Boky Cestitam! ☺️ Jos je rano, vidjeti ce se na sljedecem pregledu.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hvala vam na odgovoru. Nadam se idući tjedan da vam se i službeno pridružujem💜
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Čestitke svim novim trudnicama, lista se polako ali sigurno povećava.
Betty, kod koga si bila u postupku, pitam zato jer sam i ja iz Splita.
I mene narucuje svako 4 i 5 tjedana i bas mi je to nekako dugo za čekati ali što je tu je.
Imam dva pitanja.
1) Probode li vas nekad ne znam ni ja koji organ, ali mene danas cijeli dan nešto na lijevu stranu žiga..
2) Mogu li Mpo trudnice na put od par sati autom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure ja sam danas 100 kila lakša dosli su nalazi panorame I low risk smo pa sam bas happy. 🥰😍🤩 Inače ja 34 g decko 38. Nalaze smo čekali ravnih tjedan dana al na kraju nisu poslali spol (izgleda mi kao da su krivo označiti kad sam vadila krv) pa to trebamo sacekat još 1 ili 2 dana da naknadno pošalju iako taj dio je ionako nebitan. Sretno nam svima na sljedećem pregledu.
Casperka, čestitam! 🥰
Ružice, kad ti je termin točno da te upišem u listu? Ja nemam nikakva probadanja, tu i tamo menstrualne grčeve, al puno manje nego na početku. Za put autom ne vidim problem... bitno da ti je ugodno u vožnji.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure ja sam danas 100 kila lakša dosli su nalazi panorame I low risk smo pa sam bas happy. 🥰😍🤩 Inače ja 34 g decko 38. Nalaze smo čekali ravnih tjedan dana al na kraju nisu poslali spol (izgleda mi kao da su krivo označiti kad sam vadila krv) pa to trebamo sacekat još 1 ili 2 dana da naknadno pošalju iako taj dio je ionako nebitan. Sretno nam svima na sljedećem pregledu.
Bravo 😍🥳
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Čestitke svim novim trudnicama, lista se polako ali sigurno povećava.
Betty, kod koga si bila u postupku, pitam zato jer sam i ja iz Splita.
I mene narucuje svako 4 i 5 tjedana i bas mi je to nekako dugo za čekati ali što je tu je.
Imam dva pitanja.
1) Probode li vas nekad ne znam ni ja koji organ, ali mene danas cijeli dan nešto na lijevu stranu žiga..
2) Mogu li Mpo trudnice na put od par sati autom?
Zna me probosti…vise nemam menstrualne grceve, vise tako probadanja, rastezanja …
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure, jel vi vjezbate? Ja sam u zadnjih godinu dana u full treningu, kad sam saznala da sam trudna prije cca 20 dana, mjesec sam pristala dok se ne konzultiram sa ginekologom… jucer sam ga bas pitala rekao je da nema problema nikakvih, cak da je i preporucljivo bit tjelesno aktivan, samo naravno ne sa velikim opterecinjima… ali mene isto nekako strah… imam doma orbitrek pa sam mozda mislila njega vozit malo, nasla sam cak na yt videa sa vjezbama za trudnice po tjednima trudnoce…
28.09.'22 🤰🏽
termin 28.06.2023.
ružica da, probode me nekad nešto, najčešće u predjelu jajnika...
Casperka odlično 🙏
limeta96 osobno ne vježbam, samo šetnje, nisam ni prije trenirala nešto, ali znam curu koja trči valjda oduvijek i u trudnoći je nastavila bez problema (u konzultaciji s ginekologom).
Casperka Čestitam 💪
Ružice konzultiraj se sa ginekologom pa vidi oko putovanja, ali ako nemaš jake bolove i krvarenje mislim da na put možeš .
Mene isto zna probosti oko jajnika tu i tamo.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji