Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    11. Kolovoz 2023. 23:05

MateaT hvala ti sto si podijelila iskustvo, znaci u istom smo brodu.. evo zaista se nadam da ce ti vjezbe pomoci, prvi stupanj zvuci ohrabrujuce. jedva cekam pregled kod gin pa cemo vidjeti sta je moja presuda.. ali da, slazem se, najvise mi djeluje na psihu, ono, jel stvarno jos i to? 😅
    i nadam se da nece utjecati na intimu mene i muza, jer bi mi to bas tesko palo - i tako se cijela dinamika odnosa mijenja dolaskom bebe, stvarno ne zelim jos prolaziti i tu kroz promjene i borbe..

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Robin_Daggers
    12. Kolovoz 2023. 00:09

Pozdrav svim mamama i trudnicama, drzite se, jos malo 💪
    Cestitke svim novim mamama, nek su vam bebice sretne i zadovoljne.
    Cordisoo, ajme, zvuci kao grozan scenarij. Cula sam za takve stvari i to sam pitala u dnevnim odmah u kojem je polozaju beba i jel mi "gleda" u ledja. 
    Thinkpurple, moja prva je imala takve pristice oko mjesec dana kada je bila. Dobili smo isto kortice i ja je nisam zeljela s tim mazati, iako postujem i slusam uvijek pedijatricu. Mazala sam je s avene trixera i napredak je bio vidljiv svakim danom. 
    Pahuljka, ja sam tako dojila pa jos nadohranjivala po 30,20 ml. I kad smo dostigli porodjajnu sam samo izbacila ad i uzdala se u dojenje po zahtjevu. Tad je bila vec 10ak dana i mlijeko mi je nadosilo koliko joj je trebalo pa se sve poklopilo. Nisam cekala da sama odbije dohranu. Preporodile smo se tada jer vise nije bila "opijena" ad-om, dijete je odmah zivnulo i pocelo i bolje sisati. Ovako je bila uspavana i drzali smo se dojenja svaka 3 sata, a ona se ne moze probuditi... Uzas.
    Moja curica raste, 2 i pol mjeseca. Primile smo cijepiva, lijepo je napredovala, dobra je, uglavnom papa i gleda i spava. Zadnja dva, tri dana se pocela smijati na glas, to je novost kod nje. Vrijeme mi prebrzo leti i ja nikako ne uzivam u njoj kao u bebi 😮‍💨

MareiKate
    12. Kolovoz 2023. 12:02

thinkpurple

Robin mi smo joj samo vrat namazali jer je on najgori, plus sve se jos dodatno safta u pregibima i ne dise to pa zato, necemo lice, ono se cak susi iako izgleda grozno. Mi s nekom avene a.d.oil poperemo navecer. Pedijatrica mi je rekla da mazem bephanten al ko da joj se od njega vise zazari, mislim meni je logika da bi joj se zacepile sve pore od te kreme, neznam…
    Belinda super, uzivajte!
    Ja se nadam da cemo bar 2 dana otic nekad pocetkom 9.mj zbog starije, nje mi je bas zao ovo ljeto, cijelo vrijeme u stanu.
    .
    Dali rezete noktice bebama i kako? Njoj sami pucaju al su ostri ko britve. A ne opusti rucicu da to ja rijesim nekako.

Joj, Bepanthen 🙄 moja starija ima jako suhu kožu i zimi joj uvijek ruke budu jako crvene od suhoće, i Bepanthen kad sam znala namazati dijete je vrišalo koliko ju peče i odmah se zacrveni. 
    Ja za sad trgam sami neke koji se zakinu, a inače dok su tako malo ka to režem dok spavaju na siki...

Vanilla Diva
    12. Kolovoz 2023. 12:15

Cure za ove pristice kod beba i to, ne znam jeste cule za Biomedis SOS kremu, evo link: https://biomedis.eu/products/s-o-s-balm-balzam-za-njegu-problematicne-koze-50ml 
    To je prirodna krema sa zeolitom i maslinovim uljem, bas za dermatitis i takve kozne probleme. Ja ih pratim na instagramu pa puno stavljaju recenzije i ljudi pisu da su prezadovoljni i mame pisu da su mazale bebe i da je brzo proslo pa evo ne znam.. ako netkobzeli probati. Ja je imam doma, bas je onako masna i gusta krema i mirisi po prirodnom 😁 moj muz ima neurodermatitis i pomogla mu je puno i ja ovako namazem na neku ranu kad treba i stvarno brzo prođe pa eto..

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Lemon
    12. Kolovoz 2023. 13:59

I naši noktici su tanki, ali oštri, ja imam ovo sa Alija, lakše mi je s tim proći nego rezati pa evo link ako netko traži tako nešto 

https://a.aliexpress.com/_mtfw60m

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meli18
    12. Kolovoz 2023. 14:25

Cure, da vam se i mi javimo... Rodila sam danas ujutro u 9 💓 trudovi su poceli jucer popodne ali nista strasno.. i onda smo krenuli za bolnicu oko 9 i pol.. imala uzasnu noc, trudovi na 4-5 min, jaki, otvorena otp1-2cm.. povracala izmedu trudova 🙄 onda sam se malo pomalo pocela otvarati ujutro.. Nisam stigla dobiti epiduralnu jer sam se otvarala brzo i mala je dosla na svijet nakon par trudova.. malo sam popucala pa su me sivali..
    Sve u svemu, dobro je, zaboravila sam na sve one trudove kad sam ju ugledala..predivna je..i malenaaa 😅 procjena jucer navecer je bila oko 3 kg, rodila se sa 2660g 😊
    Tko nam jos ostaje? 🥰🥰🥰

• MateaT
    12. Kolovoz 2023. 14:36

Petrica_92

MateaThvala ti sto si podijelila iskustvo, znaci u istom smo brodu.. evo zaista se nadam da ce ti vjezbe pomoci, prvi stupanj zvuci ohrabrujuce. jedva cekam pregled kod gin pa cemo vidjeti sta je moja presuda.. ali da, slazem se, najvise mi djeluje na psihu, ono, jel stvarno jos i to? 😅
    i nadam se da nece utjecati na intimu mene i muza, jer bi mi to bas tesko palo - i tako se cijela dinamika odnosa mijenja dolaskom bebe, stvarno ne zelim jos prolaziti i tu kroz promjene i borbe..

Da budem iskrena najviše od svega je i mene brinulo kako će ti naši odnosi izgledat. Sa tim simptomima bih se nekako ja i sama izborila ali činjenica da će nam sex bit nemoguća misija bacala me je u očaj. Ali u biti nećeš znati na čemu ste dok ne probate.
    Moje iskustvo. Muž ne osjeti nikakvu razliku. On je upoznat sa mojim stanjem. U principu da neznam da imam prolaps vjerojatno nebi ni skužila razliku. Tu i tamo pri određenoj pozi osjetim žuljanje tj osjetim da mi dira to što je spušteno. No brzo me prođe ta misao i onda zaboravim na to i uživam. I dalje uživamo u sexu kao i prije. 
    Nadam se da će i kod vas sve teći glatko po tom pitanju 😉
    I nadam se da sam te ohrabrila 😉

Vanilla Diva
    12. Kolovoz 2023. 14:40

Meli cestitam!! Zao mi je da si se mucila po noci, ali vazno da ste sad skupa i da je malena dobro 🥰
    Ostaje nas jos svega nekoliko cini mi se 
    .
    Ja sam jucer navecer primjetila da mi se trbuh spustio i bas se vidi na slici dosta, jutros sam se slikala da usporedim.. razlika između danas i u cetvrtak ogromna 🙈 iskreno se nadam da ce mi se uskoro nesto pokrenuti jer me sve zivo boli i imam kontrakcija hrpetinu stalno

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Lemon
    12. Kolovoz 2023. 15:55

thinkpurple

Meli a malena misica 🥰 cestitke!
    Lemon i uspijes tako tanke noktice s time skratiti?
    Ja sam danas uspjela dok je drijemala na cici nekako malo s grickalicom poravnati da se ne izgrebe cijela al nije bilo nimalo lako kad stalno stisce sake.
    Ally jel ti prosla kvrga na rezu? Jeste otisli na more?

Uspijem baš zato što su tanki i nebi ih mogla rezati, ovo je jako blago ne može se oštetiti jagodica a njih lijepo skrati 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lightblue
    12. Kolovoz 2023. 16:47

https://ibb.co/R04N5Ph

https://ibb.co/w6hRf7M
    Mišići su bolje i njegovi nalazi su sterilni sad samo još njene dočekat.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.