Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    03. Siječanj 2023. 21:51

Cure jeste pocele razmisljati o kolicima🤔
    Ja sa curom trenutno imam Cybex Priam, i prezadovoljna sam. Narucit cemo isti model za ovu bebicu samo Midnight Blue varijantu, a curkina poklanjamo kumi 😜 Ima li neko ideja , sta bi volio i koja?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Butterfly00
    03. Siječanj 2023. 23:52

SAYuRI

Ja sa curom trenutno imam Cybex Priam, i prezadovoljna sam. Narucit cemo isti model za ovu bebicu samo Midnight Blue varijantu, a curkina poklanjamo kumi 😜 Ima li neko ideja , sta bi volio i koja?

Ja sam s curom imala ABC Design, njih sam prije 2 godine poklonila kumi 😆 ali sad blage veze nemam šta bi. Možda kasnije nešto skontam, prijateljica je nedavno uzela isto od Cybexa ali mislim da je Balios S, ona su mi baš baš fina 😊😊😊

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Mia2023
    04. Siječanj 2023. 06:39

Sayuri a zašto su ti odgodili Nipt?
    Hannica super za pregled! Imaš mučnine ili neke tegobe?
    Kad ste već spomenule za kolica, nisam još ništa gledala, rano mi je, ali prva beba pa se ništa ne razumijem. Je li bolje uzeti 3u1, 2u1 ili sve zasebno? Ne znam što je najvažnije za obratiti pažnju. Moram to sve proučiti

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• mostarka
    04. Siječanj 2023. 08:23

Počela sam sinoc kašljati, pa da li smijem uzeti neki sirup bez recepta ili da se javim doktoru ?

Afrodita06
    04. Siječanj 2023. 08:27

Obzirom da su kod nas blizanci i da sve moramo u duplo najveći problem nam je nedostatak prostora.
    Ono što nam se trenutno čini jako primamljivo je Ergobaby Metro+, koja idu od nultog položaja. 
    To je sve za sada pa ćemo vidjeti još 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 09:32

mostarka

Počela sam sinoc kašljati, pa da li smijem uzeti neki sirup bez recepta ili da se javim doktoru ?

Svi sirupi za kasalj su bez recepta medjutim ti kao trudnica smijes samo Herbifit od bijelog sljeza. Imas ga u apotekama. Samo taj, evo i ja muku mucim sa kasljem i pomaze dosta…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• IvanaH4
    04. Siječanj 2023. 09:33

Ja sam u naslijeđe dobila Mima Xari pa neću izmišljati. I kišobran kolica, ali ne znam sad koja marka.
    .
    Imate li preporuku za autosjedalicu? Htjela bih onu što se okreće, te mi se čine praktičnije.
    .
    I još jedno pitanje. Kada ćete i hoćete li na trudnički tečaj?

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 09:42

Butterflyoo gledala sam i Balios ali malo su mi “mrsava”. Nama bas zbog vremenskih uslova trebaju jaka kolica, pogotovo sto volimo puno vrmeena provoditi na planini pa mi te “light” varijante ne odgovaraju. Doduse svi ddoatci sa Priama mogu na Balios..
    Mia2023 odgodjeno znog virusa i prehlade koja me drma , kazu sogurnije sacekati jos malo pa reko ajd nema veze sacekat cu😎
    Afrodita06 tebi je bas zeznut izbor kolica, a ne bi da uzimas one kosare od rodjenja? 
    Generalno meni je najvaznija AS ili ti ga jaje, oa cemo takodje ponoviti istu Cybex CloudZ-i size. Vec godinama je proglasavaju najboljom AS od rodjenja a zaista jeste…

Cvit, sad si mi ti naumpala sa trojkama, jebote sta ces ti???😂😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• mostarka
    04. Siječanj 2023. 09:43

SAYuRI

mostarka

Svi sirupi za kasalj su bez recepta medjutim ti kao trudnica smijes samo Herbifit od bijelog sljeza. Imas ga u apotekama. Samo taj, evo i ja muku mucim sa kasljem i pomaze dosta…

Hvala draga Sayuri ❤️

Lorkaa
    04. Siječanj 2023. 09:57

iSAYuRI

ja sam isto mislila cybex priam ili mozda cak cybex e-priam, ja sam nova neiskusna pa da te pitam odmah kosara ili ne, ona je za novorodence, ali sam cula da neke mame ne vole kosaru jer beba bude prekratko u njoj? 
    a jaje cu cybex cloud z2

🤰27 ⚽️ 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.