Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    30. Listopad 2022. 12:29

Vesca, hvala ti! ❤️ Ne vjerujem da su blizanci, vraćena je jedna blastica...postoji uvijek mogućnost da se zametak podijeli i da budu jednojajcani blizanci, al opet mislim da je tada beta puno veća ☺️
    Blago vama svima sto idete tako brzo na prvi pregled, ja moram cekat srijedu da izvadim službenu betu i onda čekat kad će me naručit.. 🙄 ovaj period je baš za izludit.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Casperka
    30. Listopad 2022. 12:29

Ne da mi duge poruke pa cu odg posebno...ja odem solo jedino sam mislila koji put otic privatno cisto da i on malo vidi našeg Caspera/Casperku😁...imamo preko posla  pravo na 2 pregleda godišnje pa sam to mislila iskoristit. Moj ginica kaze da mi je najbolje da ne te preglede privatno odem oko 13tog i 20tog tjedna pa sam tad mislila povesti dečka. Pa me zanima kod iskusnih mamica kad ste vi povele pratnju ako jeste?  

• sunny12465
    30. Listopad 2022. 12:47

Vesca

Afrodita06 hvala na komentaru, ako vidim da je krenulo smeđarenje odmah bacam aspirin

Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba…. ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljnaMislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje….

Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 ttCasperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
    Doulita94 dobro si rekla da ti još nije došlo iz dupeta u glavu da si trudna. Ni meni, kao da pričamo o nekom drugom da mi muž kaže "di je moja trudnica" heheheh
    AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećakanjemu ne mogu odoliti..
    sunny12465 traži vađenje bete, ništa sigurnije od toga. Može se i privatno izvaditi bez uputnice, a nalazi dođu kroz sat-dva vremena.
    .
    Pijete li nekakve suplemente? Ja samo folnu i D vital, ali to pijem već mjesecima. Ništa novo nisam unosila. Mislila sam možda magnezij da mi umanji buduće bolove, ali ne znam koji se preporučava?

Pijem folnu i jedem zdravo.....naručiti ču se dr sa 7 tj kad budem 

Rosa_s
    30. Listopad 2022. 12:47

Usput neka neka iskusna mama objasni kad se ide s partnerom na pregled? I dal vam je bed ako je vaginalni pregled? 

• AM13
    30. Listopad 2022. 13:22

Rosa_s

Usput neka neka iskusna mama objasni kad se ide s partnerom na pregled? I dal vam je bed ako je vaginalni pregled?

Navodno ovisi od doktora do doktora, ja svog planiram vodit idući pregled i pitat može li samnom unutra. Neki ne daju dok je vaginalni.. Meni osobno neće bit bed, pa tak i tak me vidio u svim izdanjima 

Vesca
    30. Listopad 2022. 13:26

Flowerson bitno je da se bebica čvrsto drži mame, a ako dođe bebica više duplo ću se veseliti s tobom (pošto i sama imam sestru blizanku)   Mislim da taj stres koji se prolazi kroz MPO malo tko može razumit, iako sam mislila prije nego sam krenula u te vode da suosjećam. (Rano su mi rekli da ću teško ostati trudna pa sam si kao mislila da mogu donekle razumit).... Bome na kraju svoja 3 postupka, od kojih jedan otkazan zbog hormona, sam vidila da nisam ni donekle razumjela.... A nisam ni počela s pravim IVF postupcima koji su level up. Tako da posebno navijam za sve vas  drži se, vrijeme brzo prolazi doći će i pregled na red uskoro  <3

Casperka ja ću svog povest isto tako u malo većem stupnju trudnoće. Sada ionako na slikama UZVa vidi isto što i na ekranu....  nema još ni srčeka, ali ako bude u četvrtak snimit ću mu video da čuje.

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

rosie0111
    30. Listopad 2022. 13:42

Casperka ja planiram svog voditi 7.11. kad idem privatno na mini anomaly. Nadam se da će nam pustiti zvuk srca, ako Bog da, već će biti 11 tjedana pa ćemo možda nešto uspjeti i vidjeti. U toj polikinici imaju 3D i 4D uzv, tako da se baš veselim.

• Marttina
    30. Listopad 2022. 14:03

Rosa_s

Najbolje je ići kad se nešto bolje vidi. Ovako dok je još malo sve vidi na slici 😁 kad odeš kod privatnika okrenu ekran prema njemu, pa ne gleda ravno u tvoje međunožje 😂 preko Hzzo ne puštaju pratnju, bar je tako kod moje ginekologice i u Petrovoj na humanoj

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Flowerson 🌸
    30. Listopad 2022. 15:52

Vesca

Flowerson bitno je da se bebica čvrsto drži mame, a ako dođe bebica više duplo ću se veseliti s tobom (pošto i sama imam sestru blizanku) Mislim da taj stres koji se prolazi kroz MPO malo tko može razumit, iako sam mislila prije nego sam krenula u te vode da suosjećam. (Rano su mi rekli da ću teško ostati trudna pa sam si kao mislila da mogu donekle razumit)…. Bome na kraju svoja 3 postupka, od kojih jedan otkazan zbog hormona, sam vidila da nisam ni donekle razumjela…. A nisam ni počela s pravim IVF postupcima koji su level up. Tako da posebno navijam za sve vasdrži se, vrijeme brzo prolazi doći će i pregled na red uskoro &lt;3

Ma da, najavaznije je da se lijepo razvija i da se rodi ❤️
    U ivf je puno teže ženama koje imaju neke dijagnoze...kod nas je problem muški faktor pa je ipak bilo lakše. Nekako vjerujem da sam iz tog razloga s prvom blasticom iz stimulacije ostala trudna..al ti si uspjela na kraju bez ivf i imas razlog da budeš jako sretna, samo neka bebac lijepo raste 💕 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Megii
    30. Listopad 2022. 16:08

Vesca

Afrodita06 hvala na komentaru, ako vidim da je krenulo smeđarenje odmah bacam aspirin

Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba…. ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljnaMislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje….

Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 ttCasperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
    Doulita94 dobro si rekla da ti još nije došlo iz dupeta u glavu da si trudna. Ni meni, kao da pričamo o nekom drugom da mi muž kaže "di je moja trudnica" heheheh
    AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećakanjemu ne mogu odoliti..
    sunny12465 traži vađenje bete, ništa sigurnije od toga. Može se i privatno izvaditi bez uputnice, a nalazi dođu kroz sat-dva vremena.
    .
    Pijete li nekakve suplemente? Ja samo folnu i D vital, ali to pijem već mjesecima. Ništa novo nisam unosila. Mislila sam možda magnezij da mi umanji buduće bolove, ali ne znam koji se preporučava?

Ohoo dada pratimo se isto 5+4 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.