Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    19. Kolovoz 2023. 11:55

I da, 3.post jer sam zaboravila pitati 😅 koliko vremenski sisaju vasi (ako su samo dojeni)? Moja ponekad 5 min, ponekad 10, ponekad, iako rijetko, 20 min 😅 jel to u redu?  I to jednu cicu po podoju, da ispraznim (valjds isprazni kolko tolko). Patronazna je rekla 15 min pa podrigivanje i onda jos 15 min...🙄 Ali eto, mislim da nam to ne ide bas tako "skolski", nego bude tipa 5-7 min, onda podrigivanje (ponekad bljucne..), stavim opet da jede, par min traje i zaspe malecka 😅 nadam se da je to u redu, jede koliko moze a ne 15-15... 🙄

Mia2023
    19. Kolovoz 2023. 12:23

Mi isto imamo klimu na 26, najmanje puhanje, bez toga nema šanse. U početku nisam htjela uopće paliti, ali baš se vidjelo da je nervozan, znojan i da mu je vruće. Pogotovo jer bi se nosao pa ga i mi grijemo dodatno.
    A naši podoji su baš različiti, prvih dana bi odmah zaspao na sisi pa sam ga budila. Sad se u zadnja 2 dan baš vidi razlika da ima više snage za sisati i evo po noći je sisao jednu sisu 30min, drugi put samo 15min, tako varira. S time da on to još polako sve, ali vidi se napredak. Najveći nam je problem što voli kakiti dok jede pa ga trebam presvlačiti k onda se razbudi i fuuul teško podrigne i tiho pa baš trebaš osluškivati.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    19. Kolovoz 2023. 12:27

Meli baš sad gledam, mi smo se taman mimoišle u bolnici. Ja otišla, ti došla 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Karamela22
    19. Kolovoz 2023. 12:48

Moj je samo dojen. Sisa po 20-25 min. Podignem ga da podrigne (i to isto jako jako teško da ne čujem a nekad uopće ne). Nakon toga mu ponudim drugu ako želi još, nekad uzme nekad ne. I Nazad spavanac. Ne znam ni ja jel radim dobro. Nekad bi samo 5 min ali to ga razbudim da još barem malo. 
    Jel dajte onaj d3 k1? I ako da kad u danu dajete bebicama? I jel prije ili nakon jela? 

Meli18
    19. Kolovoz 2023. 13:06

Mia2023

Sta da? 😂 ja sam dosla u petak navecer.. i otisla u ponedjeljak oko 15 😅
    Meni su sve bile super, svaka im cast na trudu 😊

Meli18
    19. Kolovoz 2023. 13:10

Belinda ma da, ne moze biti dve skolski kako mi ova patronazna prica. Neka jedu koliko ce jer imas pravo, dok god pisa i kaka i vidi se napredak, dobro je 😊
    Karamela bas sam napisala gore sta mi je patronazna rekla, d3+k1 bi se trebali dati ujutro prije podoja, do max 12 sati
    Mi bi trebali poceti sutra ali je rekla patronazna da cemo pricati o tome u ponedjeljak... Dvoumim se da li da joj dajem to. Kazu da K1 izaziva grceve (ali ga ti znaj sta je istina a sta ne..) pa bi mozda kupila samo d3 🙄 i preporuka od pedijatrice je i omega.. ali, oni to moraju reci... dok ne ide na recept 🙄

Karamela22
    19. Kolovoz 2023. 13:12

Vidim da je Meli napisala stranicu prije da prije podoja i ujutro za taj d3 k1. Bas imam strah od njih jer sam od puno mama čula da izazivaju grčeve. Moja nećakinja je od njih u mlazovima povraćala 😣. Kad su joj prestali davati sve bilo super 

Lightblue
    19. Kolovoz 2023. 15:18

Imam pitanje za mame sa starijom djecom tj preko 2 mjeseca. Da li ste imale odnose s muže (ili nekim drugim 🤦‍♀️) naravno nakon pregleda. Meni je sve ok po pretragama i jučer smo prvi put od siječnja imali odnos i iskreno prvi puta mi je bio manje bolan. Zvjezdice sam vidjela i sve smo prekinuli,jednostavno osjećaj da me pogađa u otvorenu ranu a carski sam rodila. Kao da je sve krivo posloženo. Ne znam ni sama više.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Mia2023
    19. Kolovoz 2023. 17:56

Meli18

Mia2023

Sta da? 😂 ja sam dosla u petak navecer.. i otisla u ponedjeljak oko 15 😅
    Meni su sve bile super, svaka im cast na trudu 😊

Mi smo izašli u petak popodne 🤣 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Lightblue
    19. Kolovoz 2023. 18:51

belinda09

Lightblue

Imam pitanje za mame sa starijom djecom tj preko 2 mjeseca. Da li ste imale odnose s muže (ili nekim drugim 🤦‍♀️) naravno nakon pregleda. Meni je sve ok po pretragama i jučer smo prvi put od siječnja imali odnos i iskreno prvi puta mi je bio manje bolan. Zvjezdice sam vidjela i sve smo prekinuli,jednostavno osjećaj da me pogađa u otvorenu ranu a carski sam rodila. Kao da je sve krivo posloženo. Ne znam ni sama više.

S nekim drugim🤣🤣🤣 kod mene ni ovaj ni onaj nece jos neko vrijeme. Salim se malo al ne. Ne zbog bolova nego
    Nemam nikakvu zelju i cekam pregled.
    Nadam se da ce o zelja doc nakon pregleda i da nece bit bolno🤞
    A sad moram pitat jel nekaj moze bit krivo poslozeno nakon carskog? Mislis ako nisu sve vratili na mjesto ili?

Meni su cijeli abdomen čistili zbog sepse a maternicu su jedva spasili,makar da su pitali rekla bih im da mi više neće trebati. Probava mi se tek prije dva tjedna ustabilila. Ali ovaj osjećaj je užas živi pogotovo jer imam visok prag boli.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.