Pitanje, koristi li koja od vas ipl tijekom trudnoće? Rado bih koristila, no nisam sigurna jel pametno u trudnoci. Na uputama ovog sto ja imam ne piše ništa konkretno…kao može se, al je na vlastitu odgovornost. To mi je svakako nedovoljno da bih se usudila koristit ga.
Citala sam bas o tome i nasla na par mjesta da nije najpametnije.. sad ne znam, mozda se to vise odnosilo na onaj jaci salonski, ali opet mozda bolje ne riskirati..
Flowerson sretno sutra, cekamo lijepe vijesti😍😍 i hvala ti za listu, super je!
Mene danas uhvatila neka treskavica i temperatura 37.4 Cijeli dan me neka mucnina pere i sad sam malo povracala.. nadam se da nije neka viroza :(
Buduce mamee,kakoo stee🙂
Jesu li neke dobile mucnine sa povracanjem,ja sam tek sada dobila i uzasno je,samo odjednom krene🙈
Od simptoma nemam ništa osim osjetljivijih bradavica...niti napuhan donji dio, niti grčića, mučnina...niti osjećaja da sam trudna, ne mogu dočekati taj 28.11.jer se bojim da će mi reći nešto što ne želim čuti.. jedino nekad popiskim test čisto da vidim tamnu crticu da se uvjerim da ne blijedi 🙂
Memi, razumijem brigu jer i sama nemam neke jake simptome. Kod mene su mučnine zaista povremene, nepredvidive. Cice su veće, osjetljive, umorna sam dosta i naduta i to je to. I ja bih voljela da imam stalno mučnine, iako je to grozno, samo zato jer onda si nekako sigurna da je sve ok. Al eto, neke od nas nemaju mučnine uopće.
Sayuri, zaboravila sam da je vaginalni uzv do 12. Tjedna 😅🥳
Hvala svima, javim kako prođe uzv, popodne sam naručena.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mene danas uhvatila neka treskavica i temperatura 37.4 Cijeli dan me neka mucnina pere i sad sam malo povracala.. nadam se da nije neka viroza :(
Kako si danas? Haraju neke viroze s proljevom i povracanjem, moguće je da si pobrala nešto, a možda su samo simptomi trudnoće ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson sretno danas cekamo da se javis 🥰
🙋♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
8.11.22' ➕️
Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️
Flowerson sretno najsretnije danas🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Lola jesi li bolje danas?
Martina nece to sa mjehurom trajati stalno kad se izadje materica iz zdjelice odnosno kad stomak iskoci van onda se pritisak na mjehur smanji 😛
Memi ja isto tako se brinem pa pisnem onaj digitalac da vidim hoce li mi prebaciti sa 2-3 tjedna na 3+ indikator..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kako si danas? Haraju neke viroze s proljevom i povracanjem, moguće je da si pobrala nešto, a možda su samo simptomi trudnoće ☺️
Nema temp, ali mucninee.. a do neki dan sam jela ko luda😂
Flowerson sretno na uzv danas 😍 Hvala za popis :)
Memi ja imam mucnine koje su nekad jace nekad slabije i ovako neke klasicne pojave, ali nista vise. U prvoj trudnoci sam imala malo mucnine samo i nista drugo. Tu i tamo sad osjetim kao tezinu maternice, kad sam aktivnija.
Hormoni su mi napokon krenuli u moju korist i osjecam bas srecu ♥️.
Sayuri bez obzira na abdominalnu uzv mene svaki put pregledala vaginalno (ne uzv) pa sam se morala sredit 🙈
Ostalim curama ovaj tjedan zelim svu srecu na pregledima! 🌷🍀 Moj je u cetvrtak i vec odbrojavam :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji