Cure ja imam kao neke predmenstrualne bolove, dodu i produ.. trbuh se stvrde i na tipa min..min i pol ali ne bole, samo me nekako stegne kad se to desi..
Pocela sam mjeriti ali nije da osjetim to stezanje i tu nelagodu bas svaki put… odnosno, ako ne diram trbuh, ponekad ni ne znam da se trbuh stvrduo tako da su vjv.jos uvijek lazne kontrakcije…
i imam osjecaj da moram na veliku nuzdu ali nista, ne mogu 🙄 pa sad ne znam da li je to kao neki pocetak😂 jer do sada nisam osjetila to stezanje..pratim i dalje 🤞🏻 a mala je i dalje aktivna pa me i to zbuni…
Kako god bilo, neka je svima nama sa srecom..zbilja nas je malo ostalo 🥰
Evo meni ti tako vec neka dva tjedna i otvorena sam bila prosli tjedan 2,5cm, s tim da zadnja dva danas ispada i sluzni cep mic po mic. Nadam se da ce nesto uskoro krenuti 🙈
E da, bas zato nebi htjela bas odmah ici u bolnicu ako je sve podnosljivo 😅 ma hoce pokrenuti ce se to.. Mora 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lightbluebas me razveselilo da disu samostalno❤️❤️. Bravo mali borci. Nadam se da ce od sad dolazit samo dobri nalazi i da se uskoro mazite. Nadam se da ces i ti bit bolje, ne znam dal smijes al znam da je za jetru dobra biljka sikavica. Granule ima za kupit u tvornici zdrave hrane pa se moze stavit u jogurt, smootie, radit caj itd.
Trudnice nasejos malo cure i bebice su tu🎉🎉
Cordisoo dal je to neko pravilo za cure koje su vec rodile da dogovor ide na 40+6? Mozda da pitas ako je sve dobro da pricekaju dan dva ako ti je to bitno. Prof. Kosec mi je rekla da max cekaju 41+4/5.
Robicaznam da smo vec dosta pisale o tome, ja i dalje ne znam u cem bebe idu van kad je malo hladnije a nije prehladno. U nedjelju u zg je nesto puhalo pa sam joj obukl dugi rukav bodi i gore vesticu i deblje tajice i kapu al laganu. Jel to ok? To je jedina vestica koju imam pa trebam kupit jos toga.
Nemirno spavanjepisala sam da se beba bacaka po noci, nemirno spava i hropti. Dvije stvari sam otkrila pa mozda nekom pomogne. 1. Mozda joj je hladno- procitala sam da je njima najhladnije od 2-4 ujutro pa sam prebavila na deblju jednodjelnu pidjamu + swaddle. 2. Probava- to bacakanje moze bit i jer ih muci trbuscic. pocela sam davat sab simplex i biogaiu iako nema grceve. Mogu rec da unazad 3 noci spava bolje, duze i mirnije.
Thinkpurplekako je kod vas? Kad ti opet imas pretrage?
Sayurikako ste? Slabo pises pa se nadam da uzivate
Da ne nabrajam, nadam se da sve dobro i da one koje muci spavanje ili dojenje ide na bolje🤞🤞
Nema šta ja ne pijem i ne jedem da pomogne pa tako i sikavicu,vrkutu,kamilicu,sirutku i pitaj Boga šta još.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Lightblue ajde bas super sta ce ic na more, malo promijeniti, a znam da ti je zao, ali ionako deckima u toj dobi super dode bit na kompu i igrati igrice. Bitno da je on zadovoljan, takva je situacija sad, opet ce se sad malo iskupati prije skole😊. Joj jos sad moras i o toj nabavi razmisljati, evo da nisi napisala, ne bi ni ja pomislila da moram pocet radit listu maloj za vrtic tj jaslice, upisali prvi put pa se moramo snaci. Vec je znaci 36 tj bebacima, kao da sve dolazi pomalo na svoje, nadam se jos koji tjedan i da konacno dolaze kuci. ❤️❤️
Thinkpurple hvala ti, ma nemam sad volje ic po ducanima, zaduzila sam muza da nade kameru ima 3 tjedna pa mos mislit, nit je pogledao, tako da cemo samo narucit online neku, bilo bi dobro ovaj tjedan.🙉
Belinda pitat cu bas u cetvrtak, pa iskreno ne znam, tako su me prvi porod narucili pa sam pretpostavila da je isto za svaki porod. Inace je trudnoca bila uredna. A htjela bi ipak da se mala sama pokrene, prva isto na kraju je i nisam imala problema s trudovima svojim nego sam drip dobila jer su htjeli ubrzat stvari kako su mi pri prijemu izmjerili 140/90 tako da se nadam da ce i ovaj put bit sve ok s trudovima tj da cu dobit svoje i da ce me otvarati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo ja idem u Pulu, kažu da je tu praksa čekati do 41+3, ne dulje, a ni prije ako nema indikacija. Ja bi ful voljela da se samo ranije pokrene, ovo do 41+3 mi je baš puno, to je još 10 dana, a već ludim lagano 😅
A zašto bi ostajala dulje, šta se nakon indukcije duže ostaje? Ma prije ćeš ti sigurno 🤞
Meli kako je danas? Neka se pokrene 🤞
Lightblue baš mi je drago da sami dišu. 36. Tj su dogurali, to je super. 🥰 Još malo i nadam se da ćete svi uživati doma. Za malog kužim, ali takva je situacija trenutno, njemu igrice sigurno nisu teško pale, sad će malo uživati na moru i onda kad se vrati će polako natrag u rutinu.
