Pistscija13 nama je pedijatrica dala sudokrem kad je vidjela jedan takav pristic na obrazu, samo sam mrvicu stavila i proslo mu preko noci od tada nije imao upaljene prištiće sve su sitne dodu i prođu.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Kako ste cure? Nismo dugo pisali, a ni čitali.
Suprug je imao koronu, sin se prehladio drugi tjedan vrtića, onda je mene nešto uhvatilo , a i seki ispiremo nos jednom dnevno.
Ona i dalje nema nikakvog reda po danu i uglavnom je budna. Noći su nam ok.

'21. 💙
'24. 💛
Korni, brzo nam ozdravi 🥰 Nadam se da je curka i dalje dobro.
Sreća, do nedavno smo i mi imale tu fazu. Ili su bili grcevi ili skok. Uglavnom, zadnjih par dana je bolje. Lijepo se uspava navecer spava cijelu noć pa sve do podne sutradan, naravno iz buđenja svaka 3-4 sata za dojenje. Pomaknula sam i kupanje za sat prije nego inače pa je možda i to bio uzrok večernjoj nervozi jer bi se premorila... Isto bi plakala na cici i vristala pa sam cak na početku mislila da nemam dovoljno mlijeka... Također mi se napune cice između podoja, najviše tokom noci i ujutro. Ona ujutro bude uspavana pa ne posisa puno. Na kraju se moram izdojiti da si olaksam pa joj dam bocicu kada se probudi ( konačno prihvatila bocicu 😊).
Johica, nikad više nećemo imati mira 😅 I kad je nesto dobro, neće biti dobro. Ja sam isto muku mučila kad mi nije htjela zaspati navečer, a cim duze spava odmah krenu nove brige da li je sve ok... Joj, joj... Bas je tesko biti cool.
Haru vidim i kod vas je veselo. Bitno je samo da sve to dobro prođe na kraju. Kako maloj ispires nos, sa spricom?
.
.
Mi smo jutros obavile prvi sistematski. Curka je narasla 2 cm i dobila 1390 g od otpusne tezine. Sve je ok, lijepo napreduje, a ja konacno znam da sam uspjela uspostaviti dojenje i da imam mlijeka. 😊 Samo da se tako i nastavi i bit cu sretna.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala cure na odgovorima, nadam se da nam je faza, ujutro mi je bila na siki kratko i brzo bi zaspala a ja sam bas osjetila da su pune. Meni je prije isto spavala kroz noc lijepo uz budenje za cicanje a zadnja dva, tri dana ima jedno dizanje di je budna uru uru ipo i to nas bas iscrpi. Spvanja su nam svaki dan drugacija, kao i hranjenja. Kad ste vi uspostavile neki ritam da beba uvijek u isto vrijeme papa i spava. Meni se to cini nemoguce. Mozda je jos premala, tek 3ipo tjedna ali kad cujem kod nekih da su im bebe vec prespavale noc onda ne znam je li bi ja trebala nesto drugacije radit ili jednostavno su sve bebe drugacije
Ali eto na koji nacin ste uspostavljale ritam
Jer meni evo nekad zaspe u bubam 14:00 h i onda spava 3 sata pa papa, a nekad zaspe u 14:00 pa se budi za 20 min pa ne spava 2 sata i tako svaki dan drugacije

Korni, brzo nam ozdravi 🥰 Nadam se da je curka i dalje dobro.
Sreća, do nedavno smo i mi imale tu fazu. Ili su bili grcevi ili skok. Uglavnom, zadnjih par dana je bolje. Lijepo se uspava navecer spava cijelu noć pa sve do podne sutradan, naravno iz buđenja svaka 3-4 sata za dojenje. Pomaknula sam i kupanje za sat prije nego inače pa je možda i to bio uzrok večernjoj nervozi jer bi se premorila… Isto bi plakala na cici i vristala pa sam cak na početku mislila da nemam dovoljno mlijeka… Također mi se napune cice između podoja, najviše tokom noci i ujutro. Ona ujutro bude uspavana pa ne posisa puno. Na kraju se moram izdojiti da si olaksam pa joj dam bocicu kada se probudi ( konačno prihvatila bocicu 😊).
Johica, nikad više nećemo imati mira 😅 I kad je nesto dobro, neće biti dobro. Ja sam isto muku mučila kad mi nije htjela zaspati navečer, a cim duze spava odmah krenu nove brige da li je sve ok… Joj, joj… Bas je tesko biti cool.
Haru vidim i kod vas je veselo. Bitno je samo da sve to dobro prođe na kraju. Kako maloj ispires nos, sa spricom?
.
.
Mi smo jutros obavile prvi sistematski. Curka je narasla 2 cm i dobila 1390 g od otpusne tezine. Sve je ok, lijepo napreduje, a ja konacno znam da sam uspjela uspostaviti dojenje i da imam mlijeka. 😊 Samo da se tako i nastavi i bit cu sretna.
Bravo za lijep napredak

Haru pokušaj pratiti budne prozore. Meni je to jako pomoglo... imaš na prethodnim str kako su mene cure savjetovale

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mi smo danas bili na pregledu gdje je mojoj curici ustanovljen hipotonus, odnosno nije se mogla postaviti na rukice u potrbušnom položaju što doma npr radi. Jako se usplakala pa kaže dr da je možda radi toga. Poslala nam je uputnicu za neuropedijatra i naručila nas ponovo za 10 dana da vidi stanje. Jako smo zabrinuti 🥹

Sreća hvala ti 🥰
Ni mi nemamo ritam. Popodnevni sati su nam pogotovo zeznuti. Eto, i mene zanima kako uspostaviti ritam, pogotovo za dojene bebe na zahtjev?
Elisaday vjerujem da si jako zabrinuta, ali i u slucaju da ima hipotonus, Ici cete na vjezbice i to Ce se riješiti. 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada, špricom da. Ona što ima silikonski nastavak kao. Okrenem ju na bok i špricnem u svaku nosnicu.
Bravo za lijep napredak i dojenje! 😌
.
Leeloo, vratit ću se unatrag pa potražiti. Čitala sam malo o tome, ali stalno sam mislila možda mi je još rano za to jer sam negdje naišla na informaciju da im se tek oko 3.mjeseca regulira unutarnji sat.
Danas je evo npr. cijeli dan bila super, a to se nije dogodilo valjda otkako se rodila pa bila još uspavana. Jede, spava/kunja, kada je budna znatiželjno promatra oko sebe, smješka se, guguće... Drugo dijete.
.
Mi imamo u ponedjeljak 2.sistematski i cijepljenje. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
I da vas pitam, kada bebe stavljate spavati preko dana ... Jesu li u drugoj prostoriji? Zamračite li? Bude li tišina?
Naša je beba potpuno drugačija od brata i što je s njim bilo lako i "normalno" kod nje je potpuno drugačije. Ne mogu se načuditi još uvijek koliko su već sada različiti.

'21. 💙
'24. 💛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji