Drage sve,
nekim čudom evo i mene. Jučer mi je potvrđena trudnoća 5+1tt. U šoku sam jer sam na pregled išla zbog dogovora oko novog postupka MPO, a nikad prije nisam bila trudna. Mislim da su mi pomogle tablete Chirofol jer ništa drugo nisam mijenjala.
Presretna sam, ali i zabrinuta jer mi jedini simptom (bolne grudi) lagano nestaje. Betu sam vadila jučer i preko 3700 je, a sutra idem opet vaditi da vidimo dupla li se pravilno (i u ponedjeljak ću isto). Dobila sam odmah 3x2 utrogestana i pijem aspirin protect zbog spontanih u bližoj obitelji. Kod mene se zapravo ne zna trebam li taj aspirin, ali doktorica je htjela igrati na sigurno. Ne može mi štetiti ako ga pijem bez veze??? Malo me to brine.... Nitko ne zna da sam trudna osim muža s kojim sam se dogovorila da niti nećemo govoriti dok nam se ne potvrdi dobra beta pa ste mi vi jedina utjeha....
Čestitam svima ovdje, baš sam sretna zbog vas <3 <3
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Dobrodošle cure, zelim vam skolske trudnoce i mirne glave ♥️
Potpomognute me posebno razvesele, a ovo spontano saznanje trudnoce prije postupka jos vise 🥰
Jako mi je drago zbog vas i zelim vam svu srecu!
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Dobrodošle doulita, june 🤗
Ja sam danas na 5+3 i mogu reć da konačno osjetim pomak u boli cica. Od prvog dana transfera me normalno bole, al danas je to definitivno level up bol. Po noći mi se voli začepit nos i moram na wc tako da imam isprekidan san, a ja inače spavam uvijek u komadu. Mučnine danas minimalno, pijem crni čaj ujutro umjesto kave jer mi fali kofeina da funkcioniram. Btw, pijem čaj od mente normalno.
Kako vi stojite sa simptomima?😊
Ja još uvjek imam tu i tamo grčevi i isto moram se dizat po noci a inače isto imala sam tvrdi san 😁 To je valjda od utrogestana vako rano. Malo pojačan glad i žed. Druge simptome još nema. Kavu sam smanjila na jednu ujutro, htjela bi je prestat pit ili zamjenit s matchom, pitat ću doktoricu. I uzbuđeni smo 😊💗
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Drage sve,
nekim čudom evo i mene. Jučer mi je potvrđena trudnoća 5+1tt. U šoku sam jer sam na pregled išla zbog dogovora oko novog postupka MPO, a nikad prije nisam bila trudna. Mislim da su mi pomogle tablete Chirofol jer ništa drugo nisam mijenjala.
Presretna sam, ali i zabrinuta jer mi jedini simptom (bolne grudi) lagano nestaje. Betu sam vadila jučer i preko 3700 je, a sutra idem opet vaditi da vidimo dupla li se pravilno (i u ponedjeljak ću isto). Dobila sam odmah 3x2 utrogestana i pijem aspirin protect zbog spontanih u bližoj obitelji. Kod mene se zapravo ne zna trebam li taj aspirin, ali doktorica je htjela igrati na sigurno. Ne može mi štetiti ako ga pijem bez veze??? Malo me to brine…. Nitko ne zna da sam trudna osim muža s kojim sam se dogovorila da niti nećemo govoriti dok nam se ne potvrdi dobra beta pa ste mi vi jedina utjeha….
Hej,
Čestitam i sretno dalje 🍀
Za aspirin ti neznam, možda da pitaš na temu Potpomognuta oplodnja, možda će cure tamo više znati.
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Dobrodošle doulita, june 🤗
Ja sam danas na 5+3 i mogu reć da konačno osjetim pomak u boli cica. Od prvog dana transfera me normalno bole, al danas je to definitivno level up bol. Po noći mi se voli začepit nos i moram na wc tako da imam isprekidan san, a ja inače spavam uvijek u komadu. Mučnine danas minimalno, pijem crni čaj ujutro umjesto kave jer mi fali kofeina da funkcioniram. Btw, pijem čaj od mente normalno.
Kako vi stojite sa simptomima?😊
Flowerson mogu se poistovjetiti s tobom kad kažeš ovaj level up, totalno znam što to znači. Ja sam danas 5+6 tako da me veseli što nam se prate simptomi. To uzimam kao dokaz da je sve ok 🤷
Uglavnom dobila sam savjet da kod bolnih cica pomažu sportski grudnjaci pa evo da podijelim s ostalima jer meni stvarno pomažu. Nama je ovo prvo pa možda ne znamo sve ove trikove kao netko tko ima već klince tako da ne zamjerite mi ako pišem što već i ptice na grani znaju.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Drage sve,
Presretna sam, ali i zabrinuta jer mi jedini simptom (bolne grudi) lagano nestaje. Betu sam vadila jučer i preko 3700 je, a sutra idem opet vaditi da vidimo dupla li se pravilno (i u ponedjeljak ću isto). Dobila sam odmah 3x2 utrogestana i pijem aspirin protect zbog spontanih u bližoj obitelji. Kod mene se zapravo ne zna trebam li taj aspirin, ali doktorica je htjela igrati na sigurno. Ne može mi štetiti ako ga pijem bez veze??? Malo me to brine…. Nitko ne zna da sam trudna osim muža s kojim sam se dogovorila da niti nećemo govoriti dok nam se ne potvrdi dobra beta pa ste mi vi jedina utjeha….
Ja sam ti pila aspirin, on ne šteti. Ono što se meni dogodilo je da sam kod kombincije utrogestana i aspirina znala imati kao smeđarenje na doslovno jedno brisanje poslije WC. Nakon što sam rekla dr što se događa ukinula mi je aspirin. Čisto moje iskustvo pijenja aspirina iako mi nije ustvari trebao (po riječima dr). Tako da ne brini, bit će to ok.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ja sam jedva prezivila prvi dio dana zbog utrogestana, a uzela sam ga vaginalno. To i mucnine…jedva sam dosla s posla i bila uopce na poslu. Ne Pamtim da mi je prije bilo tako lose, takav umor. Mozda se prilagodim za koji dan
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Dobrodošlica i čestitke svim curkama i od srca Vam želim mirnu i dosadnu trudnoću❤️.
Cure, mene od danas pecka dok mokrim. Jučer sam stavila posljednju Vaginaletu Geonistina radi sirastog iscjetka koji sam imala, a danas pečenje pri mokrenju. U prošloj trudnoći sam imala problema s ešerihijom nadam se da nije ona. Danas je petak, nadam se ako je ešerihija da neće ništa biti kroz par dana dok ne napravim urinokulturu?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav cure ☺️
Cestitam svima i neka samo prođe sve dobro i dalje ♥️
Dalje se mucim sa mucninama ,umorom a od jucer i bolnim cicama...fun,fun,fuj!
Mentu i đumbir pijem i mislim da nemoze nastetiti nista a i pocelo mi je malo smirivati zeludac..
Po zadnjoj menstruaciji bi mi bilo danas 6+5 ali posto imam jako dugacke cikluse mislim da i nije bas tako .. tako da me malo trta pregleda 8.11 da se nece cut srceko il da se nece nista vidjet ..da je ipak prerano ...ne znam kaj bi mislila...🙈
Čestitke svim budućim mamicama! ja sam danas išla u Sveučilišnu kliniku za endokrinologiju na prvi pregled, vadili mi TSH opet, i došao mi skroz uredan nalaz! Dakle išla sam na prvi pregled zbog TSH 5,63 da bi danas bio 1,96, dakle najnormalniji. ŠOK
Sortiraj odgovore
Najstariji