Lightblue mene je nakon prvog carskog bolilo dobrih pola godine od carskog ko da me nozem neko bode u ranu. Poslije je postalo podnosljivo, tek nakon nekih godinu dana bi rekla bez bolova skroz al uvijek sam osjetila nelagodu/pritisak na tom rezu.
A sad nit mi je na pameti zbog cijele operacije i ciscenja i svega i mislim da necemo ni pokusavat dosta dugo.
Sad sam imala pregled u ponedjeljak i bolilo me strasno kad je stavljala i spekulum i uzv vaginalno.
.
Pitanje, uspavljivanje zadnje pred nocno spavanje, kak vam prolazi? Nama je uvijek najgore i najvise place i neda se nikako a nervozna je i umorna. Gledamo da joj od zadnjeg spavanja bude budni prozor sat, sat i pol maksimalno, al to je bas patnja. Nece ni cicat jer bude toliko nervozna.
Imate neku rutinu vec?
Kužim sve ali mi nije jasan dio da mene boli toliko sam ulaz (vaginalni) tu barem nisu ništa radili. Jedino ako se nešto nije pošemerilo kad sam prvu bebicu rađala ali to je bilo 16.5.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Zztop ok, hvala na odgovoru!
Cure, drzte se, jos samo tjedan dana paklenih vrucina 💪🏽
Sad sam shvatila da bih radije bila trudna 7.i 8.mj, nego imala malu bebu 7.i 8.mj 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
U cemu vasi malci spavaju tokom noci na ovim paklenim vrucinama ? Dnevna je preko 30 a ni nocna nije puno manja 🤦🏼♀️ Vidim da joj smeta kad je pretoplo a opet se bojim i bas razgolisiti. Bodi dugih rukava i dole hlacice, to previse ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja sam prosli put imala odnose mozda kojih 7 tj od poroda, nisu bas bili ugodni obzirom na ranu od epiziotomije, al nekako je bilo lakse s vremenom. Sad obzirom da mi se rana malo razletila i popucala sam i u cerviksu, mislim da cu duze cekati da se sve vrati na svoje mjesto.
Ima li tko kakve preporuke za vjezbe? Meni su rekli trbusnjaci i kegelove, patronazna kaze da je to zastarjelo i da mi cak moze i stetit, da kegelove ne radim nikako.
——
Spavanje- moja spava u dugom bodiju hlacicama i tankoj vreci. Rutinu jos nemamo nikakvu, budne prozore sad ne pratim jer bi kao trebali bit sat vremena u ovoj dobi, mos mislit, nekad bude i 2h budna i na jedvite jade zaspe na sat vremena, mislim da je i pomijesala dan i noc, cekamo da se to ustabili. I spava vecinom po danu po nama, u kreveticu se brzo probudi. Evo cijelo popodne se mijenjamo i gospodica fino spava i kad dode sad noc, budit ce se non stop.
Jako puno kontakta zahtijeva, ali ne place ako se sve zadovolji (sisa i mazenje) tako da moze i gore.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple prolazimo kroz istu muku 😅 od 17 sati je budna, spava sat vremena, pa se budi, trazi cicu, zaspe na pola sata u kreveticu i opet se probudi. Zaspala je prvo na meni, pa na tatu..kako smo je spustili u krevetic, opet sve nanovo.. Sad se nadam da ce spavati bar 2-3 sata posto nije nikako popodne i kroz vecer...
Pahuljka moja spava u kratkom bodicu, pitala sam patronaznu i rekla je da je ok... A ako vidim da bi joj moglo biti "hladno", stavim tetra pelenu preko njene nogice.. ponekad se sama otkrije.. bas je toplo, sparno. Ne vjerujem da dugi bodic bi bila dobra solucija? Pa se nadam da je tako ok 🙄😊
Moj spava u pidžami dugi rukavi. Strah me ista manje. Ne pokrivamo ga s ničim. Klimu ne palimo jer meni užasno smeta 😣
Odnosi što je to? 😄 Nismo ih imali 11 mjeseci, a tko zna kada ćemo. Mene strah boli, a s druge strane uopce ne razmišljam o tome jer mi je sve usmjereno na nju..
..
Spavanje zadnje pred noć nam je isto nikakvo, tj.spava dobro do 2,3 popodne, a onda ako uspije pola sata u komadu. Pred noćno znamo otići na dvorište i onda u kolicima zna i sat odspavati.
Moja spava u dugom ili kratkom bodiju i laganoj vreci, u sobi nam je 25 trenutno.
..
Što se tiče vježbanja mislim da prije pregleda stanja i moguce dijastaze jedino je disanje preporučeno. Za trbusnjake znam da nisu dobri jer ako nam se trbušni zid nije vratio na mjesto možemo si pogoršati stanje. Ja baš tražim kuda ću ići na neki pregled da mi netko da savjet kako se vratiti vježbanju i kada
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mi smo trenutno u kratkom bodiju i carapicama, stvarno je prevruce. Preko nogu mu prebacim tetru. Pipam mu cijelo vrijeme iza vrat da budem sigurna da je ok. Strasno se znojio u dugom, bas se vidjelo da mu je previse
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Kužim sve ali mi nije jasan dio da mene boli toliko sam ulaz (vaginalni) tu barem nisu ništa radili. Jedino ako se nešto nije pošemerilo kad sam prvu bebicu rađala ali to je bilo 16.5.
Lightblue tako je meni bilo na pocetku, a isto su me cistili.Bas to sto kazes, ostra bol na samom ulazu...prekinemo kad ne ide i s vremenom se ublazilo.Bojim se da nas opet to ceka.
Ja sam ugl otisla u petak u trudnicku,na kraju ispalo da sam otvorena.Petrova ne prima trenutno ispod 37 tjedana, Vinogradska je navodno imala samo jedan sl respirator pa da ne riskiraju, primio me sv Duh.Ali nadam se da necemo tako brzo...dobila deksametazon i magnezij pa se nekako sve primirilo.
Drage ste mi al drzite fige da zakoracimo u jesenske bebe😅
Pahuljka, moj spava u kratkom bodiju, a sinoc sam mu obukla do ju majcu od starijeg jer je kod nas navecer prevruce i imam osjecaj da ga smeta i bodi jer mu trbuh ne dise.
Uspavljivanje, ja nista ne znam o budnim prozorima, samo pratim malog. Cim je ukoran pocme grintati. I mod nas u pravilu je najvise nervoze pred nocno spavanje.
Moj voli spavati na trbuhu vise nego na ledima. Popodnevno spavanje minuvijem zaspe na trbuhu i onda u pravilu odvali 2 ipo 3 sata.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji