Ja nisam radila ponovnotest senzibilizacije.
Otvorila sam se još i sad sam na 5,6 cm, grčenje osjetim ali ctg ne pokazuje trudove.
Dogovor je da idem sa onim praškom prvo pa ćemo vidjeti, posto se dobro otvaram nadam se da ce to sve proći relativno brzo
Ma taj ctg stvarno nema pojma 😅 tako i meni ništa nije očitovao a ja umirala od bolova 😅 sretno i hrabro 💪
Žene, jeste radile test senzibilizacije ponovno iza 32 tjedna? Meni moj socijalni danas dao uputnicu, ne sjećam se da sam tako išla u prošloj trudnoći 🤔
Netko je ovdje pisao, ne sjećam se tko, da planira na akupunkturu?Moj socijalni nema pojma o tome, zovem Vinogradsku, lokacija Draškovićeva jer mi je bliže i lakše, kaže žena na GO smo od 15.7. tako da ništa od njih za mene, i a ambulanta baš i u Vinogradskoj ali prije nego nazovem, zanima me da li je išla koja tamo? Jer mi je sestra na telefon rekla da prvo moram doći na pregled da anesteziolog odluči da li sam uopće kandidat za to… Pa ono, iskreno, neda mi se vozat bezveze tamo da bi mi on tamo izmišljao toplu vodu jer mu se neda raditi. Da li je tko išao privatno?? Baš sam razočarana da mi je to palo u vodu 😏
Kod nas se radi minimum 3x u trudnoci test Rh senzibilizacije ako na to misliš i priznaju samo sa Zavoda za transfuziologiju . Pisem ti to da pokušaš proveriti sa svojom.porodicnom mozda da ne plaćaš i radis ga 2x bezveze ako kod ni u Hr ne priznaju nalaz iz privatne lab.
Da da i kod nas je tako, radila sam već jednom oko 20 TT, ali ne sjećam se iz prošlih trudnoća da sam radila iza 32 te, pa zato pitam…
Privatno sam pitala za akupunkturu ako netko zna
Ja sam radila oko 24 tt i sad prije 2-3 tjedna opet, oba puta na Transfuziji, 2 dana se ceka nalaz, posalo me ginekolog koji mi vodi trudnocu.
*
Curke koje sitno broje, jesu se vama bebe nesto umirile pred kraj? Ne ono skroz da se ne javljaju, ali puno manje i/ili slabije? Meni je tako od kad se spustio dolje…
*
Grcevi u nogama - nocas me probudio grc nad grcevima u lijevom listu, sanirali smo u noci, roknula sam Mg, ali i dalje bolucka (nije grc, nego bol), secem po stanu, noge na povisenom, masiram se - imate jos koji savjet? Hvala 🫶🏼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ja nisam radila ponovnotest senzibilizacije.
Otvorila sam se još i sad sam na 5,6 cm, grčenje osjetim ali ctg ne pokazuje trudove.
Dogovor je da idem sa onim praškom prvo pa ćemo vidjeti, posto se dobro otvaram nadam se da ce to sve proći relativno brzo
Ma taj ctg stvarno nema pojma 😅 tako i meni ništa nije očitovao a ja umirala od bolova 😅 sretno i hrabro 💪
Ja tom uređaju ništa ne vjerujem, eto ja nju osjetim da lupa on pokazuje slabe otkucaje od 110 i pišti..
Hvalaaa 💪🤗
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mene je slao na test senz. oko 12. tjedna, nije spominjao da ću morat sad ponovo 🤔 Do idućeg pregleda imam za odraditi samo KKS i urin. To idem krajem idućeg tjedna. Baš me zanima jel se to željezo nešto mrdnulo.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ja nijednom nisam radila taj test sensibilizacije 😳
Taj Ctg je po meni najveca glupost koju te salju i maltretiraju trudnice….nek mi neko objasni i opravda svrhu dolazenja svaki skoro dan pred kraj trudnoce na to cudo…
Neko je pitao jeo se beba umiri, evo moja mene jace i cesce lupa sada vise nego prije… i za procijenjene kilaze, toliko se puta desi da fulaju u tim procjena da to po meni uopste ne ni trebalo igrati ulogu kod odabira nacina poroda. Velicinu hajd mogu nekako izmjeriti ali bas tezinu….desi se da beba u tom momentu popije dosta plodne vode pa se stomacic napuse pa AC bude veci i odmah debela beba…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri a koji si rh faktor? Kolko sam skuzila na te testove idu trudnice s minus faktorom. Ja sam ga radila 3x kroz trudnoću i zadnji put bas tako oko 32 tjedna (grupa mi je AB-)
Lemon sretno, nek prođe što laganije i brže, drži se ☺️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Bambi desilo mi se 2x točno tako kako pišeš. Jaaak jak grč u listu i onda ostala bol. Nema tu pomoci, proći će kroz dva-tri dana 😅
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Test senzibilizacije u Hrv salju 2x, a 3x ako je Rh-, ja sam ga sad radila isto nedavno, u prvoj trudnoci isto dvaput, a za drugu mi je rekla da je bitno odradit jer sam primila krv iako sam Rh+.
CTG proslu trudnocu (Vinogradska) sam radila mislim 2 puta do 40.tjedna, kontrole su mi bile svakih 7 dana; ali nisam svaki put radila CTG. Ne znam kad su to svaki dan kontrole s CTG-om, moguce da je neka komplikacija u pitanju, ne znam.
Sta se tice kila, ja sam totalno pretjerala ovu trudnocu, proslu sam dobila 10 kg, sad me strah uopce zbrojit koliko, sama sam kriva jer sam na pocetku puno jela zbog mucnina, al sta je tu je; necu se sad zamarat oko toga. OGTT je bio uredan, gin mi nije nista rekla za kile i necu vise razmisljat o tome, samo ocu do krstenja bar malo izgubit🤣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Moj dr.mene nije ni jednom slao na taj test o cemu pricate..prvi put cujem o tome 😅 B+ sam..
Dobar dan žene! :)
Tek sam vas nedavno otkrila, pa se pridružujem društvu na samom kraju - od prije 10 dana na porodiljnom pa imam malo više vremena za čitati i pisati!
Prvi put trudna, dolazi mali (po procjenama veliki 😂) Leon, predviđeni termin 14.07.
Hvama vam svima što dijelite svoja iskustva, super je naići na ovakvu zajednicu!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji