Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flekica
    09. Kolovoz 2023. 10:12

Sretno Mia! 
    Sve nas je manje 2 u 1. 

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

Meli18
    09. Kolovoz 2023. 12:12

Bas bi htjela da se jave sve cure koje jos nisu rodile pa da napravimo listu ponovo, sa datumima 😅
    .
    Mia cekamo lijepe vijesti 🥰🥰🥰

• cordis00
    09. Kolovoz 2023. 12:31

Thinkpurple bas si dobro i rekla🤣🤣🤣, taman se sve nadoknadi s uloscima.
    Meli18 ja se ovdje vodim 11.08. po uzv kako mi je primarna gin rekla, u TA me vode po zadnjoj menstruaciji 10.08. Tako da mi je sutra tehnicki 40 tj i pregled. Svakako sisam svoj datum kako god okrenes😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lemon
    09. Kolovoz 2023. 13:28

Mia sretno! 
    Belinda i moja pretežito tako, a pedijatrica je rekla da ima dosta opuštene noge, sutra idemo na uzv kukova pa ćemo vidjeti. 
    ..
    Jel se netko susreo sa vazospazam bradavice? Danas sam na to naišla prvi put.. uglavnom unazad par dana me bole bradavice i nakon dojenja, baš jaka bol da ne mogu zaspati i pijem brufen. Na vrhu mi se pojavi bijela boja i bol je jača kada mi je hladno. Inače mi je jako hladno čim se spusti temp i sad je zahladilo pa nekako sve to povezujem. Nemam kvrge, a i ona lijepo sisa, ali mene to užasno boli..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Karamela22
    09. Kolovoz 2023. 14:00

Evo mene razočarane sa Sv Duha. 
    3 sata čekanja za 2 min pregleda. Vaginalno nisu gledali a 39+2 sam. 
    Samo je doktor rekao beba 3900, vidimo se za tjedan dana. I pitam jel moguće sta prije pokrenuti (s obzirom na veću bebu) ili se čeka 41+3 za indukciju. Odg je ako je ctg i uzv ok da se čeka 41+3 bez obzira na kilažu. 
    +dobila sam bruh na pupku 

Meli18
    09. Kolovoz 2023. 14:11

cordis00

Thinkpurple bas si dobro i rekla🤣🤣🤣, taman se sve nadoknadi s uloscima.
    Meli18 ja se ovdje vodim 11.08. po uzv kako mi je primarna gin rekla, u TA me vode po zadnjoj menstruaciji 10.08. Tako da mi je sutra tehnicki 40 tj i pregled. Svakako sisam svoj datum kako god okrenes😅.

Meni prvi datum je 14.08., onda 18.08. kako mi je rekla dr.privatno a da gledaju po mengi, onda bi bila 40+3 😂 ali, posto znamo kada je bio transfer, onda gledamo manje tjedan dana.. 😅
    I meni je sutra pregled, nadajmo se da se sta pokrenulo i meni i tebi i svima nama sto cekamo te nase bebe 😂 i nadam se da ce me pregledati vaginalno.. 🙄

Meli18
    09. Kolovoz 2023. 14:14

Karamela22

Samo je doktor rekao beba 3900, vidimo se za tjedan dana. I pitam jel moguće sta prije pokrenuti (s obzirom na veću bebu) ili se čeka 41+3 za indukciju. Odg je ako je ctg i uzv ok da se čeka 41+3 bez obzira na kilažu.

Ma svasta 😡 mozda me ni moj nece gledati vaginalno..bas sam razmisljala da ga pitam da pregleda, za svaki slucaj 🙄 i bas me zanima da li hoce..
    Ni uzv mi nije radio prosli tjedan..pa valjda ce sad
    ..
    I sta su rekli za bruh? Jel moze biti opasno ili? (Oprosti ne znam 😅)

Vanilla Diva
    09. Kolovoz 2023. 14:35

Mia sretnooo! Javi se kad uspijes 🥰🥰
    .
    Ja danas obavila pregled, isto 2 min. Samo je pogledao ultrazvuk preko trbuha. Kaze sve je uredno, plodne vode ima dovoljno pa ne treba ctg, beba super (ne znam nikakve mjere, nije mi rekao niti napisao, ne znam ni koliko je teska 🙈) i to je to. Nije me gledao vaginalno pa ne znam jesam se jos otvorila, to me bas zanimalo ali valjda nije bilo potrebe. Iduci pregled za tjedan dana.
    Od silne brige i stresa od straha od prijevremenog poroda, na kraju budem prenijela 🙈🤣🤣 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Flekica
    09. Kolovoz 2023. 14:52

Karamela22

uhhh.. A kako stojis s ostalim? cerviks? sluzni cep? Mene nikad ne gledaju vaginalno ali mi je dr objasnio da je to zato jer jos imam cerviks pa nema nekog smisla jer cu vjerojatno krvarit nakon toga, a obzirom na cerviks i dovoljno plodne vode sigurno nisam znacajno otvorena. Kao s tim krene tek oko termina ako je sve do tada ok.
    Kod mene se apsolutno nista ne dogadja... A beba je vjerojatno isto veca pa sam se nadala ranijoj indukciji jer mi je vec sad trbuh ogroman i bas mi je tesko. Jos ce sad opet krenut vrucine....
    Imam TA pregled prekosutra pa cu vidjeti kaj ce reci. Koliko traje ctg na Sv.Duhu? 

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

Karamela22
    09. Kolovoz 2023. 15:15

Mene s 37 nisu gledali vaginalno, s 38 jesu i sad s 39 ne. Pitala sam zašto nema vaginalnog pregleda. Odgovor je da to svaki doktor ima svoje 🫤 
    Ctg je bio kojih pola sata.
    Meni je u ponedjeljak termin i bas sam se nadala nekim dobrim vijestima. 
    Služni čep još nije krenuo a cerviks ne znam ništa. Za bruh kad sam pitala sta s tim. A ništa kad završite reprodukciju onda operacija 😓
    I napomenem da sam zabrinuta zbog veličine bebe, prvorotka i da me strah da ću na carskom završiti. Ali nikoga to bas ne dira. 
    Nadam se da ćete imati vise sreće ovaj tjedan na pregledima nego ja ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.