Lorkaa superr, zimsko vjencanje 🥰 manje, vece?
trebalo je biti veliko ljetno vjencanje, ali bebac je izabrao 6. mj 🥰 tako da cemo sada samo maticara kumovi i obitelj, a veliko ljetno smo pomaknuli na 6. mj. 2024. 😊
Ajme kod nas slicna situacija. Trebali smo imati vjencanje 30.9.2023. ali bebica dolazi u 8.mj tako da smo pomaknuli na 1.4.2023. Tad cu biti 19 tjedana i bit ce veliko vjencanje tako da ne znam kako ce to sve skupa ispasti, nadam se ok! Lorka javi kak je tebi bilo :)
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Mi smo planirali imat malo vjencanje (30-50 ljudi) krajem desetog mjeseca, al bebica bi tad trebala imati tri mjeseca, pa ne znam kako ce nam taj plan uspjet
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Evo i mene...pozdrav svima!
Ne znam kako je vama ali mene baš dosta bole ligamenti u trbuhu..ne mogu duže stajati a ni raditi nešto dugo...da li je to do mojih godina ili bi se trebala zabrinuti?
Sljedeći pregled mi je 20.02. Tada imam anomaly scan
👱♀️ 40god
🙎39 god
08./2021 FET 2❄️ beta ⛔️
04.2022 Fet 1❄️ beta ⛔️
10./2022 prirodna trudnoća nakon tri godine
Ja se jutros probudim i razmišljam da si moram kupiti jastuk jer ne mogu ovako više. Smeta mi na leđima biti, a na boku kao da sam previše na samom trbuhu.
Ja sam konkretno gledala ovaj jastuk pa me zanima je li ga netko ima ili ga je vidio uzivo, je li vrijedi tih novaca?
https://www.hajdi.hr/doomoo-materinska-blazina-cloudy-kaki.html
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mi smo planirali imat malo vjencanje (30-50 ljudi) krajem desetog mjeseca, al bebica bi tad trebala imati tri mjeseca, pa ne znam kako ce nam taj plan uspjet
Meni je bilo najbolje.Vjencala se 1.10 i za vrijeme ceremonije vec osjetila lagana stezanja..u rodiliste u ponoc i sina rodila popodne 02.10. Cekao je da se mama i tata vjencaju pa da ide van..a termin poroda bio 26.10 tako da nas je iznenadio i dosao kao pravi svadbeni poklon..nikad nemozes znati kako ce sta proci i planirati☺️
Ja imam isti jastuk kao i Afrodita. Od Etheral neutral iznenađenje. Meni je odličan jer ima punjenje kao običan jastuk, a ne one kuglice.
Što se spavanja tiče puno bolje spavam sad kad se više krećem i od kad imam jastuk. Prije se nikako nisam mogla namjestiti. Budim se 2x za wc i onda mi treba neko vrijeme za ponovo zaspati.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
To je ovaj: https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-motiv-iznenadenja-neutralni
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Jesam ja jedina bez ikakvih simptoma i tegoba od pocetka do sad? Da mi mjesecnica nije zakasnila ne bi ni posumnjala na trudnocu + sto mi je test bio jedva pozitivan tek 10.i dan kasnjenja 🙉 niti malo mi se stomak ne vidi, niti imam mucnine, ni umor, ma nista 🤣
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
ma nema ljepse vijesti nego kad vidis taj plusic na testu 🥰 ja vise nisam razmisljala ni o vjencanju, najbitnije da mi trudnoca uredno prolazi, a lako za svadbu, taman ce nam mali bit godinu dana na velikoj festi! sad cemo laganini odraditi maticara s obitelji i meni je to super tako! planirali smo bebu od kraja prosle godine i nismo se zamarali hoce se dogoditi prije ili poslije vjencanja, samo nek se dogodi 🥰
ja se vratila s pregleda, sad smo se uvjerili da je deckic hahaha, a bome je i zvrkast! rasplakala se od srece kad mi je pokazao u 3D, sreci nema kraja!!
🤰27 ⚽️ 29
ma nema ljepse vijesti nego kad vidis taj plusic na testu 🥰 ja vise nisam razmisljala ni o vjencanju, najbitnije da mi trudnoca uredno prolazi, a lako za svadbu, taman ce nam mali bit godinu dana na velikoj festi! sad cemo laganini odraditi maticara s obitelji i meni je to super tako! planirali smo bebu od kraja prosle godine i nismo se zamarali hoce se dogoditi prije ili poslije vjencanja, samo nek se dogodi 🥰
ja se vratila s pregleda, sad smo se uvjerili da je deckic hahaha, a bome je i zvrkast! rasplakala se od srece kad mi je pokazao u 3D, sreci nema kraja!!
Moja je imala godinu dana kad smo se vjencali u crkvi 😍 nismo htjeli prije kod maticara jer nam je bilo bezveze s obzirom da to nista ne znaci kod prijavljivanja djeteta, svakako smo ju isli zajedno prijaviti, nikakva dodatna papirologija nije bila potrebna i nismo htjeli imati 2 godišnjice braka 😅
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji