Nada ovčica izgleda baš simpatično...
Laurell našla sam ga za 40ak eur. https://ljekarna.online/proizvod/braun-thermoscan-3-toplomjer-irt3030/

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
I mi imamo vidru sa svim zvukovima i muzikom, nekad ju doživljava, nekad ništa ne pomaže 😂
Ja sam prvo kupila braunov sa savitljivim vrhom i bio mi je baš nepraktičan pa sam uzela za uho i taj mi je super..za dvije sekunde izmjeri temp i u Njemačkoj nije skup, 45 e sam ga platila.

12/23 UZV ♥️✔️
Mi imamo medvjedica koji svjetli i svira koji sam kupila u nadi da ce sluziti za uspavljivanje kao sto je mojim necacima bio, ali zanimljiviji nam je za jutarnje druzenje i igru. Malena ga gleda i slusa i dosta dugo je mirna dok on svira, ali cini mi se da ga povezuje s igrom a ne spavanjem 😅
Toplomjer imam isto Braun sa saviljivim vrhom ali nas ocita temperaturu za 10sek pa za sad je dobar, nadam se da ga necemo previse trebati i koristiti😊

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sreca i Monny - thanks, pogledat cu i te ovlazivace!😍
Korni kakva je situacija? Nama je pedijatrica rekla staviti cepic kad je temp 38.5 ili visa (ali to je bila upura za nakon cijepljenja).. najbolje se posavjetuj s doktoricom ako do toga dode, dzrim fige da nece! 😍
.
Toplomjer za mjerenje u guzi imamo iz ljekarne, digitalni je i ima savitljivi vrh (nije uopce skup, mozda 10e).
Ovaj za uho je braunov kupljen u dmu (jedini koji imaju, mislim 45e). Kad je mali imao temperaturu prvo sam mjerila u uhu i pokzao je iznad 38 pa sam mjerila ovim za guzu i tocno je bilo.. tako da vjerujem i ovom za uho.
💙5/24💙
Pa jbm ti, ne znam koji je onda meni ova iz ljekarne pokazala od 90€ 🤨 onda cu i ja uzeti taj od 45€ ako je tocan 😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pa jbm ti, ne znam koji je onda meni ova iz ljekarne pokazala od 90€ 🤨 onda cu i ja uzeti taj od 45€ ako je tocan 😊
Valjda ima vise modela, ono, ko mobiteli hahah. U dmu je samo taj jedan bio.. mi zadovoljni. 🤩
💙5/24💙
Nama je Chicco medvjed zakon, imamo i Medu iz Magic baby koji je đir ko i ovčica ali puno joj je zanimljiviji ovaj Chicco iz Mullera, njega obožava :)
Što se tiče toplomjera, imamo Braunove za uho i za guzu, koristimo većinom ovaj za Uho, za guzu nam je back up ako zašteka probava pa onda dvije muhe jednim udarcem :D

Ej mame, nadam se da ste dobro, samo brzinsko javljanje.. od noćas sam i ja pod koronom, temp, boli me svaka kost u tijelu, glava, nos, svee 🥴 ja sam se makla od njih, tata je cijeli dan s malenom, ona je zasad okej, ne pokazuje nikakve simptome, nema temp, ali rekla je pedijatrica da ju ujutro svejedno testiramo.
Čuvajte se ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ej mame, nadam se da ste dobro, samo brzinsko javljanje.. od noćas sam i ja pod koronom, temp, boli me svaka kost u tijelu, glava, nos, svee 🥴 ja sam se makla od njih, tata je cijeli dan s malenom, ona je zasad okej, ne pokazuje nikakve simptome, nema temp, ali rekla je pedijatrica da ju ujutro svejedno testiramo.
Čuvajte se ❤️
Brz oporavak ❣️ drzim fige da curica bude negativna 😊

Čuvajte se ❤️
Ufff, ozdravi brzo i nadam se da curica nije pokupila! 😘
💙5/24💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji