Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bulkysoft
    30. Listopad 2022. 20:44

Pozdrav svima..
    Imala bi pisat možda satima o svom prethodnom slučaju. Naime prije 4 godine , u 16tt je bio AB. I normalan porod :(.
    Prosla nedjelja, pozitivan test!!! Ujutro pozitivan drugi... Utorak beta 379, četvrtak 723.3, potvrda kod ginekologa da je trudnoća tu. U utorak 08.11 idem kod ginekologa i nadam se pozitivnom srčeku!!! 
    Obzirom da bolujem od čudnih bolesti i dijagnoza za koje nisam znala da postoje i da trenutno nema simptoma, sva sam u strahu.
    Da li je normalno osim povremenog zatezanja i Grčića 

2018-missed ab. U 16tt
    Tromboza vene portae
    Miljeloproliferstivna bolesti -policitemija rubra Vera
    Portalna hipertenzija

• Bulkysoft
    30. Listopad 2022. 20:45

I Grčića ..da nema drugih simptoma...
    Isto tako trenutno sam jako prehlađena..:( ne koristim nista osim Aquamarisa.

2018-missed ab. U 16tt
    Tromboza vene portae
    Portalna hipertenzija

• ružica
    30. Listopad 2022. 20:50

Martin,

Znači užas od napuhanosti. Ja stavljam dva Cyclogesta dnevno, oni su jači od uzrogestana, i uz to pijem duphaston. Pa ajde zamisli. Probava nula, tako mi je bilo i u prosloj trudnoci.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Marttina
    30. Listopad 2022. 21:31

ružica

Martin,

Znači užas od napuhanosti. Ja stavljam dva Cyclogesta dnevno, oni su jači od uzrogestana, i uz to pijem duphaston. Pa ajde zamisli. Probava nula, tako mi je bilo i u prosloj trudnoci.

Ja si stavljam 3x2. Mučnine me prate već dobra 3 tjedna od njih i napuhnutost. Pitala mpo ginekologicu dal mogu nešto drugo, pa mi je prepisala Duphaston. A od njega imam glavobolje (migrene). Tako da sam ostala na ovom 😅

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Flowerson 🌸
    30. Listopad 2022. 21:32

Bulkysoft

Pozdrav svima..
    Imala bi pisat možda satima o svom prethodnom slučaju. Naime prije 4 godine , u 16tt je bio AB. I normalan porod :(.
    Prosla nedjelja, pozitivan test!!! Ujutro pozitivan drugi… Utorak beta 379, četvrtak 723.3, potvrda kod ginekologa da je trudnoća tu. U utorak 08.11 idem kod ginekologa i nadam se pozitivnom srčeku!!!
    Obzirom da bolujem od čudnih bolesti i dijagnoza za koje nisam znala da postoje i da trenutno nema simptoma, sva sam u strahu.

Nema mi ništa gore nego pročitat kad netko proživi takvu tragediju..jako mi je žao da si to doživjela 😔
    Sad znas za dijagnoze pa vjerujem da će doktori znat kako ti pomoć da se trudnoća održi. Prerano ti je za neke simptome, možda kroz par dana, trenutno se ne zamaraj s tim ☺️ zelim ti puno sreće! 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lady8
    31. Listopad 2022. 07:29

Bulkysoft

Pozdrav svima..
    Prosla nedjelja, pozitivan test!!! Ujutro pozitivan drugi… Utorak beta 379, četvrtak 723.3, potvrda kod ginekologa da je trudnoća tu. U utorak 08.11 idem kod ginekologa i nadam se pozitivnom srčeku!!!

Zao mi je zbog svega sto ste prosli :( zelim ti školsku trudnocu i mirne misli, da sve prode u redu! Nadam se da imas dr od povjerenja i za razgovor.
    Za sada te prate klasicni simptomi za te tjedne ☺️ Jos malo i ♥️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

rosie0111
    31. Listopad 2022. 08:06

Bulkysoft

Pozdrav svima..

Normalni simptomi, mijenjat će se kako vrijeme ide. Drži se i čestitam 🤗.

• Bulkysoft
    31. Listopad 2022. 10:50

Drage žene !!
    Hvala Vam od srca na toplim riječima i divnim željama !! 
    Zaista i ja to naravno želim, kao i svima vama ! Da mi budete sretne i da sve bude u redu! :)
    Hvala Vam !

2018-missed ab. U 16tt
    Tromboza vene portae
    Portalna hipertenzija

doulita94
    31. Listopad 2022. 11:20

Vesca

doulita94 i ja sam si produžila vikendmislili smo negdje na par dana otići, ali zbog vađenja bete evo nas u stanu, ali najslađi otkazani vikend ikad…. meni je u četvrtak pregled, javi što su ti rekli. Nisam popratila koliko točno si trudna? Isto smo si blizu čini mi se.
    AM13 a jesam prevrtljiva… onda ću ipak čekati da porazgovaram s doktoricom prije nego ga krenem uzimati… hehehe
    Afrodita06 dobro da si rekla, mislila sam da se treba duplati sve dok posteljica ne preuzme ulogu opskrbljivača progesteronom, do kraja prvog tromjesečja. Ma jučer sam odlučila da je sve ok i da se neću unaprijed stresirati. Betu ću još vaditi sutra po dogovoru s doktoricom i to je to, bit će mi lakše ako ne gledam brojke…..
    Možemo mi to, sve će biti dobro

Vesca naravno, javim odmah kad saznam, i ti javi  po apllikaciji mi kaže danas 6+4, a na pregledu preksutra ćemo točno vidjeti što će se pokazati   želim ti svu sreću i školsku trudnoću do kraja.

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

Afrodita06
    31. Listopad 2022. 11:26

Kod nas je danas 6+2 i kucaju nam 2 💓

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.