Ima nas jos s terminom u kolovozu 🙋♀️ ja sam bila azurirala listu s terminima ali onda sam se bila pogubila skroz kroz 10tak stranica, nisam kasnije opet trazila. Ako netko ima volje kopati, bilo bi super da vidimo koliko nas jos ima i kad su termini plus cure koje su rodile 👍🏻
.
Kad su vama radili bris na streptokok? U kojem tjednu i jel moguce to napraviti npr ako je porod vec krenuo? Mene brine jer sam narucena na sljedecu pregled u TA 9.8., kad cu biti 38tj vec i brine me ako porod krene prije, a nista mi nisu spominjali pod zadnje vezano za te briseve niti za zadnji test senzibilizacije a negativna sam krvna grupa… poremetilo mi se kak sam bila u bolnici pa nisam zadnje preglede obavila kod primarne gin.
Meni su 8 dana prije termina jer smo nekako i doktor i ja zaboravili 🙈 Dobro da sm se i onda sjetila (na kraju je to bilo 5 dana do poroda). 😅
Sunny ima li sto novog?
Mi se ovaj vikend spremamo u setnju (citaj: krug oko zgrade 😄) - treba i meni malo da izadem, a da nije balkon 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav,
Citam redovito, al evo nikako se javiti, nasla sam neku staru listu, pretpostavljam da nije zadnja. Cijeli tjedan osjecam neke kontrakcije, na ctg-u naravno nijednu.
Butterfly00 OTP: 02.08.2023
Pahuljka OTP: 02.08.2023
Hannicao OTP: 08.08.2023
Mia2023 OTP: 08.08.2023
MareiKate OTP: 08.08.2023
Zebra OTP: 08.08.2023
cordisoo OTP: 11.08.2023💜
Takica OTP: 11.08.2023 💜
Elly9 OTP: 11.08.2023
deedee1405- OTP: 15.8.2023
Karamela22 - OTP: 15.08.2023
ZZTop OTP: 20.08.2023
Nikky0407 OTP: 23.08.2023
Nixy1310 - OTP: 24.08.2023
Vanilla Diva OTP: 25.08.2023
Kiki13 - OTP: 02.09.2023
Thinkpurple ja se iskreno nadam da niti moj maleni neće naslijediti od mene, u mojoj obitelji isto nitko nema osim mene. Ali ja rađe koristim sve što se smije i što je prirodno jer ne može škoditi, a opet može možda pomoći.
Super za tvoje curke da nisu naslijedile. Meni se atopija kože dosta kasno počela manifestirati, krajem puberteta. Dermatolozi su uglavnom pretpostavljali da je uzrok stres oko škole i fakulteta.
Realno i ja vam se mogu pridruziti ovdje kao čekalica, s obzirom da je na listi zadnja cura 2.9., a ja 11.9 (minus 3 jer znam kad je bio ET) 😁😁
Mi imamo maltipoo-a starog godinu dana, isto jako ljubomoran cim dotaknem muza ili drugog psa, tak da me jako zanima kako ce biti kad dopeljemo bebu doma. Planiramo mu odmah dati da ga ponjusi 🥰 i tetricu iz bolnice, da..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Zanima me kada ste dobile prvu menstruaciju nakon poroda,osobito carskog. Ja sam danas shvatila da nisam dobila a već će 2 mjeseca od poroda. Ne dojim,ne izdajam se i na pregledu na otpustu je sve bilo ok ali mi je nekako ovo dugo vremena.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Pozdrav svima,
Ne pišem gotovo nikad ali vas redovito čitam.
Čestitke svim mamama i puno snage i strpljenja za izdržati prve mjesece
Meni je termin 20.8. obavila sam zadnji pregled kod ginekologa i bila zacemetirana skroz. Budući da sam prvog prenijela, sada me ginekolog otvorio za prst da ne prolazim opet zacementiranu indukciju u 42 tjednu.
Što se tiče grčeva. Nas je prvi pripremio na najgore. Imao ih je gotovo 4mj i ništa mu nije pomagalo. Jednostavno je crijevni sustav morao sazrijeti. Baby blues me jedno vrijeme ubijao ali me spasio noćni program, prvi put gledala cijelu dodjelu Oscara,revije v Secrets i nešto što valjda nikad ne bi ostala budna 😄
Kakve su gužve u TA na sv duhu? Poslala sam mail na narudžbe ali još nisam dobila termin
Lightblue ja sam dojila i rodila vaginalno pa ti nisam od pomoci, ja sam dobila kad je mala imala 12 mj, tocno mjesec nakon sta je prestala dojiti nocu i doslo je do te velike promjene hormona. Vjerujem da iza babinja moze doc bilo kad, cim se fizicki oporavis, tijelo nadoknadi sta mu treba. Meni je gin i rekla, dokle god se doji ili tijelo nije spremno (tipa velik gubitak krvi, kg itd) za novu bebu, nece se dobiti.
Miracle Kad sam se ja otvorila 10 cm, kaze mi primalja da ce mi trebati sigurno 2 sata da se beba spusti za tiskanje jer prvorotkinjama duze traje, a kako sam uzela nesretnu epiduralnu koja nije ni uhvatila da ce mi jos i duze trajati. Meni se beba spustila za 30 min, muz zvao 3 puta da dodu vidjeti, isto nisu vjerovali, na kraju je primalja nagovorila nekako doktoricu da ipak provjeri i stvarno je glavica bila dolje😅. A doktorica me na kraju spasila sta je skocila na mene jer od te epiduralne nisam mogla tiskati i beba je brzo bila vani. Nekako se nadam i ovaj put da ce sve ici ok. Ne znam jel to do moje siroke zdjelice il cega 🤣, kaze muz bokovi za radanje😂
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja razumijem da je sve poremečeno,obzirom na loličine antobiotika,sepsu,kiretažu i još par sranja kojih se ne želim sjećati a da ne govorim i živcima koji rade sto na sat dok su bebači u bolnici. Ja sam sad -15 kg od težine s kojom sam zatrudnila pa vjerujem i da to igra ulogu. A dobro 7.8 sam na kontroli u bolnici pa ću biti pametnija.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Lightblue šaljem podršku da sto prije sve normalizuje kod vas. Baš si puno kg izgubila, mogu samo misliti kako ti je..
Kako su bebice?
Kod mene nista novo, popodne slagala robicu, pa me tako na trenutak uhvati da trebam uskoro roditi, inače nemam neki osjecaj da ce beba uskoro vani...kao da sam trudna cijeli život..
Izvukli kolica od prvog dijeteta i vidimo da je krovic izbljedio od sunca, pa sam u potrazi za novim kolicima + jaje, ovdje ste spominjale metro +da su dobra,meni se svidjaju yoyo ali mi se cine dosta niska ili joolz aer+...neka preporuka...
Vidjela sam ažuriranu listu, čak nas 5 ima termin 08.08. 😍
Pogledaj jel ti možda njihov odgovor otisao u spam. Meni je... Poslala sam mail na narudžbe i tek nakon 10ak dana skuzila da su ga proslijedili TA i da mi je to otislo u spam. A u međuvremenu sam slala na ginuzv mail i oni au mi odgovorili kroz dan, dva :)
Sortiraj odgovore
Najstariji