Nadam se da će se i tvoji nalazi popraviti 💕
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Belinda gledali su mi s 39 pl vodu i mlijecna je, gledat ce opet sad. A Mia, naruce te dan prije, valjda da udes u sustav pa naprave pretrage itd pa iduci dan krenu s tim praskovima pa gelovima pa prode cijeli dan dok ne krenu s dripom. Tu su vec 2 dana. Plus naravno iza poroda ako je sve ok 3 dana. A ne mogu toliko ne bi kuci, mala ce se vec pitat di sam i samo ce se sva naljutit unervozit i eto menr doma s bebom😅. A ona je navikla da je ona beba, bas joj falim izgleda jer dosta odmaram, moja mama je oko nje pa kad ja dodem, oce se mazit, a inace nije mazni tip.
Uh vidim danas si bas na svoj termin🙉. Ajde ima vremena, nadam se da ce se nesto pokrenit, ma da, ko bi jos 10 dana cekao🙉.
Thinkpurple sretno s pregledom, javi kad obavis. Mozda ipak bude ok, ne toliko bolno, ne vjerujem da ce sad nesto puno prckati, ipak je to sve svjeze.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Belinda gledali su mi s 39 pl vodu i mlijecna je, gledat ce opet sad. A Mia, naruce te dan prije, valjda da udes u sustav pa naprave pretrage itd pa iduci dan krenu s tim praskovima pa gelovima pa prode cijeli dan dok ne krenu s dripom. Tu su vec 2 dana. Plus naravno iza poroda ako je sve ok 3 dana. A ne mogu toliko ne bi kuci, mala ce se vec pitat di sam i samo ce se sva naljutit unervozit i eto menr doma s bebom😅. A ona je navikla da je ona beba, bas joj falim izgleda jer dosta odmaram, moja mama je oko nje pa kad ja dodem, oce se mazit, a inace nije mazni tip.
Uh vidim danas si bas na svoj termin🙉. Ajde ima vremena, nadam se da ce se nesto pokrenit, ma da, ko bi jos 10 dana cekao🙉.
Thinkpurple sretno s pregledom, javi kad obavis. Mozda ipak bude ok, ne toliko bolno, ne vjerujem da ce sad nesto puno prckati, ipak je to sve svjeze.
A vidiš meni uopće nisu gledali plodnu vodu kakva je, samo jel je ima dovoljno.
Joj baš ću pitati u petak kakav je protokol, nisam znala za ovo. Iako uopće ne želim razmišljati o tome 😅 🤦
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
A vidiš meni uopće nisu gledali plodnu vodu kakva je, samo jel je ima dovoljno.
Joj baš ću pitati u petak kakav je protokol, nisam znala za ovo. Iako uopće ne želim razmišljati o tome 😅 🤦
A tako je tad bilo, moguce da je sad drugacije jer su im stvarno velike guzve, eto nemam pojma, saznat cu u cetvrtak ako ne rodim sutra😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple sad kako si opisala, to da joj je najgore tako navečer u slično vrijeme, to su kolike. A to bi sisu pa ne bi pa bljucanje... Njima je sisa i utjeha, ne samo hrana i ona vjerojatno traži sisu za utjehu a ne jer je gladna. Isto se ponašala moja prva. Ja bi joj tada davala prazniju sisu. Iako u njoj uvijek ima nekog mlijeka ipak je drugačije kad je praznija...
Ja sam se spasila kad sam uvela dudu prvoj, nisam htjela odmah da ne dode do konfuzije bradavice i mala se toliko nasisavala pa bi samo povracala jer je to sve bio visak mlijeka, na sat bi jela, nakon jedno mjesec il slicno, kad je vec skuzila kako dojit sam dala dudu i bas spas, bila je i mirnija jer ju nije toliko ni probava opterecivala.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Joj zaboravila sam komentirati, mene ubiše ovi ulošci više! Već nekih 5 dana ih ne mogu podnijeti, sve me svrbi, smeta, nervira, iako kao koristim one od pamuka... Šta je najgore, uglavnom mi u zadnje vrijeme bude da po dan i pol nema ništa i onda mi jednom pljusne neki odljev i onda opet ništa po dan dva. I ko za jarca svaki put kad skinem uložak da se proluftam, ono pljusne 😅🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji