Ja od 50 imam samo 2 bodija, nekako gledam da mi to neće trebati 😂 Ostalo mi je sve 56, Toga imam svašta i dosta. Od 62 imam dosta bodija i par hlačica i pidžama. Nešto malo robice 68. A kupovat ću naknadno.
Kad mi je to bilo sve zajedno mi je izgledalo puno, a kad sam išla raspoređivat po veličinama ispada malo. Iako imam stvari iz H&m, C&a, Pepco, Sinsay, Kik pa nisu sve veličine iste tako da je pitanje jesam li to dobro rasporedila 🤦
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ne rade ni meni linkovi na slike koje ste stavile…
Probajte na ovom mozda…
https://postimages.org/
.
Ovo sto sam uspjela slike otvoriti, jako ste uredno slozile ladice i bome imate puno robice 🙈
Mene oprala panika danas da kaj ak nebude stala u 50 pa sam isla prat i 56 i skuzila da nemam bas puno, mozda 10ak obicnih bodija, ne na preklop, 4 hlacice i 2 pidame… a za pocetak dosta…
Ja imam ikeinu songesand komodu i u njoj mi skubb organizatori plesu, nisu ovak poslozeni ko vama u malm komodi. Ima jos mjesta… pa sam kupila u jysku neke i ti plesu… a bum nekak slozila valjda da ima smisla…
Prva ladica budu pelene, blazinice, kremice i ostala kozmetika…
Jos uvijek neznamo kak cemo to slozit uopce u sobi… cekam krecenje da pocnemo slagat…
.
Vesca pa to su dosta jaki trudovi na 72 kaj ne? Ne vidim slike… a ti ih osjetis ko BH? Bas cudno…
ja jedva cekam pregled u ponedjeljak jer mene isto rasturaju te BH kontrakcije, znaci stalno ih imam, plus mala kaj me rasteze…
Danas sam uslikala trbuh, cijeli se nakosio na lijevo 😅 neznam dal ce dat link sa slikom…
https://ibb.co/47bcbjZ
Ajmeee tocno tako mi trbuh izgleda kad lezim na ledima 😂 samo meni obavezno na desnu stranu iskoci. Malena je cijela desno i JAKO nisko s glavicom.
Mene 72 nije bolilo, a ne znam koliko jako idu pravi trudovi? Mozda je do mjerne jedinice 🤷uglavnom na ekranu je vrhunac kontrakcije izmedu 70 do 72 svaki put i onda krene otpustanje. Al cerviks mi je skroz negdje iza pa mozda zbog toga toliko kontrakcija, dok ga tijelo namjesti.... 😁
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ajme cini se da ce krenit bebice stizat jos malo🥰.
Evo mene, a tek sam 30.tj🤣.
https://ibb.co/BCRsLFZ
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav svim curama!
Dugo se nisam javljala ali sam vas redovito čitala..
Moja curica je sa 35 tjedana procijenjena na 2100 g.
ginekologica me poslala u bolnicu na pregled zbog straha od zastoja u rastu.. Bila sam u utorak i sad idem opet 6.6. Pa ćemo vidjeti kako napreduje.
Da li je tko od vas imao takva iskustva?
👱♀️ 40god
🙎39 god
08./2021 FET 2❄️ beta ⛔️
04.2022 Fet 1❄️ beta ⛔️
10./2022 prirodna trudnoća nakon tri godine
Evo i mene od jucerhttps://ibb.co/XZP9Bh7
Vesca a jeste li spremni? Ja ne mogu vjerovati da je prakticki doslo vrijeme poroda🙉
Jesmo, jesmo. Imamo sve spremno. Ti stvarno sitno brojis 🥰 jeste vi sve spremili? Kako se ti osjećaš?
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav svim curama!
ginekologica me poslala u bolnicu na pregled zbog straha od zastoja u rastu.. Bila sam u utorak i sad idem opet 6.6. Pa ćemo vidjeti kako napreduje.
Nadam se da ce sve biti ok. Vi ste u finim tjednima sada, a bebe su se i manje radale bez ikakvih posljedica.... Mozda je nešto s posteljicom?
Uglavnom netko ti mozda kaze nesto konkretno, ja sam samo htjela poslat podrsku, samo hrabro ❤️
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Belinda divno izgledaš a haljina je toppppp
Cordiso super si ja sam malo sitnija ali trbusčić je tu negdje.
Pahuljka i kod mene slična situacija ..ujutro budem skoro pa zgodna sa okruglim trbuhom a popodne hodam vec kao patak 🤣
Mislim da sam ja od juce pocela osjecati BH kontrakcije. Prvo sam mislila da se beba gura, jer nekad zna tako izboci mi jednu stranu pa drugu pankao da prepliva sa jedne strane na drugu. Ali sinoc bas kao spazam mišića i traje 10 sek i onda se okrenem i jos 2- 3 puta i prestane. Nije bilo bolova samo neugodno...Jesam li dobro skotala da su to BH?
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pozdrav svim curama!
Da li je prvi put da je postavljena sumnja u zaostatak u razvoju? Nekad je to samo utisak ginekologa i zavisi od položaja bebice.. jer količina vode se ne smanjuje ( ako nema oticanja) ....bar po mojim dr vec samo je beba veca pa vertikalni dzep kojim procijenjuju količinu vode bude manji .
Pokusaj ispratiti brojeve vezano za dužinu butne kosti (FL) i omjer glavice. To ti piše na papiricu od UZV ili na nalazu. Obim stomaka ako kasni do 1 sedmicu govori samo da će biti sitnija beba u smislu da je procijenjena porođajna težina manja.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pozdrav svim curama!
Da li je prvi put da je postavljena sumnja u zaostatak u razvoju? Nekad je to samo utisak ginekologa i zavisi od položaja bebice.. jer količina vode se ne smanjuje ( ako nema oticanja) ….bar po mojim dr vec samo je beba veca pa vertikalni dzep kojim procijenjuju količinu vode bude manji .
Pokusaj ispratiti brojeve vezano za dužinu butne kosti (FL) i omjer glavice. To ti piše na papiricu od UZV ili na nalazu. Obim stomaka ako kasni do 1 sedmicu govori samo da će biti sitnija beba u smislu da je procijenjena porođajna težina manja.
Hej
Ma nije prvi put,na tri zadnja pregleda je imala manji trbušćić,a glavica i bedrena kost su u granicama za dob.
Protoci su uredu i ima dosta plodne vode... Nadam se da će sad do utorka dobiti još bar malo na kilaži i da ćim duže ostane u trbuhu..
Hvala svim curama na podršci!!
👱♀️ 40god
🙎39 god
08./2021 FET 2❄️ beta ⛔️
04.2022 Fet 1❄️ beta ⛔️
10./2022 prirodna trudnoća nakon tri godine
Sad i mene brinu te mjere 😅 u 28.tjednu beba je imala (procjena, jel) 1060g.. Ja i partner smo mrsavi pa onda pretpostavljam da ce i ona biti mala 😅 citala sam da je to normalna kilaza za te tjedne... jedino sto sad gledam slicicu od proslog pregleda i taj AC je za tjedan dana manji.. pa se i ja nadam da ce na sl.pregledu biti sve ok i da ce dobiti koliko treba 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji