Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    26. Rujan 2024. 13:28

korni

Nada ma znam da, snažne su bebe 🥰 hvala ti ❤️
    Spavanacja sam po ljeti znala spustiti rolete da joj sunce baš ne piči, sad pustim kako je.. ovaj tjedan nas je malo poremetio, ali nadam se da ćemo se ubrzo vratiti svom kakvom takvom ritmu 🙂
    Aspirator za nos - baš sam htjela pitati šta ste uzele za nos? Mi imamo aspirator koji ide na nastavak od usisavača (nismo još isprobali, nemam pojma kako radi) i imam onaj mali p avent, šta je u kompletu za onu početnu njegu, iako mi se čini slab.

Ja imam nosiboo i skroz je ok..
    Cure koje su na dohrani tj koje hrane bebe dohranom, zašto se napravljeno mlijeko ne smije grijati..  žao mi je bacati,  a ne želim riskirati nešto.   I kako muckati da što manje onih grudica bude, dođe mi da stavim gazu između sisača i boce...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    26. Rujan 2024. 13:45

Korni evo danas bas cetiri mjeseca!😍 Od jucer se borimo s temperaturom, pocelo je kasljanjem i kihanjem, a onda je sav klonuo, samo mu se spavalo. Danas se cini bolje. Cekamo da nam se javi pedijatrica.
    Nadam se da je tvoja malecka pregurala najgore! 🥰
    Nada ja mu otprilike ustrcnem, ne puno, ali naglo da prode. 😅 bude jako nesretan, ali moram jer mu se nakupi svasta.
    Elisa ma bit ce to sve dobro, vjerujem da nije nista ozbiljno, samo joj se nije dalo 😍
    Pistacija mi cesto idemo u setnje bas zato da odspava🤣
    Haru mi isto kao i sparkle, ne mracimo sobu, jedino bas ne galamimo, ali tv ili radio rade normalno.
    Leeloo hvala ti, ta knjiga mi se pokazala dosta tocna! Jedino nam se sad poklopila i bolest sa skokom pa je cirkus🤪

💙5/24💙

korni
    26. Rujan 2024. 14:14

Leeloo mi smo na hipp ar (anti reflux). Meni ti je bočica s vodom u grijaču na 45 stupnjeva, ubacim hranu i dobro promućkam. Ne bude mi grudica. Vidi da ti mozda voda nije prehladna. pustim da odstoji par min, opet promuckam (malo gore dolje, malo lijevo desno 😅), i onda na kraju maknem mjehuriće, pa ubacim espumisan. To sve skupa traje 15ak min i onda jede. Ako nece (iz nekog svog razloga), pustim jos nekih 45 min i onda bacim ako ne pojede. Ne moram ti ni reći koliko smo hrane bacili.. rekli su mi ne grijati hranu, i da moze max 1h stajati..
    Purple aaaa sretna 4 mjeseca 💙 joj baš mi je žao da je bubani, nadam se da će brzo proći. Drzi se ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    26. Rujan 2024. 14:15

Leeloo zaboravih za nosiboo, hvala ti. Neke cure su mi rekle da im je bio preslab, pa sam bila odustala od njega. Ali uzet cu ga opet u razmatranje kad kažes da je tebi okej. Hvala ti 🤗

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    26. Rujan 2024. 14:29

korni

Leeloo zaboravih za nosiboo, hvala ti. Neke cure su mi rekle da im je bio preslab, pa sam bila odustala od njega. Ali uzet cu ga opet u razmatranje kad kažes da je tebi okej. Hvala ti 🤗

Nosiboo ( onaj bezicni) je sasvim dovoljno jak, odlično vuče. 😊 Iako šprica je zakon, sve izvuče van. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    26. Rujan 2024. 15:04

korni

Leeloo mi smo na hipp ar (anti reflux). Meni ti je bočica s vodom u grijaču na 45 stupnjeva, ubacim hranu i dobro promućkam. Ne bude mi grudica. Vidi da ti mozda voda nije prehladna. pustim da odstoji par min, opet promuckam (malo gore dolje, malo lijevo desno 😅), i onda na kraju maknem mjehuriće, pa ubacim espumisan. To sve skupa traje 15ak min i onda jede. Ako nece (iz nekog svog razloga), pustim jos nekih 45 min i onda bacim ako ne pojede. Ne moram ti ni reći koliko smo hrane bacili.. rekli su mi ne grijati hranu, i da moze max 1h stajati..
    Purple aaaa sretna 4 mjeseca 💙 joj baš mi je žao da je bubani, nadam se da će brzo proći. Drzi se ❤️

Nema ona 15min vremena čekati.  To je plac, vriska, kao da je koljem a ne da je držim dok joj hranu pravim. Neki grijac poseban ili? Ja imam prokuhane hladne vode i dodam vrelu. A koristim hipp combiotik..
    Ovo je naš nosiboo https://bauerfeind.hr/proizvod/nosiboo-pro-nosni-aspirator-za-bebe/3511 i ima nastavak za male i velike, trenutno mi je na pola jačine i sve izvuče 

Johicaa
    26. Rujan 2024. 15:36

Leeloo koristili smo hipp combiotic i kad bi opet trebalo uzeli bi istu. Ja sam drzala prokuhanu vodu u termosici  pustila bi ju malo otvorenu kad ju prokuhsm da nije vrela i kad treba jesti onda napravim i stavim 2 minute u hladnu vodu i uvijek bude taman.Muckala sam ju dobro pa bi otvorila da se pjena smiri, zvuci kao proces ali ovo je sve ukupno trajalo 5 min.
    .
    Za nosic koristim sprej Sterimar od 0 gdina moze radi posao fizioloske , neki usni za izvlacenje iz apoteke a za tvrdokorne slince koristim dontodent mini cetkice za aparatic i izvucem (vidjela videe gdje to rade u bolnici kod nedonoscadi jer im je mali nosic pa nista ne moze uc). Nije bas kritican s nosicem a dobit cemo uskoro na poklon pravi aparat kad nam dode tetka iz Beča.
    .
    Jucer i danas opet bolje spava al non stop jede kao da nista nije jeo nikada, ako mu nisam odmah dala sisu citav se izgrebe po licu. Zaokruzio se ko buhtlica mala. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

korni
    26. Rujan 2024. 16:14

Leeloo znam, i naša je tako dok nismo doskočili galami 😅 ona meni jede svaka tri sata, sad je nesto počela na tri i pol, i ja ti 15 min prije nego treba jesti pripremim sve, i bude spremno (bez mjehurica, i taman ohladjeno) prije vriskanja 😅 mi smo dobili grijač za bočice, pa bočicu s vodom stavis unutra i on ti odrzava stalno temp koju namjestis (ja npr.čim ona pojede, pripremim iduću bočicu i stavim u grijač).  Hipp combiotik smo i mi prije, pa smo zbog refluxa morali na ar.
    Johica ma neka papa 🥰

korni
    26. Rujan 2024. 16:16

Leeloo mi smo ovakav dobili, iako ih vjerojatno ima raznih. https://shop-medikor.hr/catalog/product/view/id/87/s/by-52/category/707/
    Da da, na ta aspirator sam i mislila. Hvala ti 😘

Leeloo101
    26. Rujan 2024. 18:11

korni

Leeloo mi smo ovakav dobili, iako ih vjerojatno ima raznih.https://shop-medikor.hr/catalog/product/view/id/87/s/by-52/category/707/
    Da da, na ta aspirator sam i mislila. Hvala ti 😘

Super,  vidila sam to.. Ali nikako se odlučiti kupiti... vidila sam i termosicu koja održava temp..
    Odjeća gdje ste i što kupovale za zimu? Ja sve gledam, i završim na pidžamama 🤣🤣🤣 tražim i vreću za spavanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI