve zato sto se kod njih zene vracaju raditi kad beba napuni 12 tjedana. Naravno da je tim zenama u cilju da bebe sto vise spavaju po noci, da one mogu funkcionirati na poslu... Ja opet gledam da nadjem neku sredinu, gdje ce se zadovoljiti sve njegove potrebe, a da i ja dobijem posten san da po danu mogu biti najbolja moguca verzija mame, naspavana koliko toliko i spremna za cjelodnevnu akciju haha
.
Nama bas jutros bila patronazna u posjeti, izvagala ga. Dobio 800 grama za nepunih mjesec dana 🙈
Pistacija, moja curka je iskljucivo dojena beba…i razlika je velika izmedju takvih beba i beba na bocici jer njima je cica i utjeha i hrana isl. Sto vec sve znas.
.
Slazem se. Bas sam procitala negdje da su te standarde da beba od nekoliko mjeseci prespava noc bez da jede nametnuli americki "strucnjaci" koji na tome ubiru lovu, a sve zato sto se kod njih zene vracaju raditi kad beba napuni 12 tjedana. Naravno da je tim zenama u cilju da bebe sto vise spavaju po noci, da one mogu funkcionirati na poslu… Ja opet gledam da nadjem neku sredinu, gdje ce se zadovoljiti sve njegove potrebe, a da i ja dobijem posten san da po danu mogu biti najbolja moguca verzija mame, naspavana koliko toliko i spremna za cjelodnevnu akciju haha
.
Nama bas jutros bila patronazna u posjeti, izvagala ga. Dobio 800 grama za nepunih mjesec dana 🙈
Ma da, tako da savjeti da nabubas dijete sa ADom su smijesni. Ne bude se samo zato jer su gladni po noci.
Sestra mi ima curicu od 5godina koja se nekad zna vise puta probudit po noci nego moja od 4mj.
Bilo bi idealno kad bi spavali po cijelu noc, al nisam na to racunala kad smo ju planirali i silno htjeli hehe
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
.
Slazem se. Bas sam procitala negdje da su te standarde da beba od nekoliko mjeseci prespava noc bez da jede nametnuli americki "strucnjaci" koji na tome ubiru lovu, a sve zato sto se kod njih zene vracaju raditi kad beba napuni 12 tjedana. Naravno da je tim zenama u cilju da bebe sto vise spavaju po noci, da one mogu funkcionirati na poslu… Ja opet gledam da nadjem neku sredinu, gdje ce se zadovoljiti sve njegove potrebe, a da i ja dobijem posten san da po danu mogu biti najbolja moguca verzija mame, naspavana koliko toliko i spremna za cjelodnevnu akciju haha
.
Slažem se s ovim za spavanje, mene tako živcira kad mi drugi nameću te teorije oko spavanja i stalno pitaju " kako je spavala??" Pa beba je, normalno da će se buditi, pa imam frendicu koja ima malog od 2 ipo godine i lik se budi svakih sat ipo.
.
.
Slažem se s ovim za spavanje, mene tako živcira kad mi drugi nameću te teorije oko spavanja i stalno pitaju " kako je spavala??" Pa beba je, normalno da će se buditi, pa imam frendicu koja ima malog od 2 ipo godine i lik se budi svakih sat ipo.
Bez daljnjeg da ovo nije najtezi posao na svijetu i da te nitko ne moze pripremit na ovo...al ono, nisu bebe torba pa da budu tu di ih stavis i da ih ne cujes.
Ako se necu radi nje probudit 50puta tokom noci. Radi kog cu😅
Kad je bila prehladjena , nisam ni spavala, visila sam iznad nje da cujem jel dise normalno.
A ti komentari o magicnim bebama koje spavaju po cijele noci, kao da je to mjerilo neko jesi li uspjesna mama, sta li vec, super..drago mi je radi njih xd
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji