Afrodita06 hvala na komentaru, ako vidim da je krenulo smeđarenje odmah bacam aspirin
Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba.... ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljna Mislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje....
Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 tt
Casperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
Doulita94 dobro si rekla da ti još nije došlo iz dupeta u glavu da si trudna. Ni meni, kao da pričamo o nekom drugom da mi muž kaže "di je moja trudnica" heheheh
AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećaka njemu ne mogu odoliti..
sunny12465 traži vađenje bete, ništa sigurnije od toga. Može se i privatno izvaditi bez uputnice, a nalazi dođu kroz sat-dva vremena.
.
Pijete li nekakve suplemente? Ja samo folnu i D vital, ali to pijem već mjesecima. Ništa novo nisam unosila. Mislila sam možda magnezij da mi umanji buduće bolove, ali ne znam koji se preporučava?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
AM13 radim sve, samo ne dižem teško i uopće ne diram kemikalije nikakve (za wc doleti mama 🤣).
Vesca drago mi je za betu, držim fige 💪. Ja koristim Novalac od prvog dana i od nedavno šumeći magnezij.
Cure moje inace u 22h stavljam zadnja 2 utrogestana u danu od ukupno 6, i nakon toga sam lezala i gledala tv i zaspala, u 2h idem s kauca na krevet, dignem se, kad ono krv na ulosku al ne jako crvena, nego krv tamnija, ali nije to bilo da sam se brisala nego samo odjednom izaslo, nakon toga nista, nema bolova nema vise krvarenja,…
Jel to obilno ili samo malo? Vjerujem da je to ili žilica pukla ili iritacija cerviksa od utrogestana ako se ne ponavlja dalje.
Pa dnevni ulozak se napunila do pola, sad sam s odjela, sve ok srce kuca i sve je u redu. Nastaviti s utrogestanom i mirovati.
Super da si bila na pregledu sad si ipak mirnija i najvažnije da je bebica dobro 😍..i ja sam tako nakon svakog krvarenja isla..zadnje sam samo sacekala dr dan da ginic krene radit da opet ne idem na hitnu (nisam imala bolove pa su zadnji put na hitnoj rekli ako nema bolova da malo sacekam) al mi je sestra rekla da dodjem odmah -meni bas bude crvena svježa krv samo je nekako razvodnjena. Očito imaju razloge da svaki put žele vidit stanje. Nisam baš najsretnija s tim da sam u mj dana imala 6 uvz pregleda al opet mirnija sam kad vide da srceko kuca i da je s plodom sve ok ali i dalje još ni jednom nisu uspjeli utvrditi razlog krvarenja. Svakako kad mirujem se smiri tako da u mom slučaju nema kućanskih poslova, povremeno samo skuham nesto brzinski ostalo sve hendla decko. Nadam se da ce nas 'zarobljenih' bit puno manje u ovoj grupi al je cinejnjca da nas ima. Bitno da na proljece/ljeto svi nunamo nase kiflice. 😊
Ma dat ce bog da svima bude sve okej, al ja se šokiran bas nenormalno i onda važem ici ili ne, jer ne boli me nista, al bolje ici pa koliko god, nego da cili dan razmisljam ajme meni sta je. U sridu imam redovni uzv.
Ma kad si u strahu, nemoj premišljati...idi. Neka si otišla, sad možeš bit mirnija. ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
rosie0111 ma i ja budem ubacila magnezij, neće škoditi....
Flowerson čestitam na trudnoći, uvijek mi je posebno drago kada netko s MPO uspije. Beta ti je baš visoka, postoji li mogućnosti da su blizanci?
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Afrodita06 hvala na komentaru, ako vidim da je krenulo smeđarenje odmah bacam aspirin
Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba…. ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljnaMislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje….
Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 ttCasperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
Doulita94 dobro si rekla da ti još nije došlo iz dupeta u glavu da si trudna. Ni meni, kao da pričamo o nekom drugom da mi muž kaže "di je moja trudnica" heheheh
AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećakanjemu ne mogu odoliti..
sunny12465 traži vađenje bete, ništa sigurnije od toga. Može se i privatno izvaditi bez uputnice, a nalazi dođu kroz sat-dva vremena.
.
Pijete li nekakve suplemente? Ja samo folnu i D vital, ali to pijem već mjesecima. Ništa novo nisam unosila. Mislila sam možda magnezij da mi umanji buduće bolove, ali ne znam koji se preporučava?
Ja sam počela piti Novalac prenatal, a prije toga sam koristila one vitamine za kosu (BiLife medvjedići iz Bipe) koji u sebi sadrže isto puno vitamina, folne i slično tako da gledam da sam i prije koristila bar nešto
Ne mogu dočekati srijedu da idem kod dr, i ja živim u uvjerenju da je sve ok, hvala svemu krvarenja nikakvog nema, to me najviše strah, svaki put kad idem na wc provjeravam... srećom pa sam dobila sutra slobodan dan, u utorak je praznik, a u srijedu idem na kontrolu... smireno i polako... nadam se da će ti sve biti dobro na kontroli
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Cure moje inace u 22h stavljam zadnja 2 utrogestana u danu od ukupno 6, i nakon toga sam lezala i gledala tv i zaspala, u 2h idem s kauca na krevet, dignem se, kad ono krv na ulosku al ne jako crvena, nego krv tamnija, ali nije to bilo da sam se brisala nego samo odjednom izaslo, nakon toga nista, nema bolova nema vise krvarenja,…
Jel to obilno ili samo malo? Vjerujem da je to ili žilica pukla ili iritacija cerviksa od utrogestana ako se ne ponavlja dalje.
