Elisa nisam probala trudi pelene, hvala, vidjeti cu ako situacija izmakne kontroli haha. Moj mali je dobio temp 38.4 (zaspao je bez i onda oko 1 sam skuzila da je topal) pa sam mu stavila cepic i ujutro sve normalno. Frescopad sam mu stavila cim smo dosli kuci na mjesto uboda. I mi smo kao i pistacija uzeli i cjepivo za rotu.. sad jel dobio temp od toga ili od bocke, tko zna. Sve u svemu, nije bilo strasno, jedino je mene iznenadilo sto ga bockaju u butine. 😅 valjd su tamo najmeksi 😝
Hvala cure na pelenskim preporukama 🥰🥰 noc smo dobro odradili, pidjama je ostala cista 🤣🤣🤣🤣
.
Sad kako se blizi sezona grijanja planiramo kupiti ovlazivac zraka jer bas bude uzasno suh. Ima li mozda netko tu napravu? Mislim uzeti neki xiaomi, al se uopce ne kuzim u to.
💙5/24💙
Elisanisam probala trudi pelene, hvala, vidjeti cu ako situacija izmakne kontroli haha. Moj mali je dobio temp 38.4 (zaspao je bez i onda oko 1 sam skuzila da je topal) pa sam mu stavila cepic i ujutro sve normalno. Frescopad sam mu stavila cim smo dosli kuci na mjesto uboda. I mi smo kao i pistacijauzeli i cjepivo za rotu.. sad jel dobio temp od toga ili od bocke, tko zna. Sve u svemu, nije bilo strasno, jedino je mene iznenadilo sto ga bockaju u butine. 😅 valjd su tamo najmeksi 😝
Hvala cure na pelenskim preporukama 🥰🥰 noc smo dobro odradili, pidjama je ostala cista 🤣🤣🤣🤣
.
Sad kako se blizi sezona grijanja planiramo kupiti ovlazivac zraka jer bas bude uzasno suh. Ima li mozda netko tu napravu? Mislim uzeti neki xiaomi, al se uopce ne kuzim u to.
Ja sam dobila 1 kom Trudi pelena kao uzorak i kad sam ih probala, nema povratka, najbolje su. Ali mi redovito poklanjaju Pampers i Violetu, tako da eto kombiniramo ☺️

Elisanisam probala trudi pelene, hvala, vidjeti cu ako situacija izmakne kontroli haha. Moj mali je dobio temp 38.4 (zaspao je bez i onda oko 1 sam skuzila da je topal) pa sam mu stavila cepic i ujutro sve normalno. Frescopad sam mu stavila cim smo dosli kuci na mjesto uboda. I mi smo kao i pistacijauzeli i cjepivo za rotu.. sad jel dobio temp od toga ili od bocke, tko zna. Sve u svemu, nije bilo strasno, jedino je mene iznenadilo sto ga bockaju u butine. 😅 valjd su tamo najmeksi 😝
.
Ja imam ovlazivac od fride i dobar nam je

.
Mi imamo Oskar Stadler, stalno nam radi bez obzira na grijanje.

12/23 UZV ♥️✔️
Elisa na kraju kod dr situm na kraju. Al prvi pregled cemo ic privatno jer nam nitko nema termine prije nego tek krajem 10 mj…

Elisana kraju kod dr situm na kraju. Al prvi pregled cemo ic privatno jer nam nitko nema termine prije nego tek krajem 10 mj…
E tako smo i mi, prvi pregled u Troskot Biloglav jer nam je bilo dugo čekati ...

Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati... Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
Ali ajde, vidjet ćemo Jos kako Ce dalje biti. Tek nam je mjesec dana ☺️
.
.
Elisaday, odlične su Trudi pelene. I ja sam ih koristila s prvim djetetom, ali trenutno je kod nas nestašica u apotekama pa ih je teško naci. Na kraju sam se prebacila na Pampers Premium i isto su super. Narucujem ih preko Mall.hr. jer uvijek imaju neke akcije.
.
.
Grcevi i nas jos muce i javljaju se uvijek navečer u isto vrijeme. Isto palimo white noise za smirenje ( ovcica Ewan). To sve skupa potraje oko 3 h pa je stalno nosam, dojim i tako u krug cijelo vrijeme. Jedva čekam prvi sistematski da je pedijatrica pregleda i da sve bude ok da budem mirna.
.
.
Kišu li cesto vase bebe? Moja ponekad i kasljuca pa ne znam jeli prehlađena ili joj je to od zaostalog mlijeka 🤷🏼♀️

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati… Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
.
.
Elisaday, odlične su Trudi pelene. I ja sam ih koristila s prvim djetetom, ali trenutno je kod nas nestašica u apotekama pa ih je teško naci. Na kraju sam se prebacila na Pampers Premium i isto su super. Narucujem ih preko Mall.hr. jer uvijek imaju neke akcije.
.
.
Grcevi i nas jos muce i javljaju se uvijek navečer u isto vrijeme. Isto palimo white noise za smirenje ( ovcica Ewan). To sve skupa potraje oko 3 h pa je stalno nosam, dojim i tako u krug cijelo vrijeme. Jedva čekam prvi sistematski da je pedijatrica pregleda i da sve bude ok da budem mirna.
.
.
Kišu li cesto vase bebe? Moja ponekad i kasljuca pa ne znam jeli prehlađena ili joj je to od zaostalog mlijeka 🤷🏼♀️
Moja od rođenja često kiše, a i kašljuca od mlijeka. Pedijatar nam je rekao da je kihanje ok, tako čiste dišne puteve.

12/23 UZV ♥️✔️
Mi smo prva 2 tjedna bili na pampers premium vel 1 i onda su ga počeli žuljati,u torti od pelena je dobio dm-ove i skroz su ok,puno bolje nego prije kad sam isprobala s nekim od djece,a za dalje ćemo vidjeti..
Za trudi sam čula isto pozitivne komentare.
Nada23 baš sam razmišljala neki dan jel postoji tako neka igračka da ispušta zvukove,jeste zadovoljni s njom?koliko baterija traje? I moj često kiše a zna se i dogodit da sw zakasljuca,kad sam ga prvi put čula već sam se uplasila da se prehladio.

Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati… Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
.
.
.
.
.
.
Moja od rođenja često kiše, a i kašljuca od mlijeka. Pedijatar nam je rekao da je kihanje ok, tako čiste dišne puteve.
Tako i moja od rođenja kiše, ali više me zabrinulo kašljucanje. Hvala ti, malo mi je sad lakše kad znam da je ok. Nego ima svakakvih viroza pa me strah da nešto ne pokupimo iako se pazimo koliko možemo. U srijedu nam je i pregled pa će je svakako pregledati pedijatrica .

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji