Drzim nam svima fige da bude sve u redu, mislim da nas isti strahovi prate, pa nekako kad su ti simptomi tu, bar se osjecamo kao da se nesto dogada.. ali da, svakako nista ne znaci ako ih i nema i vjerojatno trebamo uzivati dok ne dodu😁
Cure, i kod mene mucnine, ali ono na mah, umjerene recimo. U prošloj trudnoći su bile gore.
Kod mene danas 8+3, drugi uzv ali prvi na kojem srce kuca❤️.
Idući pregled tek u 12 mjesecu, mini anomaly i prenatalni test.
Curke, kako stojite s mentalnim stanjem? Ja sam inače pomalo tjeskobna, i sad me isto znaju uhvatiti neka čudna stanja. A Vas?
Ja moram priznati da nisam baš najmirnija mentalno. Prvu trudnoću sam izgubila, druga je bila uredna. I trenutno mi mozak odbija percipirati to neko sretno stanje i bezbrižnost. Zvuči čudno, al osjećam strah i nesigurnost i kao neku nevjericu da sam uopće trudna.
Super za ❤ baš mi je drago!
Tu se i ja negdje pronalazim u tvojim riječima,nemam prevelike emocije jednostavno si nedozvoljavam da sam opuštena i nedozvoljavam sebi da se uživim u trudnoću jer isto sam doživila gubitak prije 6 mj a tad sam bila onako 100% u svemu tome . Ovaj put idem bez ružičastih naočala nekako mi je i jako krivo i teško što joj se neradujem u tolikoj mjeri da će mi biti tako krivo kad je primim u ruke što je nisam tako jedva čekala ali strah je prevelik
Maravillas, ma to ti je normalno.
Moji nalazi nisu bili dobri pa sam i ja vrlo oprezna, nadam se da ce sve biti u redu.
Ja dodatno stavljam silne doze utrogestana odnosno Cyclogesta koji je još jači i normalno da i to ima utjecaja, a i hormoni su nam sami od sebe u ludnici.
Ja sam i bez svih tih hormona malo specificna.
June07, kako se osjećam? Hm, samoj mi teško za objasniti. Pod utjecajem hormona definitivno, emotivnija nego inače (a i inače sam emotivna) ali i tjeskobnija.
Sjećam se da me u prošloj trudnoći prvih par mjeseci prala tjeskoba, poslije je malo popustilo, pa opet nakon poroda počelo. Uz to, sad je tu i briga kako ću s dvoje djece, uglavnom nikad mirna glava🥴.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure,dali vaše pratnje mogu sa vama na pregled. Zadnji put kad sam bila uopće nije dozvoljeno biti u čekaoni. Do prije par mj su nam dozvoljavali
Cure,dali vaše pratnje mogu sa vama na pregled. Zadnji put kad sam bila uopće nije dozvoljeno biti u čekaoni. Do prije par mj su nam dozvoljavali
Jakoo bih voljela da moze pratnja sa mnom,ali ne dopustaju,navodno zbog korone🙄
To je sad nešto novo,mi smo bili u 5 mj zajedno unutra...
Dok evo prijateljica bila i može sa njom partner ....
Ah ta korona više😕
Flowerson ja ti isto nemam nekih baš jačih simptoma osim bolnih sisa, povremeno malo boluckanja i spavalo mi se prije, sad ni to 🤷 ali sve je za sad u redu, bila danas na mini anomaly i sve je odlično, tako da ne znači to puno. Drži se 💙
ružica ja imam te neke napade plača ponekad i nekad napadnem dečka iz skoro čistog mira, ali inače se držim. Jedino kad se približava vrijeme pregleda nešto se uspaničim.. 😮💨
Inače cure ako ima neka iz okolice Osijeka, a željela bi ići privatno nešto odraditi preporučam polikliniku Rosso. I taj 3-4D uzv je divan, iako mi je bebač još mini (4 cm 🤗), sve se vidi lijepo i doktor je nježan i ljubazan, jednostavno su odlični.
Rosie, odlicno 🤗 vratila mi se nada da će sve bit u redu u petak na uzv.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson drago mi je da ides na uzv, jer sam sigurna da ce ti biti lakse. Meni je i dalje nejasno kako tamo tako dugo cekaju. Jos par dana 😍.
Ruzica mene uhvati nekada tjeskoba i strah sto ce se kasnije dogoditi pa se zaokupim da istraživanjem nekih djecjih stvari. Imala sam traumatičan kraj trudnoce i veliki mi je strah da se to ne ponovi, a i strah me doslovce koliko ce me biti strah 🙄.
Mucnine su iza podne jako jake, jucer i glavobolja. U prvoj trudnoci sam mislila da je strasno, ali ovo sada je prestrasno.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Zdravo svima 😊 !
Ima li mjesta za mene ? Ja sam jučer potvrdila trudnoću ali rana je tako da sam naručena za tjedan dana na uzv jer se još ne vidi plod.
Beta hcg normalno raste.
Ja moram samo stalno piškiti.
Nervozna sam kao i u prvoj trudnoći , strijepim hoće li sve biti dobro 😊
Svim curama želim sretnu trudnoću , da sve budemo dobro zajedno s našim bebačima ♥️
Zdravo svima 😊 !
Ima li mjesta za mene ? Ja sam jučer potvrdila trudnoću ali rana je tako da sam naručena za tjedan dana na uzv jer se još ne vidi plod.
Beta hcg normalno raste.
Ja moram samo stalno piškiti.
Nervozna sam kao i u prvoj trudnoći , strijepim hoće li sve biti dobro 😊
Svim curama želim sretnu trudnoću , da sve budemo dobro zajedno s našim bebačima ♥️
Pozdrav, dobrodosli! Naravno da ima 😊
I ja vama isto zelim urednu i laganu trudnocu <3
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Sortiraj odgovore
Najstariji