Što se tiče mučnina skontala sam da kad sam gladna onda mi se prvo počne vrtiti pa nakon toga dolazi mučnina. Kad sam sita onda sam super. Što je u konačnici vrlo loša kombinacija za daljnje kile.
Ništa mi od hrane ne smeta ali slatkiši su mi isprazni, nemaju više onu čar koju su imali.
Ja do sad nisam imala nikakve probleme s hranom, naprotiv, samo sam jela, jutros mi se jedino nekak nis nije jelo al natjerala sam se.. kavu sam do sad uvijek pila, a sad nije da mi je odbojna, al nemam uopce neku potrebu pit ju tako da mi je to definitivno jedan od "simptoma" a ko ce ga znat, mozda budemo sretnice koje nece imat neke prejake mucnine i povracanja, bar se nadam. Ne znam kad bi to uopce kao trebalo krenut? Ja sam danas 6+2
Flowerson hvala, otići ću ako mi se opet pojave, inače imam pregled idući tjedan...
Ja sam 9+1 i nemam mučnine kao takve, više mi bude blago muka ponekad. Umor mi je dosta prisutan i da i ja ne podnosim kavu. Jedino mi nesica ujutro prija i tu jednu i popijem, više ne.
Od Utrogestana nisam primijetila upalu, ali imam bijeli iscjedak zbog kojeg nosim dnevne uloške.
Am13 i ja sam kavoljubac. Inače najmanje tri dnevno, a sad popijem jutarnju i to je to. Uopće mi se ne pije. Nema pravila kada treba krenuti, različito je kod svakog.
Također, nemam neke posebne mučnine. Zna mi biti blago muka i često imam vrtoglavice.
Kod mene zadnja tri dana ide ovako: ništa mi se ne jede, ne mogu odlučiti što jesti, ali ipak nađem nešto i najedem se. Popodne, oko 18 h mi prisjedne sve i hrana mi se vraća u grlo i slijedi povraćanje bez mučnine.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Evo me, danas usla u 9 tjedan, nekad imam na ulošku malo nesto krem neznan ni sama, povremena muka u zeludcu, malo kruha spasi stvar, tlak prenizak, al sve u svemu dobro je🥰a vi cure?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Meni su mucnine krenule od 6 tjedna. Traju i dalje, ali su se smanjile. Sad sam presla 10 tjedana. Bilo je dobro samo dok sam jela. Caj od mente je od velike pomoci.
I da, slatkisi su i meni onako... Bezveze. Prije bih obrok zamijenila slatkim, sad mi je muka od pogleda na slatko. Pogotovo onaj okus koji ostane iza slatkog u ustima 😑
Srce je prokucalo ♥️
6+4
Iscjedak je od malog hematoma koji je ispod ploda i daleko. Dobila sam utrogestane eto cisto da uzimam kao potporu.
Sad je lakse ☺️
Sljedeci pregled za 4tj i onda i Panorama.
Sto se simptoma tice, cice me jakooo bole zadnja dva dana, a mucnine su imam osjecaj 0-24 tu, bas se lose nosim s time.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lady, baš lijepe vijesti, nadam se da ću i ja uskoro čuti srce na ultrazvuku <3
Ja sam trenutno na 5+2, danas mi je ujutro bilo baš mučno, al je prošlo. Umor kolje i probava...probava me već 6 dana muči. Kavu ne mogu više vidjet, al to je ok...svi ti simptomi upućuju da se nešto dobro dešava 💗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Odlično Lady, sad možeš biti mirnija.
Flowerson, mene probava muči od prvog dana. Ne pomažu ni suhe šljive, jogurt, kefir, ma ništa... A inače nisam imala problema. Ali baš to što kažeš, samo neka su simptomi tu!
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Srce je prokucalo ♥️
6+4
Iscjedak je od malog hematoma koji je ispod ploda i daleko. Dobila sam utrogestane eto cisto da uzimam kao potporu.
Sad je lakse ☺️
Sljedeci pregled za 4tj i onda i Panorama.
Sto se simptoma tice, cice me jakooo bole zadnja dva dana, a mucnine su imam osjecaj 0-24 tu, bas se lose nosim s time.
🥳💝
Sortiraj odgovore
Najstariji