Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    04. Siječanj 2023. 10:01

SAYuRI

Cure jeste pocele razmisljati o kolicima🤔
    Ja sa curom trenutno imam Cybex Priam, i prezadovoljna sam. Narucit cemo isti model za ovu bebicu samo Midnight Blue varijantu, a curkina poklanjamo kumi 😜 Ima li neko ideja , sta bi volio i koja?

Najvjerovatnije isto cybex, iskustva nemam ali ono sto sam cula od prijateljica i malo citale te njemacke forume i sigurnost/prakticnost Cybex je najbolja opcija. Nasa bi bila Cybex Platinum ili Premium Lux Balios neka “nadogradjena verzija”. Ali dok ne vidim uzivo vjerov necu ni znat koja cu. Od sjedalica cini mi se prakticnom isto Cybex ali sa mogucnoscu onog okretanja sjedalice pa samim tim lakse vadjenje bebe 🤷‍♀️ Ali ta sto se okrece mislim da ne moze na kolica bas zbog tog dodatka dole, ako grijesim neka me neko ispravi. Sad je pitanje treba li nam to ili je jaje koje moze i na kolica bolja opcija ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    04. Siječanj 2023. 10:25

I ženeeeee drage, jel moguce da postoji zivot i bez mucnina, jel ovo stvarno prolazi 🫣 Ne znam se ponasat 😂 Juce prvi dan nakon 5 sedmica da je prosao bez povracanja, ljudiii ne vjerujem znaci. Doruckujem i ocekujem odma haos, kad nista, rucak prodje ni tu se nista nije desilo. Tek navece neko kuhljanje u zelucu ali ostalo je na tome. Ne mogu rec da se osjecam kao prije, idalje je to neki ruzan osjecaj ali mogu jest i mogu pit 🙏🏽 Sad u glavi stoji ? jel sve u redu, sto je prestalo 🤨 Danas 10ta tacno, ulazimo lagano u 11tu, pa se nadam da je to to 🤷‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 10:41

Lorkaa

iSAYuRI

Ja sa curom trenutno imam Cybex Priam, i prezadovoljna sam. Narucit cemo isti model za ovu bebicu samo Midnight Blue varijantu, a curkina poklanjamo kumi 😜 Ima li neko ideja , sta bi volio i koja?

ja sam isto mislila cybex priam ili mozda cak cybex e-priam, ja sam nova neiskusna pa da te pitam odmah kosara ili ne, ona je za novorodence, ali sam cula da neke mame ne vole kosaru jer beba bude prekratko u njoj?
    a jaje cu cybex cloud z2

Gledala sam E Priam, u biti je to samo asistencija uzbrdo, i ima onu opciju da se sama kolica njisu naprijef nazad dok beba spava. I ja nesto razmisljam ali nisam jos odlucila jel mi vrijedno dodatnih para ta baterija i sve…ali super stvar za nekoga ko ima malo da gura kolica uzbrdo..
    Sto se kosare tice ne znam sta bi ti rekla, Priam moze u lezeci polozaj da se spusti ali nije to to, kosara je ipak najzdravija za kicmu, ja sam je koristila skroz do 6 mjeseci, medjutim ako imas manje auto problem je mjesto u gepeku i sl. Sve valjda zavisi od potrebe, ljetne su nam bebe pa taj argument kako kosara stiti od zima i vjetra valjda ne vrijedi. Ja cu uzeti sve , nekako mi je ipak sigurnija u kosari…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 10:43

Pahuljka

SAYuRI

Najvjerovatnije isto cybex, iskustva nemam ali ono sto sam cula od prijateljica i malo citale te njemacke forume i sigurnost/prakticnost Cybex je najbolja opcija. Nasa bi bila Cybex Platinum ili Premium Lux Balios neka “nadogradjena verzija”. Ali dok ne vidim uzivo vjerov necu ni znat koja cu. Od sjedalica cini mi se prakticnom isto Cybex ali sa mogucnoscu onog okretanja sjedalice pa samim tim lakse vadjenje bebe 🤷‍♀️ Ali ta sto se okrece mislim da ne moze na kolica bas zbog tog dodatka dole, ako grijesim neka me neko ispravi. Sad je pitanje treba li nam to ili je jaje koje moze i na kolica bolja opcija ?

Hej te sjedalice koje se okrecu su Sirone, one idu od 0 mjeseci ali ne mogu na kolica. Ali vjeruj iako kazu da moze od 0, grozno je tako malu bebu u tu stolicu nekako se sva savije, upadne,  oni kaisevi veliki, ne djeluje udobno nikako. Ja trenutno imam Sironu koju koristi curica , na nju smo presli sa 10 mjeseci a do tada je bila u Cloudu, i puno cesce sam vadila AS pa na kolica… mada ja sam dosta u pokretu i vozim pa mi lakse…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 10:46

Pahuljka

I ženeeeee drage, jel moguce da postoji zivot i bez mucnina, jel ovo stvarno prolazi 🫣 Ne znam se ponasat 😂 Juce prvi dan nakon 5 sedmica da je prosao bez povracanja, ljudiii ne vjerujem znaci. Doruckujem i ocekujem odma haos, kad nista, rucak prodje ni tu se nista nije desilo. Tek navece neko kuhljanje u zelucu ali ostalo je na tome. Ne mogu rec da se osjecam kao prije, idalje je to neki ruzan osjecaj ali mogu jest i mogu pit 🙏🏽 Sad u glavi stoji ? jel sve u redu, sto je prestalo 🤨 Danas 10ta tacno, ulazimo lagano u 11tu, pa se nadam da je to to 🤷‍♀️

Jel moguce 😜😜😎 
    Meni su isto stale mucnine prije nekoliko dana skroz, skroz je u redu draga, cak treba da slavis 🎊 Eto ja jucer na pregledu sve u redu. Jednostavno pada proizvodnja Hcg-a i odmah lakse jer oko 10-11 tjedna posteljica proradi i preuzme na sebe progesteron pa ti je lakse… sve okej 😘😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Megii
    04. Siječanj 2023. 10:55

Da se javim pregled je prošao dobro,bebac je u razvoju srčeko kuca . Dolazi nam curica🌸

Lorkaa
    04. Siječanj 2023. 10:55

SAYuRI

Lorkaa

iSAYuRI

ja sam isto mislila cybex priam ili mozda cak cybex e-priam, ja sam nova neiskusna pa da te pitam odmah kosara ili ne, ona je za novorodence, ali sam cula da neke mame ne vole kosaru jer beba bude prekratko u njoj?
    a jaje cu cybex cloud z2

Gledala sam E Priam, u biti je to samo asistencija uzbrdo, i ima onu opciju da se sama kolica njisu naprijef nazad dok beba spava. I ja nesto razmisljam ali nisam jos odlucila jel mi vrijedno dodatnih para ta baterija i sve…ali super stvar za nekoga ko ima malo da gura kolica uzbrdo..
    Sto se kosare tice ne znam sta bi ti rekla, Priam moze u lezeci polozaj da se spusti ali nije to to, kosara je ipak najzdravija za kicmu, ja sam je koristila skroz do 6 mjeseci, medjutim ako imas manje auto problem je mjesto u gepeku i sl. Sve valjda zavisi od potrebe, ljetne su nam bebe pa taj argument kako kosara stiti od zima i vjetra valjda ne vrijedi. Ja cu uzeti sve , nekako mi je ipak sigurnija u kosari…

pricala sam s dvije frendice, jedna kaze da je kosaru bas puno koristila jer je svugdje isla pjeske, a druga koja mora sjesti u auto da moze u setnju s bebom je samo jaje na kolica i to je najvise funkcioniralo, kosaru da je koristila samo 2-3x… ali da, za kosaru sam cula da je najzdravija za novorodence tj za kicmu. 
    a sto se kinderbeta tice, preporuke? 

🤰27 ⚽️ 29

Lorkaa
    04. Siječanj 2023. 10:56

Megii

Da se javim pregled je prošao dobro,bebac je u razvoju srčeko kuca . Dolazi nam curica🌸

cestitkeee!! treba pojacati s curicama posto su decki u velikom vodstvu😝 sala mala bitno da su nam bebice zdrave! 🥰🥰🥰

🤰27 ⚽️ 29

Pahuljka
    04. Siječanj 2023. 11:00

SAYuRI

Pahuljka

SAYuRI

Hej te sjedalice koje se okrecu su Sirone, one idu od 0 mjeseci ali ne mogu na kolica. Ali vjeruj iako kazu da moze od 0, grozno je tako malu bebu u tu stolicu nekako se sva savije, upadne, oni kaisevi veliki, ne djeluje udobno nikako. Ja trenutno imam Sironu koju koristi curica , na nju smo presli sa 10 mjeseci a do tada je bila u Cloudu, i puno cesce sam vadila AS pa na kolica… mada ja sam dosta u pokretu i vozim pa mi lakse…

A nasla sam i Cloud Z2 i-Size koja ide i na to postolje za okretanje u autu a moze i na kolica. Jesil na nju mislila da ima velike kajseve i da je robusna za bebaca ? Korpu cu svakako obavezno uzeti jer mozemo pjeske skoro svugdje stic, i do grada, do parkova, radnji. Ne moramo paliti auto ako bas ne zurimo negdje. A upravo sto kazes zbog kicme sta mi fali jos i to, da me ne boli glava kasnije. Citala sam da je bebi max dozvoljeno do 2h boraviti u tom sjedecem ili polulezecem polozaju, a da me sad vrijeme ogranicava kad moram kuci, vala nece. 
    A za mucnine, evo nacudit se ne mogu, sve cekam sad ce, hocel’, necel’, jel prerano da prestanu, jel sve ok. Ono u grcu sam do sljedeceg pregleda koji je za 12 dana 🤷‍♀️ Nikad se opustit, sve nesto cekamo, de dok prokuca srce, pa de dok krenu mucnine, pa de dok prodju mucnine, pa de i drugi put da se cuje srce jer pobogu sve moguce spontanih pobacaja sto ima na google se iscitalo, pa de smedji iscjedak. Mescini kad rodim MALO cu se razrahatit 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 11:22

Pahuljka

SAYuRI

Pahuljka

SAYuRI

A nasla sam iCloud Z2 i-Size koja ide i na to postolje za okretanje u autu a moze i na kolica. Jesil na nju mislila da ima velike kajseve i da je robusna za bebaca ? Korpu cu svakako obavezno uzeti jer mozemo pjeske skoro svugdje stic, i do grada, do parkova, radnji. Ne moramo paliti auto ako bas ne zurimo negdje. A upravo sto kazes zbog kicme sta mi fali jos i to, da me ne boli glava kasnije. Citala sam da je bebi max dozvoljeno do 2h boraviti u tom sjedecem ili polulezecem polozaju, a da me sad vrijeme ogranicava kad moram kuci, vala nece.
    A za mucnine, evo nacudit se ne mogu, sve cekam sad ce, hocel’, necel’, jel prerano da prestanu, jel sve ok. Ono u grcu sam do sljedeceg pregleda koji je za 12 dana 🤷‍♀️ Nikad se opustit, sve nesto cekamo, de dok prokuca srce, pa de dok krenu mucnine, pa de dok prodju mucnine, pa de i drugi put da se cuje srce jer pobogu sve moguce spontanih pobacaja sto ima na google se iscitalo, pa de smedji iscjedak. Mescini kad rodim MALO cu se razrahatit 😂

Draga nisam sigurna, mislim da ti nijedna Cloud nema rotaciju 360. Imaju postolje da, isofox baza, ali ne okrece se ko Sirona. Nisam na nju mislila, mislila sam na Sironu koja ima rotaciju i ide od rodjenja, ali po meni ona nije za bebu od rodjenja, i ne moze na kolica, Sirona ti je u biti od nekih 6 mjeseci do 4 godine. 
    “Mescini kad rodin MALO cu se razrahatiti”
    I onda ti kaze da je trudnoca “blazeno stanje” 😂😂
    Jes k…. Da ne psujem…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.