Pa dnevni ulozak se napunila do pola, sad sam s odjela, sve ok srce kuca i sve je u redu. Nastaviti s utrogestanom i mirovati.
Super da si bila na pregledu sad si ipak mirnija i najvažnije da je bebica dobro 😍..i ja sam tako nakon svakog krvarenja isla..zadnje sam samo sacekala dr dan da ginic krene radit da opet ne idem na hitnu (nisam imala bolove pa su zadnji put na hitnoj rekli ako nema bolova da malo sacekam) al mi je sestra rekla da dodjem odmah -meni bas bude crvena svježa krv samo je nekako razvodnjena. Očito imaju razloge da svaki put žele vidit stanje. Nisam baš najsretnija s tim da sam u mj dana imala 6 uvz pregleda al opet mirnija sam kad vide da srceko kuca i da je s plodom sve ok ali i dalje još ni jednom nisu uspjeli utvrditi razlog krvarenja. Svakako kad mirujem se smiri tako da u mom slučaju nema kućanskih poslova, povremeno samo skuham nesto brzinski ostalo sve hendla decko. Nadam se da ce nas 'zarobljenih' bit puno manje u ovoj grupi al je cinejnjca da nas ima. Bitno da na proljece/ljeto svi nunamo nase kiflice. 😊
Ma dat ce bog da svima bude sve okej, al ja se šokiran bas nenormalno i onda važem ici ili ne, jer ne boli me nista, al bolje ici pa koliko god, nego da cili dan razmisljam ajme meni sta je. U sridu imam redovni uzv.
Bit ce svima sve super, sigurno! Bas mi je zao kad citam sto vam se sve dogada i koliko se stresirate nazalost, al vjerujem da je sve kako treba biti i da ce bit super, samo neka sve skupa prodemo ovaj "kritican" period pa ce nam bit lakse!
Jučer sam dobila betu, povećala po pravilima. Nije baš skroz duplo, ali preko 90% tako da bi to trebalo biti ok. Moram priznati da me to smirilo. Sutra ponovno vadim betu, a u četvrtak kontrola. Nije se vidilo kucanje srca na prvom pregledu pa mi je doktorica rekla da ponovno dođem za tjedan dana. Živim u uvjerenju da je sve OK, ali iščekivanje je napeto čak i za mene koja sam inače vrlo smirena osoba…. ne znam jel mi gore stalno neke nalaze iščekivati ili samo pustiti i ne biti previše detaljnaMislim da ću odahnuti kada prođe prvo tromjesečje….
Magdalenamegi22 mislim da se pratimo u dan, ja sam danas 5+4 ttCasperka nadam se da će mirovanje biti samo privremeno, drži se.
AM13 imam u planu sve raditi normalno dok god mi tijelo ne pokaže da više ne ide. Nemam nikakve simptome koji me sprječavaju i tako će se ponašati. Od teškog planiram dizati najmlađeg nećakanjemu ne mogu odoliti..
.
Ja pijem Novalac i Folbellu.. za magnezij sam cula da je najbolje da gin prepise
Vesca za aspirin se svakako posavjetuj s dr prije ikakvog izbacivanja 😉. Znaju oni što rade, ne brini. I čisto da se ne uplašiš nepotrebno, beta nakon određene visine ili dana (nzn točno) se više ne dupla pravilno, odnosno nakon 48 sati više ne treba narasti dvostruko, i tako je normalno.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
doulita94 i ja sam si produžila vikend mislili smo negdje na par dana otići, ali zbog vađenja bete evo nas u stanu, ali najslađi otkazani vikend ikad.... meni je u četvrtak pregled, javi što su ti rekli. Nisam popratila koliko točno si trudna? Isto smo si blizu čini mi se.
AM13 a jesam prevrtljiva... onda ću ipak čekati da porazgovaram s doktoricom prije nego ga krenem uzimati... hehehe
Afrodita06 dobro da si rekla, mislila sam da se treba duplati sve dok posteljica ne preuzme ulogu opskrbljivača progesteronom, do kraja prvog tromjesečja. Ma jučer sam odlučila da je sve ok i da se neću unaprijed stresirati. Betu ću još vaditi sutra po dogovoru s doktoricom i to je to, bit će mi lakše ako ne gledam brojke.....
Možemo mi to, sve će biti dobro
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Po onom što su meni rekli dobro je da ne boli...al su isto tako rekli da je normalno nije ali niste jedina :-0.. tako da nek oni gledaju a nas umire..zadnji put mi je rekao da ako vidim crvenu krv da odmah dodjem al eto nadam se da neću morati prije petka kad je dogovoren pregled,..pitala sam ga kad da idem na panoramu pa je rekao da mogu nakon tog pregleda u petak. U medjuvremenu moram ic pit ono za šećer (zadnji kad sam vadila krv je bio 5.3) .. a tsh mi je nakon ponovljenog nalaza u redu pa sam bar tu izbjegla tablete :-)... idu s vama tate na preglede?
Sortiraj odgovore
Najstariji