Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    03. Lipanj 2023. 18:00

Ally007

Znam da smo već pisali o tome, ali koji deterdžent i omekšivač mislite uzeti? Baby centar ima sad kao 15% popusta na onaj chicco, ali je i s tim popustom i dalje skup. Pa sad ne znam dal da naručujem sve to chicco. Znam da svi kažu da je bolje bez mirisa, al volila bih ako ikako može da ima onaj nježan baš miris po bebi (a da naravno nije štetno za bebu). Pa sam to mislila uzet i sve s tim oprat.
    E, I mi isto uzimamo presvlacilicu iz Ikee, na kraju onu Samsted:https://ibb.co/rfgh5Hf
    Pa me zanima koje su ovo kutije koje su ugurane u ove bočne pretince da tako lijepo pašu, zna li itko? Jer sve njihove po dimenzijama su ili preplitke pa bi pola prostora ostalo neiskorišteno ili su prevelike.

Po sastavu navodno Frosch baby i Denk mit sensitive za pranje vesa. Chicco ne znam kakav je. Omeksivac ne planiram koristiti pa ne mogu pomoc. Citala sam da bebe ne vole mirise pa ni nasu odjecu vise ne perem s omeksivacem. Jedino ubacim ono cudo za dezinfekciju, ali to ne planiram svaki put stavljati. Mora malo i bakterija pokupiti da se ojaca 😂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• ružica
    03. Lipanj 2023. 19:35

Zenske, ja sam jucer bila na pregledu, otvorena sam jedan prst i pipa glavicu, danas sam 38+1, dr. Misli da cu ranije, ali naravno ne moze znati. Napravila mi je neku masazu medice, i onda joj je na rukavicama ostalo krvi i od jucer sukrvica. Ne osjecam se spremno za porod jos i sad me uhvatila panika. Ne osjecam se bas spremno ni za dvoje djece u smislu strah me kako cemo to ishendlati. Jako sam to zeljela i sretna sam, samo eto strah ...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• cordis00
    03. Lipanj 2023. 21:00

Ruzica, sukrvica ti je vjer od pipanja cerviksa jer je jako prokrvljen, mene su tako proslu trudnocu pregledali u bolnici u TA i rekli da sam 1 prst ( a bila sam pola i mislim da su me htjeli potaknuti) i isto sam imala sukrvicu i ispao mi je sluzni cep iduci dan.
    A to je sve normalno, mene je isto strah kad se sjetim da imam doma malu koja me treba i koja je navikla da se sve oko nje vrti, ima samo godinu ipo dana, al priviknit ce se oni brzo, samo treba izgurati taj pocetak.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

MareiKate
    03. Lipanj 2023. 21:26

Ružice, normalno je da si u panici, mislim da smo sve kad dođe do toga. Mene je uhvatila panika samo čitajući tvoj post i zamišljajući sebe kad krenu neki prvi simptomi da se porod bliži.
    Ja sam čekala ovo naše mini ljetovanje i znam da mi je to zadnje i da se sad sve ozbiljno bliži, danas smo putovali doma i ja sam cijelim putem samo vrtila film o porodu u glavi i sve moguće scenarije vrtila kako ću ja to ishendlati sve...
    Porod će brzo proći, a sve što dolazi iza toga je teško ali i lijepo. A najbitnije, proletit će da nećeš ni skužiti, puno brže nego s prvim. Ja sam ovih dana na moru gledala svog mlađeg, on je toliko vezan za mene i sve što radim da se što više zbliži s tatom on baš kontra reagira i samo raste ta neka privrženost prema meni. Ne znam tko će teže podnijet te moje bolničke dane, on ili ja 🤦🏼‍♀️

• ružica
    03. Lipanj 2023. 21:47

Hvala na utjesi curke, ma naravno, prode to sve, ali da je lako nije. I meni je oanika pogotovo jer je mali sad u fazi gdje ono, iscrpi nas do daske. Jutros je od 5 ipo na nogama, grintanje od ranog jutra na maksimum, muz je u 10 bio ocajan. A sad zamislite dane gdje ih je dvoje a mi same s njiima.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    03. Lipanj 2023. 21:56

I da, ovaj forum puno znaci jer vidis da nisi sam. Da nema vas cura ovdje mislila bih da sam totalno nesposobna i da jedino ja ne mogu na kraj s malim.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Nefertiti
    04. Lipanj 2023. 11:21

Negdje sam čula da kad dođe drugo dijete u kuću, da je to prvom djetetu kao da ti muž dofura ljubavnicu i sad svi morate živjeti skupa i voliti se... Kad se tako zamisli, onda je lakše imati razumijevanja za starije dijete, jer, stvarno, tko bi to podnio?!
    Moja je u načelu jako dobra i jako se veseli, ali zna imati reakciju da npr. nikad ne želi podragati trbuh da osjeti kako se miče, ako muž drži ruku na trbuhu, onda izvodi sve da privuče pažnju na sebe, već je izjavila da kad god budem dala pusu seki, da moram i njoj i tako... Da će biti ljubomorna, bit će, sigurno, a to je i normalno...

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

• Robin_Daggers
    04. Lipanj 2023. 11:24

Cure, da se i ja javim, prije 10ak dana sam rodila djevojcicu, 3580 i 52, divan porod, za pozeljeti. Tata je bio s nama, do 9 cm sam dosla uz 5 bezobolnih trudova, onda sam isla na drip i za pola sata eto moje cure. To je bio bolniji dio, ali 10 ak trudova, dva tiskanja i eto je. 
    Dojimo se, borimo, jer je poprilicno uspavana, a meni je trebao koji dan dok mi naidje mlijeko u kolicinama koje njoj trebaju, mislim da smo se sad napokon malo pohvatale. 
    Malo sam zaboravila kako je tesko s malom bebicom, budjenjima, bolnim grudima,  nadajanjima, izdajnjima itd 🤣 pogotovo jos imam kad imas starije dijete, a osjecaj krivnje da ga sad zakidas i zanemarujes... Uh.
    Sve u svemu, mislim da ce nam svima to sjesti brzo sve na svoje mjesto. 
    Svima lijepi pozdrav i uzivajte sa svojim stomacicima 🤗

Nefertiti
    04. Lipanj 2023. 11:31

Robin čestitke!!!! Super da je sve tako dobro prošlo... Bome lijepa štruca i po kilicama i dužini 😉 Sve će to polako doći na svoje, podrška velika!!!!
    Ako smijem pitati u kojoj si bolnici rodila, ako si iz Zagreba i kakvo je stanje u rodilištu?

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Meli18
    04. Lipanj 2023. 11:38

Robin cestitke 💓😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.