Joj zaboravila sam komentirati, mene ubiše ovi ulošci više! Već nekih 5 dana ih ne mogu podnijeti, sve me svrbi, smeta, nervira, iako kao koristim one od pamuka… Šta je najgore, uglavnom mi u zadnje vrijeme bude da po dan i pol nema ništa i onda mi jednom pljusne neki odljev i onda opet ništa po dan dva. I ko za jarca svaki put kad skinem uložak da se proluftam, ono pljusne 😅🤦🏼♀️
Koje koristis?
Ja sam si kupila samo Chicco, a inace ne podnosim nikakve osim 100% pamucnih pa me sad trta da ce mi bit ko i tebi..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Joj zaboravila sam komentirati, mene ubiše ovi ulošci više! Već nekih 5 dana ih ne mogu podnijeti, sve me svrbi, smeta, nervira, iako kao koristim one od pamuka… Šta je najgore, uglavnom mi u zadnje vrijeme bude da po dan i pol nema ništa i onda mi jednom pljusne neki odljev i onda opet ništa po dan dva. I ko za jarca svaki put kad skinem uložak da se proluftam, ono pljusne 😅🤦🏼♀️
Koje koristis?
Ja sam si kupila samo Chicco, a inace ne podnosim nikakve osim 100% pamucnih pa me sad trta da ce mi bit ko i tebi..
Chicco sam koristila na početku dok sam obilno krvarila i nisam s njima imala problem. Mislim vjerojatno je predug period da ih koristim i zato me smeta.
Belinda hvala za ove stvari oko nemirnog spavanja. Moja se isto dosta baca, rasteže i proizvodi svakakve zvukove, već sam naučila da na njih ne reagiram jer spava. Mi smo u potkosulji i dugom bodiju i vreci pa mislim da joj hladno nije, a trbuh moguće da ju muči iako puno kaka..
A kako vaši spavaju? Moja nikad nema noge ravno nego kao zabica..
MareiKate ja sam mjesec dana krvarila iako od toga dva tjedna sam nosila dnevne. Doma sam isto rezala Chicco na pola,a kasnije sam uzela Jessa night plus i super su mi bili
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Belinda, Ja sam na termin isla na prvu plodnu vodu, ali ja sam u Splitu.
ThinkPurple, moj mali je iz bolnice dosao s uzasnim grcevima, tamo su mu davali Bebimil, ja sam nastavila s njim, ali kad sam vidila to grcenje, primijenila sam hranu i sad je puno bolje. Ali isto ima periode kad jako place ali tad i stalno prducka vidim da ga to jako uznemirava, ne bih rekla da su grcevi nikako. Isto po noci zadnjih dana kao nesto stenje ali sve mi se cini od crijeva.
Dajem mu BioGaiu 7 dana ima li tko iskustva pomaze li probiotik?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Koje koristis?
Chicco sam koristila na početku dok sam obilno krvarila i nisam s njima imala problem. Mislim vjerojatno je predug period da ih koristim i zato me smeta.
Ahaaa ok, hvala za info :)
Btw, posto cu radati na sv Duhu kao i ti, puno mi je pomogla tvoja pozitivna "recenzija" iskustva tamo. Doslovno sam si screenshotala 🤣 Tako da - hvala i za to!
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure mi u bolnici, otvoreni 6cm, probušen vodenjak. Držite nam 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure mi u bolnici, otvoreni 6cm, probušen vodenjak. Držite nam 🤞
Sretno 💪🏻😉
Sortiraj odgovore