Afrodita06 hvala na komentaru, ako vidim da je krenulo smeđarenje odmah bacam aspirin
Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba…. ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljnaMislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje….
Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 ttCasperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
Doulita94 dobro si rekla da ti još nije došlo iz dupeta u glavu da si trudna. Ni meni, kao da pričamo o nekom drugom da mi muž kaže "di je moja trudnica" heheheh
AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećakanjemu ne mogu odoliti..
sunny12465 traži vađenje bete, ništa sigurnije od toga. Može se i privatno izvaditi bez uputnice, a nalazi dođu kroz sat-dva vremena.
.
Pijete li nekakve suplemente? Ja samo folnu i D vital, ali to pijem već mjesecima. Ništa novo nisam unosila. Mislila sam možda magnezij da mi umanji buduće bolove, ali ne znam koji se preporučava?
Ohoo dada pratimo se isto 5+4 🥰🥰
Jel prva bebica ili?
Flowerson ma da, oduševljeni smo. Plakala sam od sreće tamo na humanoj tijekom UZV-a a prije toga sa doktoricom prolazim nalaze, dogovaramo se kako ćemo dalje s postupcima i nalazima.... nisam si dopustila ni da se nadam da sam možda trudna jer mi zbog jačeg PCOSa ciklusi traju po 90 dana oduvijek. Hvala Bogu da se eto desilo
Magdalenamegi22 daaa, da, prva bebica... Tebi?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Flowerson ma da, oduševljeni smo. Plakala sam od sreće tamo na humanoj tijekom UZV-aa prije toga sa doktoricom prolazim nalaze, dogovaramo se kako ćemo dalje s postupcima i nalazima…. nisam si dopustila ni da se nadam da sam možda trudna jer mi zbog jačeg PCOSa ciklusi traju po 90 dana oduvijek. Hvala Bogu da se eto desilo
Magdalenamegi22daaa, da, prva bebica… Tebi?
Isto❤️
Magdalenamegi22, ja sam na 5+5 , isto prva bebica ☺️ čestitam i tebi na uspjehu bez ivf-a, to vjerujem da je zaista posebna sreća ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Magdalenamegi22, ja sam na 5+5 , isto prva bebica ☺️ čestitam i tebi na uspjehu bez ivf-a, to vjerujem da je zaista posebna sreća ❤️
Draga moja čestitam i posebno i tebi,nadam se da ćemo se pratiti ove mjesece 🥰🥰🥰
Cure koje koriste Utrogestan, jeste napuhane od njega? Ja ako ne poletin ko balon jedan dan dobro je 😂
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Magdalenamegi22, hvala i pratimo se, naravno 🤗
Martina, ne znam kolika je razlika između utrica i crinonea, meni je s crinone gelom ok. Nekako se tijelo naviklo 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure koje koriste Utrogestan, jeste napuhane od njega? Ja ako ne poletin ko balon jedan dan dobro je 😂
Pa i ja se osjećam dosta napuhano. Nadam se da ću uskoro moći smanjiti Utrogestan jer već mi ga je sada preko glave
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Nije me bilo cijeli vikend i bas sam se nacitala 😍
Ja koristim Elenatal vec par mj, uz to ne uzimam dodatno folnu, jer nema potrebe, ova je aktivna.
Kada osjetim grceve ili bol u ledima ili trbuhu, popijem Mg od Formaga. Koristila sam ga u prvoj trudnoci i jako sam zadovoljna!
Danas mi je vec bolje od utrogestana, osim tog ruzno iscjetka. Dal me napuše ne znam, jer sam ionako napuhana haha
Danas su mi mucnine bile samo popodne, pa eto napredujem 😃🙈
Ali i dalje mi tesko pada, jer sam za nista a popodneva volim posvetiti sinu…jos malo i veselim se onom naletu energije sa 12 tj 😍
Netko je spomenuo koliko traje pregled…to je bas individualno.
Moj je trajao dugo, ali tome ima puno razloga. Prosla trudnoca ne skoro zavrsila lose i proslu smo veliku borbu i strepnju. Djelomicno se bojim da se scenarij ne ponovi, ali nesto mi govori da ce sve biti u redu. Pod velikim povecalom smo, odnosno tek cemo biti.
Sto god da ste prosle, ne znaci da vas ceka isto zato samo mirno i Uzivajte ♥️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Magdalenamegi22, hvala i pratimo se, naravno 🤗
Martina, ne znam kolika je razlika između utrica i crinonea, meni je s crinone gelom ok. Nekako se tijelo naviklo 😅
Meni do podne super, a onda se polako napušem.
Pa i ja se osjećam dosta napuhano. Nadam se da ću uskoro moći smanjiti Utrogestan jer već mi ga je sada preko glave
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji