Cure pitanje.. planiramo za 3 tjedna u Sloveniju u toplice i dali smo bebi raditi osobnu nemi dan i kazu da se ceka do mjesec dana, mozda bude prije. Sad mi je to naknap pa ne znam jel bi se moglo samo s onim papiricem koji smo dobili kao dok cekamo osobnu? Ima koja info?
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Mi se još nismo odvažili avionom, ali muž i ja spominjemo proljeće sljedeće godine da odemo u Barcelonu. Ja sam bila već 3x i to mi je najdraži grad na svijetu, ali njega nikako da odvedem. Malo mi je žao što nismo išli nas dvoje dok smo sami bili, ali sad ćemo u avanturu s malcem. On će tad imati malo manje od 2 god pa se nadam da ce biti suradljiviji, sad mu je samo na pameti da puže okolo. Putovanja bar 1x godišnje su mi uvijek bila prioritet, volim otkrivati svijet, a želim da i malac tako odraste. Tako da, koliko god teško bilo, mislim da odustati neću (već sam to i mužu napomenula 😊).
Mališa je noćas dobro spavao tako da sam malo odmornija. Mislim da mi po danu premalo mlijeka pije pa se budi po noći da nadoknadi. Mame čije su bebe na AD-koliko vam sad piju u 24h,ako imaju doručak i ručak?
Danas kuhamo - doručak banana, kuhana jabuka, amaranth i prov griz +malo cimeta. Za ručak idemo kod bake i dede. Mislim da će dobit krumpire, povrće i carsko meso (sredinu). Pocela sam mu sve više davati ono što i mi jedemo, puno bolje prihvaća. Mislim da ćemo sutra probat dat malo kikiriki maslaca u kašicu, da vidimo hoće li biti reakcije. Kupila sam i neko bademovo brašno (zapreavo sitno mljeveni badem) pa ću i to sljedećih tjedana u nešto ubaciti. S tim orašastim uopće nismo krenuli. E, i ponavljam pitanje - ima li tko kakav recept za "slani" doručak? Uveli smo i jogurt (samo ga je 2x probao).
Vreće za spavanje - mi i dalje u zimskoj. Razmišljam dal da uopće uzimam prijelaznu, il da mu u ljetnu samo obučem bodi i hlačice (sad je samo u bodiju). Kupili smo na sajmu Ergobaby ljetnu vreću i jako je mekan materijal. Uzeli smo isto veliku, da mu je komotna. I ova u kojoj je sad mu je hrpu brojeva prevelika (ali paše oko vrata) i to mu je ok, moze se micati u tome.
Ljetne stvari - jučer sam u Pepcu tražila šeširić pa nije bilo. Htjela bih uzeti onaj sa zaštitom za vrat, jel znate di to ima? I koju kremu za sunčanje uzeti njemu (ne mogu izbjeći da ga ponekad sunce ne dosegne, a jako je)? Jel La roche posay dobra?
Apple - e baš vas je snašlo. Brz oporavak želim!
Što se tiče AD-a između 600 i 700 ml.
Tri boce po 240 ml
S papiricem se ne moze prelazit granica
To vam vrijedi samo za po rh!
Vanilla - najbolje nazvati mup pa pitati. U svakom slučaju možete dati izraditi hitnu putovnicu, ona vam je u par dana gotova, koliko znam.
Thinkpurple - thx. A kako ti žvače kruh? Tj, kolike komade das, jel bude jako suho? I meni se čini da bi on to najradije. I koji sirni namaz uzimaš? Baš tako kako pišeš za ručak smo i mi krenuli, meso iz sredine i sl. Kako dajete borovnice? Zgnječite ili? Mene buni ona kožica, ne znam šta s njom. Dal da gulim ili ne.
Roćkas - mi imamo još 2 mj do tad, ali nismo ništa ogromno planirali. Vjerojatno će biti obitelj, neka torta i to je to.
Ps. Muž (nevjenčani) i ja smo odlučili da se ženimo krajem 5.mj. Samo matičar i svadbeni ručak. Ostala sam u šoku kad sam vidjela da su skoro svi restorani zauzeti krizmama i sl, nisam imala pojma da ljudi u tom opsegu to slave (tipa-za krizmu 60 ljudi i živa muzika ) i da toliko ranije sve rezerviraju. Morali smo prebacit vjenčanje na nedjelju.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Vanilla - najbolje nazvati mup pa pitati. U svakom slučaju možete dati izraditi hitnu putovnicu, ona vam je u par dana gotova, koliko znam.
Thinkpurple - thx. A kako ti žvače kruh? Tj, kolike komade das, jel bude jako suho? I meni se čini da bi on to najradije. I koji sirni namaz uzimaš? Baš tako kako pišeš za ručak smo i mi krenuli, meso iz sredine i sl. Kako dajete borovnice? Zgnječite ili? Mene buni ona kožica, ne znam šta s njom. Dal da gulim ili ne.
Roćkas - mi imamo još 2 mj do tad, ali nismo ništa ogromno planirali. Vjerojatno će biti obitelj, neka torta i to je to.
Ps. Muž (nevjenčani) i ja smo odlučili da se ženimo krajem 5.mj. Samo matičar i svadbeni ručak. Ostala sam u šoku kad sam vidjela da su skoro svi restorani zauzeti krizmama i sl, nisam imala pojma da ljudi u tom opsegu to slave (tipa-za krizmu 60 ljudi i živa muzika) i da toliko ranije sve rezerviraju. Morali smo prebacit vjenčanje na nedjelju.
Čestitam unaprijed! Da da za krizme i pričesti se rade velike svečanosti, ko mali pir.
Ad smo na 4bočice oko 650ml dnevno
Ja sam svojoj danas prvi put dala hippov smokić. Izraz lica samo kad ga je priblizila ustima je ko da sam joj gofno dala. Na kraju ga je kao gricnila ali ga nije sažvakala. Sutra cemo opet.
Ja sam kupila borovnice al su na čekanju. Mislim se dal prvo jagode ili borovnice dam.
Borovnice ja samo prerežem na pola da nisu okrugle i jako ih rado jede tako :)
Isto jako često jede sve što i mi. Izdvojim mu bez soli, nekad dograbi i slano nešto, sve u svemu balans. Nažalost i dalje odmah reagira na jogurt/mlijeko/bilo što kravlje, dobije osip oko usta. Tako da moram paziti za sve da nema mlijeka u sastavu.
Šeširić ima u babycentru sa zaštitom za vrat. Lrp krema za sunčanje navodno loš sastav ima, bolja je Sundace od dm-a onda.
Duda mini proslava, dudu smo bacili 🥳 zaspao je par puta bez nje i sad ju više uopće ne želi. Moram priznati da mi je sad baš laknulo. Bojim se jako krivih zubića i zagriza i sad sam malo mirnija. A i nema buđenja jer je duda ispala. Sve u svemu, ja zadovoljna
Mi smo uzeli šeširić u decathlonu, svi su SPF50 i imaju zaštitu za vrat i može se kupati s njima, mi uvijek uzmemo tako. I obavezno majicu sa SPF, dugi rukavi pa sam na miru, iako uvijek pauziramo za vrijeme najjačeg sunca.
2019.🦄
2023.🦁
Mi smo nazalost transfuziju dobili,oporavili se i sad su po starom na kontrolama.
Cvit svaka čast i ako može ig profil pa se povežemo.
Afrodita nisam još ništa dobila ni dd ni inkluzivni. Ak se smije znati da li imate jos kakve dijagnoze i jesu li samo na temelju papira vještačili.
Prvi ročkas spajamo sa krstitkama tako da dvije muhe odjednom.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Moja pedica ne radi kks, a ja sam je tražila, baš zbog željeza, to ću idući tjedan obavit.
Thinkpurple jel joj pratis ww? Koliko bude budna?
Znam da je malo teže pratiti sve s dvoje djece, ali eto uspjela si srediti hranjenje, upaliti će I sa spavanjem, kad tad😅
Sortiraj odgovore
Najstariji