Ja sam jedva prezivila prvi dio dana zbog utrogestana, a uzela sam ga vaginalno. To i mucnine…jedva sam dosla s posla i bila uopce na poslu. Ne Pamtim da mi je prije bilo tako lose, takav umor. Mozda se prilagodim za koji dan
Ja ga stavljam već mjesec dana, toliki umor i mučnine nisan niti očekivala. Stalno mi se spava i mučnine 0-24. Jedino te simptome imam. Grudi ništa, minimalno bole i to je to. I glad, mogla bi pojest sve od reda 😂
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Ja sam jedva prezivila prvi dio dana zbog utrogestana, a uzela sam ga vaginalno. To i mucnine…jedva sam dosla s posla i bila uopce na poslu. Ne Pamtim da mi je prije bilo tako lose, takav umor. Mozda se prilagodim za koji dan
Ja ga stavljam već mjesec dana, toliki umor i mučnine nisan niti očekivala. Stalno mi se spava i mučnine 0-24. Jedino te simptome imam. Grudi ništa, minimalno bole i to je to. I glad, mogla bi pojest sve od reda 😂
Meni je isto danas prvi put da koristim utrogestan. Ljudi, spavala sam od negdje 11 do skoro 2 popodne 😴😴😴
Ko zombi se osjecam.
Nezz kako na poslu izdrzat? Sto vi radite, kakav posao? Kad cete rec?
Meni je isto danas prvi put da koristim utrogestan. Ljudi, spavala sam od negdje 11 do skoro 2 popodne 😴😴😴
Ko zombi se osjecam.
Ja radim, ajmo reć, uredski posao s time da dio vremena mogu raditi od kuće, ali s obzirom na mučnine i umor i sve pretrage, rekla sam da sam trudna i odobrili su mi rad od kuće cijelo vrijeme.
Dobrodošle doulita, june 🤗
Ja sam danas na 5+3 i mogu reć da konačno osjetim pomak u boli cica. Od prvog dana transfera me normalno bole, al danas je to definitivno level up bol. Po noći mi se voli začepit nos i moram na wc tako da imam isprekidan san, a ja inače spavam uvijek u komadu. Mučnine danas minimalno, pijem crni čaj ujutro umjesto kave jer mi fali kofeina da funkcioniram. Btw, pijem čaj od mente normalno.
Kako vi stojite sa simptomima?😊
Ja još uvjek imam tu i tamo grčevi i isto moram se dizat po noci a inače isto imala sam tvrdi san 😁 To je valjda od utrogestana vako rano. Malo pojačan glad i žed. Druge simptome još nema. Kavu sam smanjila na jednu ujutro, htjela bi je prestat pit ili zamjenit s matchom, pitat ću doktoricu. I uzbuđeni smo 😊💗
Grčeve imam i sada, ne konstantno, al ujutro i navečer najčešće osjetim, mislim da to sve osjetimo.
Po noći se budim zbog pišanja, inače nikad nisam imala problem dočekat jutro 🙈
Kavu sam smanjila na jednu dnevno, dok odjednom ju više nisam mogla pit, možda i tebi tako bude.
Razumijem uzbuđenje, nama je isto prva trudnoca, sve je novo i nepoznato 🥰
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Dobrodošle doulita, june 🤗
Ja sam danas na 5+3 i mogu reć da konačno osjetim pomak u boli cica. Od prvog dana transfera me normalno bole, al danas je to definitivno level up bol. Po noći mi se voli začepit nos i moram na wc tako da imam isprekidan san, a ja inače spavam uvijek u komadu. Mučnine danas minimalno, pijem crni čaj ujutro umjesto kave jer mi fali kofeina da funkcioniram. Btw, pijem čaj od mente normalno.
Kako vi stojite sa simptomima?😊Flowerson mogu se poistovjetiti s tobom kad kažeš ovaj level up, totalno znam što to znači. Ja sam danas 5+6 tako da me veseli što nam se prate simptomi. To uzimam kao dokaz da je sve ok 🤷
Uglavnom dobila sam savjet da kod bolnih cica pomažu sportski grudnjaci pa evo da podijelim s ostalima jer meni stvarno pomažu. Nama je ovo prvo pa možda ne znamo sve ove trikove kao netko tko ima već klince tako da ne zamjerite mi ako pišem što već i ptice na grani znaju.
E pa zato mi je super ova tema jer smo svi tu negdje po terminu i možemo pratiti simptome, pogotovo kad smo ti i ja npr.ovako blizu vremenski.
Hvala za info, nabavit ću si jer s ovim običnim grudnjakom zna bit problematično ako moram malo potrčati 🙈
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lady, meni je isto bilo teško prvih par dana, al mislim da se naviknes. Ja uzimam crinone gel, al to je ista stvar...
Čestitke svim budućim mamicama!ja sam danas išla u Sveučilišnu kliniku za endokrinologiju na prvi pregled, vadili mi TSH opet, i došao mi skroz uredan nalaz! Dakle išla sam na prvi pregled zbog TSH 5,63 da bi danas bio 1,96, dakle najnormalniji. ŠOK
Zna on tako varirati što isto nije ok, a lako je moguće da je i do laboratorija. Samo ti sebi još koji put prekontroliraj taj tsh da vidiš da je ok.
Lady, meni je isto bilo teško prvih par dana, al mislim da se naviknes. Ja uzimam crinone gel, al to je ista stvar…
Jel to koristite zbog preporuke doktora ili je to nešto preventivno ili kako? Ja sam totalno neupućena u taj dio
Čestitke svim budućim mamicama!ja sam danas išla u Sveučilišnu kliniku za endokrinologiju na prvi pregled, vadili mi TSH opet, i došao mi skroz uredan nalaz! Dakle išla sam na prvi pregled zbog TSH 5,63 da bi danas bio 1,96, dakle najnormalniji. ŠOK
Zna on tako varirati što isto nije ok, a lako je moguće da je i do laboratorija. Samo ti sebi još koji put prekontroliraj taj tsh da vidiš da je ok.
Nekako mi vuče da je do laboratorija, al svakako ću prekontrolirati da. Imaš neki savjet svakih koliko bi trebala?
Ko zombi se osjecam.
Ja sam socijalna radnica, trenutno na godišnjem jer mi je bilo teško sjediti i doslovno ostati budna 🤣. Uskoro se vraćam na posao, odnosno rekla mi je doktorica da će mi otvoriti komplikacije ako hoću, ali ću pokušati raditi koliko mogu, jer kad sam doma samo razmišljam o nekakvim lošim stvarima koje bi se mogle dogoditi 😮💨 a da ne spominjem smanjenje plaće uslijed komplikacija, a za bebu treba svašta 💝. A i umor se smanjio, vidjet ćemo kako će biti kad počnem.. Inače čestitke svim novim curama i sretno 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji