Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    31. Ožujak 2024. 10:06

Sretan Uskrs žene🤗
    Kako vam je prošlo pomjeranje sata? Jesu ranoranioci ustali se malo kasnije😅
    Applle bitno da je on zdrav, možda da napraviš neke dodatne pretrage nakon kontrole s godinu dana ako ne dođe do 9 kg, zbog svog mira. A dotad pojačavati kalorije, ne znam

• Petrica_92
    31. Ožujak 2024. 13:44

Moj ranoranioc je u 6:10 jutros, tako da spasio nas sat 😂
    Al zato ja u 5:10, ukrala malo slobodnog vremena za kavu i ispeci sunku u kruhu 🙌🏼
    Ako niste probali dat mladi luk djeci, probajte - smijeh zagarantiran 😂
    L od jucer odjednom samo puzi na sve 4. Doslovce nakon popodnevnog spavanca - op.

Sretan Uskrs i sve najbolje svima 🌸🐰 Nadam se da je sezona bolesti pri kraju i da cemo uskoro uzivati u puno setnji, igranja u parkicima i mozda malo mora

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Vanilla Diva
    31. Ožujak 2024. 15:49

Drage zene, sretan vam Uskrs! Zdrave bile i vi i vase bebice i obitelji 🌷🥚🐣🎀
    Ja sam se malo iskljucila iz foruma, citam vas tu i tamo ali nekako sam ispala iz štosa pa nisam pisala. Ali eto samo update da smo moja malena i ja dobro. Ona super napreduje, jede svasta, spava bolje (jedino se po novom po noci budi non stop, to je sad unazad tjedan dana, kazu priprema za skok). 
    U potrazi sam za autosjedalicom jer jaje mrzi oduvijek makar imamo peg perego jaje koje ide do godinu dana i stvarno jos ima dosta mjesta. Vidim da ste pisale o tome pa cu malo procitat. 
    Puse svima 😘

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Mia2023
    31. Ožujak 2024. 21:18

Sretan vam Uskrs drage mame, vama i vašim najmilijima! 🤗

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Petrica_92
    01. Travanj 2024. 07:25

Pitanje - jel nekom pomicanje sata zeznulo nocno spavanje, ili je ovo mozda opet neka regresija haha.
    Jucer se probudio u 6, stavili ga navecer u 19:45. Probudio se u 22:20 i bio budan do 1 🫠 nakon ceg jutros opet budenje u 6:20 (zivio bioritam 😂).
    Mozda smo zeznuli s 19:45, jer je to do jucer bilo 18:45 pa je mozda prerano, al stvarno ne znam kako bi navukla dulje kad ustaje u 6. Dva spavanca u danu.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Buhaca
    01. Travanj 2024. 08:36

Petrica_92

Pitanje - jel nekom pomicanje sata zeznulo nocno spavanje, ili je ovo mozda opet neka regresija haha.
    Jucer se probudio u 6, stavili ga navecer u 19:45. Probudio se u 22:20 i bio budan do 1 🫠 nakon ceg jutros opet budenje u 6:20 (zivio bioritam 😂).
    Mozda smo zeznuli s 19:45, jer je to do jucer bilo 18:45 pa je mozda prerano, al stvarno ne znam kako bi navukla dulje kad ustaje u 6. Dva spavanca u danu.

Ons se meni jučer probudila u 7.20 oko 11 je već spavala do skoro 14. Prepala sam se. Onda je spavala od 16.30 do 17.45. Na spavanje sam ju stavila oko 20.30 ali je divljala i glumila skočimiša skoro do 22. Jutros se probudila malo prije 8. Da bar tako ostane! Imamo zubić br 2. 

• Buhaca
    01. Travanj 2024. 08:37

Sretan Uskrs svima! 

• Unname13
    01. Travanj 2024. 10:15

Moja mala se naučila posjedat sama ali na krevetu, ne znam baš bili s podloge uspila, također je naučila vratit se s trbuha na leđa, i počela pružati korak, a još nije ni propuzala🙄
    Buhaca super za zubic i spavanje 🤗

Ally007
    01. Travanj 2024. 10:56

Sretan Uskrs, žene, vama i vašim obiteljima!
    Nadam se da ste svi ozdravili. Naše pomicanje sata je prošlo relativno bezbolno, s obzirom na to da se mališa cijeli tjedan budio u praskozorje, pa mi je sad bar malo lakše kad na satu ne vidim 5 i 15 nego 6 i 15. Noćno spavanje kao da se malo vraća u normalu nakon ludog tjedna. Jucer smo okupili cijelu obitelj kod nas, muž je roštiljao na balkonu i baš nam je lijepo bilo. I mališa je uživao, skroz se raspricao. Mislim da će prvo reci ili "tata" ili "deda", "mama" mu nekako nije ni blizu. A dobro, bar će ga onda muž stalno nosati kad ga krene zazivati 🤣. Mali obožava biti na balkonu, gledati ptice i zalazak sunca. Imala sam veliko pranje terase pa ću mu podlogu staviti van da se vani igra. Puže unazad (a to ga malo i nervira), hoce se dići na sve 4, al se sjesti još ne usudi. Krene pa se predomisli. Fizioterapeutica na Goljaku je zadovoljna, kaze da bi se kroz mjesec dana trebao moc posjesti i propuzati pravilno, al da je zasad najbitnije da je simetričan. I da je napredan za dob (korigirano). Ne znam, meni se činilo da je malo nazadan, ali tko sam ja da joj proturječim. Na kontroli KKS je malo anemičan (Hb 108)pa željezo ide dalje, a morat cu malo i meso pojačati. Jucer je mljackao pečenu teletinu ko lud. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Buhaca
    01. Travanj 2024. 11:05

Unname13

Moja mala se naučila posjedat sama ali na krevetu, ne znam baš bili s podloge uspila, također je naučila vratit se s trbuha na leđa, i počela pružati korak, a još nije ni propuzala🙄
    Buhaca super za zubic i spavanje 🤗

Super za posjedanje. Kad uvježbaju u krevetiću onda kreću na podlogu. Moja se još ne posjeda ali je na sve 4 pogotovo u krevetiću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.