Afrodita čestitam! ❤️
I ja se isto zabrinem da nešto nije u redu jer nemam neke posebne simptome, ne povraćam, ne probada me, ali onda kad pričam sa ženama nekoliko njih mi je reklo da im je možda dva puta bilo nešto mučno i to je to. Da nisu ni osjećale trudnoću pa me to tješi. Meni se i dalje ne jede neka hrana koju inače volim i evo danas nisam još popila kavu, a inače oči ne otvaram bez nje.
Jel vidite promjenu na stomaku?
Meni izgleda kao da je vise nas bez simptoma nego sa simptomima 🤣..Kod mene nema promjene na stomaku osim kad me probava muci pa budem napuhnuta al inače ne i po kilazi imam pola kile manje nego prije trudnoće iako jedem više, ne kolicinski puno više al puno češće.
Kod nas je danas 6+2 i kucaju nam 2 💓
Draga Afrodita, čestitke!! Dva najljepša srčeka! ☺️☺️
Evo i ja imam update, primijetila danas malo krvi na gacicama i gas na hitnu, moj gin ne radi, napravljen uzv, uglavnom sve je u redu, izgleda da sam se glupaca malo zakacila dok sam se depilirala a da nisam ni osjetila 🙈 srceko kuca, kaze dr po velicini je 6+1 (po ZM 6+4) i sve je u redu za sad. ♥️
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Afrodita čestitam! ❤️
I ja se isto zabrinem da nešto nije u redu jer nemam neke posebne simptome, ne povraćam, ne probada me, ali onda kad pričam sa ženama nekoliko njih mi je reklo da im je možda dva puta bilo nešto mučno i to je to. Da nisu ni osjećale trudnoću pa me to tješi. Meni se i dalje ne jede neka hrana koju inače volim i evo danas nisam još popila kavu, a inače oči ne otvaram bez nje.
Jel vidite promjenu na stomaku?
Meni izgleda kao da je vise nas bez simptoma nego sa simptomima 🤣..Kod mene nema promjene na stomaku osim kad me probava muci pa budem napuhnuta al inače ne i po kilazi imam pola kile manje nego prije trudnoće iako jedem više, ne kolicinski puno više al puno češće.
Odlično, ja mislila samo ja nemam neke simptome 😂🙈
Češće otkopcavam slic,samo ne znam jesam li naduta od hrane ili neceg drugog 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kod nas je danas 6+2 i kucaju nam 2 💓
Draga Afrodita, čestitke!! Dva najljepša srčeka! ☺️☺️
Evo i ja imam update, primijetila danas malo krvi na gacicama i gas na hitnu, moj gin ne radi, napravljen uzv, uglavnom sve je u redu, izgleda da sam se glupaca malo zakacila dok sam se depilirala a da nisam ni osjetila 🙈 srceko kuca, kaze dr po velicini je 6+1 (po ZM 6+4) i sve je u redu za sad. ♥️
Bolje da je tako :-) Bitno da si sad mirnija .. i ja se pridružujemo čestitkama Afroditi :-)
Doulita, super vijesti!🤗
Evo kukala sam jutros da nema simptoma, vratili se nazad grčevi, neka su. Radije bih da ih ima nego nema 😂
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Afrodita Cestitam ♥️♥️
Ako sam dobro uhvatila, prvi blizanci u grupi 😍
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hej cure, u vezi simptoma... danas mučnina ajme. Sretna sam radi nje, da me ne shvatite krivo ali zamalo povracam cijeli dan🥴.
Ostali simptomi cijela sam nabubrila odjednom.
Curke iz Mpo, kome se javljamo i kada za prenatalne testove? Ja sam proslu trudnocu radila s 10 i par dana, a vi? Kako to ide ?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bok curke
Mene danas u krevet zakacilo. Prvo ko prehlada i nos i sad temperatura 37,2. Samo da brzo prođe jer je sad strah užasan 😔
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Pozdrav svima!
evo da se i ja prikljucim
danas sam 5+6, druga trudnoca, imam kcer staru 21mjesec
narucena na pregled 9.11
sve ok, slicno kao i u prosloj trudnoci , jedino sam zadnjih 2 dana primjetila iscjedak koji ne bih nazvala ni smedji vise kao bež boje i to pripisujem tome da sam bila full aktivna tj puno hodala ovaj vikend, pa sad malo spustam u nizu brzinu vise odmora i pratim situaciju
zelim vam svima uredne i skolske trudnoce :)
Draga Daisy dobro nam došla u grupu 💗 želim ti da ti je trudnoća uredna i da taj iscjedak ne znači baš ništa osim prirodnog iscjetka...
Ja uspjela na kraju doći i do svog ginića, dobila Utrogestan 3x200 i lagano mirovanje, otvaram bolovanje od srijede... Kaže UZV da postoji manji retroplacentarni hematom. ali bitno da pokazuje 💗
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji