Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lalaland1991
    31. Srpanj 2023. 22:13

Cure, bila sam neki dan na savjetovanju koje spominjete. Evo broj od savjetnice za dojenje na Vrabecaku, ako trebate kaj hitno mozda ce vam tako biti lakse dogovoriti se: 0913876510.
    Drzte se! 💪🏽

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

bambi27zg
    31. Srpanj 2023. 22:33

Lightblue 🤞🏼🫶🏼🫂 tu smo barem ovako online 
    Thinkpurple joj mogu misliti da ti je vec dosta mirovanja i ne gibanja 🫂 nadam se da sve ide barem malo na bolje 🤞🏼 Kak je velika sestra s malim smotuljkom? Jesu joj prosle one faze? 
    Afrodita pocela sam odgocore posati u biljeske jer mj se isto dogodi da cijeli dan pisem odgovor i u meduvremenu pola zaborsvjm i jos dode novih posteva 😅
    Sanny jesi ziva? U komadu ili? V radio carski? Javi se barem kratko 👶🏻

Nama od setnje na kraju nista jer je mene tako ukocilo taman dom sam slagala tetricu u kolica. Znaci jedva i lezim od bolova 😩 Cijeli dobji dio leda, sad mi je trebalo 45 min za tusiranje 🙈 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• AM13
    31. Srpanj 2023. 23:04

Zene drage, ja vas pratim svakodnevno, ali nikako nesto napisati 🙈 iskreno, mozak mi ne pamti kao prije i tesko mi je zapamtit sta koju muci, ali saljem pozitivne vibracije svakoj i nadam se da ce vam se problemi cim prije rijesiti! 
    Zenice koje ste jos 2u1, zelim vam da se cim prije nesto pokrene, naravno vama koje to zelite 😂, i da imate lijepe porode, a vi koje bi jos malo cekale, uzivajte i spavajte! 
    .
    Moj mali G je divna beba, ja jos uvijek ne znam kako zvuci kada place 🤷🏼‍♀️🙏🏻 kad je gladan zakmeci jednom i to je to. Uzivam u njemu stvarno i nadam se da ce tako ostati.. bila nam je patronazna u ponedjeljak, zvala sam ju da dode cisto radi vaganja jer smo se zadnje vagali 12.7. kada je imao 4500, a sad je u ponedjeljak bio na 5100.. lijepo napreduje, cak se patronazna cudila jer je dobio 600 grama u 2tj, pa je pitala jel i dalje samo na majcinom mlijeku 😂 ja se i dalje izdajam i tako se hranimo i za sada funkcionira. Tu i tamo mu dam cicu, kad nije pregladan i to isto ide na bolje pa si mislim da vi mozda moglo poceti funkcionirati dojenje, barem za nocno hranjenje.. on jede danju svaka 2h, tocan je u minutu s javljanjem, a nocu svaka 3h.. htjedoh pitati ako koja zna, jel mu trebam povecavati kolicine mlijeka? Trenutno jede 90ml, probali smo s vise, tipa 100, 110, ali mu uvijek ostane bas taj “visak” koji je iznad 90ml, a zao mi je onda tog mlijeka jer ga moram baciti, a onda opet mislim veci je, raste, logicno bi mi bilo da mu treba vise kolicinski 🤷🏼‍♀️ 

Takica
    01. Kolovoz 2023. 09:14

Drage moje.. Da i ja prekinem tišinu, nigdhe nisam prešla verna sam svakoj od vas ovdje gdje sam vas sve i upoznala🥰
    Puno mi je lakse kad čitam iste ili slične tegobe. Npr isto kao Pahuljka i mi smo se rodili niže porodjajne tezine 2870, izašli kuci sa 2700. Nakon 3 dana vagana 2740. Samo 40 gr dobila. Ja je dojim pokušavam obe dojke nekad uspije nekad ne ali sam dobila uputstva da dajem i dohranu od 30 do 60ml Hipp combiotik- a. Uglavnom ostane 30,20 kako kad. 
    Sto se tice noćnih podoja ima ih prvi dan je bilo na sat sat, dva pa na 45min i tako.. polako pokušavamo uhvatiti ritam da ne predje 3h da spava. Od formule bome zna nekad kad joj je potaman i preci 3h. 
    Noćni povoj isto izgleda vrisak na max dok sto rekoste ne nađe svoj neki polozaj ja budem sva mokra. Ono sto sam skontala da bi mogao biti uzrok toga kod nje je pretjerano glad, i miris( mama prala.moju spavacicu i stavila omekšava jak) vrstama je dok je nisam.skinula ili se pogodilo sa onim prvim pojma nemam. 
    Ono sto imamo je soor. Nije od mlijeka jer se od mlijeka moze očistiti a ovo ne. Uključili Nystatin od strane patronazne pa polako. Dojim preko silikonskih bas zbog toga ima i ranica i ragada vjerujem zbog toga. Bitno da ide, ali joj moja količina mlijeka nije dovoljna definitivno.
    Ljubim i grlim sve posebno thinkpurple da krene na bolje.
    Cordiso moja terminasice jos si 2u1. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Anica88
    01. Kolovoz 2023. 09:20

Bok cure :) mene tek ceka sve to sto ste vi prosle… pozdrav is teme proljetne bebe 2024. 👋
    Molim vas za savjet, sto ste uzimale protiv strija i da pomaze?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Karamela22
    01. Kolovoz 2023. 09:46

Anica88 mislim da nema bas neko čudotvorno ulje da je spasilo sve zene. Puno tu igra ulogu genetika. Ja od prvog dana koristim weleda ulje za trudnice i nisam do sad dobila niti jednu striju. Ali opet nema ni moja mama strije. Puno hidratizirati izvana i iznutra kožu, pa kako bude. Sretno, želim ti lijepu trudnoću 💕

• cordis00
    01. Kolovoz 2023. 10:06

Takica evo mi smo jos 2u1, nadam se nekom pomaku u cetvrtak na pregledu, bas nekako imam feeling da cu rodit izmedu 39 i 40, a vidjet cemo😅. Kako sam sve otvorenija, mozda bude u 3.5 cm u cetvrtak🤞🏻. A svaki pocetak dojenja je tezak, ja sam dojila prvu malu otpocetka i vjeruj mi ocekujem i ja sve te probleme, od otimanja i guranja pa poteskoca da uhvati kako treba, bolova itd, sve to dode na svoje s vremenom, nekom prije nekom poslije, al da je bas lako svima, nije. Samo i sebe lijeci, mazi bradavice.
    Anica ja sam koristila tj i dalje koristim bio-oil, koristila sam ga i prvu trudnocu, zasad nemam strija, ali kako je Karamela napisala, to je do genetike i grade. Meni mama isto nije imala, a nosila je nas blizanke, meni je trbuh dosta otisao i u sirinu pa se mozda taj pritisak na kozu rasporedio, evo nemam pojma, prijateljica koja je sitna i imala je trbuh put naprijed (od iza ne bi nikad rekao da je trudna) je dobila strije u obje trudnoce. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    01. Kolovoz 2023. 10:23

Evo nas s pregleda. Otvoreni 2.5cm, ctg ravna crta, nis se ne mijenja 🤷 Gotova sa svojim ginićem, sad samo TA. 
    Jučer me mali ubio navečer, nikako zaspati, baš je imao show dolje, nabijao se brutalno, sve zvijezde sam vidjela, ali eto ništa se nije pokrenulo. Ne damo se 😂
    .
    Moja mama je brutalno puni strija dobila, ja za sad nemam nijednu, ali samo čekam 😅 Mažem se bademovim uljem.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Anica88
    01. Kolovoz 2023. 10:24

Hvala svima na savjetima :)

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Angelina1
    01. Kolovoz 2023. 10:35

Anica,  ja sam se od početka mazala Mustelom za strije po dva puta dnevno minimalno i pratila da baš pijem dosta. A negdje oko 29 tjedna sam doslovno preko noći popucala 😟 baš me to pogodilo jer sam računala da ako i dobijem, neće ih biti puno. Sada imam na donjem dijelu trbuha, na bedrima i na bokovima 🙈🙉 a inače imam dosta suhu kožu i valjda je tako moralo biti. 

28 god. 🤰
    27 god. 🧍‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.