Čestitke i sretno svim novim curama 🤩. Ja sam opet stavljena na strogo mirovanje. Danas je 10+0 mirovala strogo 10 dana i smirila se krvarenja pa sam tri dana malo setala i opet krenulo krvarit na pregledu srećom ok ali ostajem na 2×3 utrogestana i smijem dnevno napravit 500-600 koraka što potrosim na odlaske na wc 😄🙈. Imam sreće da me utrogestani ne uspavljuju ništa I da mogu radit iz kreveta inače bi vjer izludila od dosade i 24satnog lezanja al moram. Vidi se da čim mirujem krvarenje se smiri i za par dana stane. Moram priznat da nisam razmišljala da će me prva trudnoća u startu zatvorit u stan 🙈
Pa onda ti spadas u proljetne bebe ☺ ja sam u proljetnim bebama i evo danas sam 12+3,a moram lezati do 15.tjedna, tj dok se hematom skroz ne povuce. Mirujem od 5.tjedna pa polako vec ludim.. Doduse sad mi je vec dozvoljeno da lagano setam po kuci pa je malo lakse… Svakako, znam kako ti je sto se tice mirovanja, nisam ni ja ocekivala da ce me prva trudnoca zatvoriti u stan, ali sve je lako kad je za bebicu.
Da te pitam, kako radis iz kreveta? Pretpostavljam da ti je posao na laptopu kao i moj, ali recimo meni je nezgodno raditi iz kreveta jer jedino kad stavim laptop na trbuh mi bude zgodno za radit, ali onda 8 sati ispada da direktno zracim maternicu, tj bebu, sto ne zelim pa sam uzela bolovanje… kako ti uspjevas?
Da spadam u kraj proljetnih al na početku su mislili da je jos kasnije trudnoca pa sam se ugurala malo tu medju ljetne ;-)... nama je krevet uz zid pa si ja natrpam puno jastuka i uvalim se u to a da laptop stavim na trbuh najčešće samo stavim jastuk izmedju u nadi da ipak manje zrači iako možda nije pametno.. nekad legnem i na bok a laptop na krevet kraj mene al tako mi je teže. Sad sam sestru trazila da mi kupi onaj pladanj za doručak u krevetu pa cu na to probat stavit laptop da je ipak udaljeniji od mene.
Čestitke i sretno svim novim curama 🤩. Ja sam opet stavljena na strogo mirovanje. Danas je 10+0 mirovala strogo 10 dana i smirila se krvarenja pa sam tri dana malo setala i opet krenulo krvarit na pregledu srećom ok ali ostajem na 2×3 utrogestana i smijem dnevno napravit 500-600 koraka što potrosim na odlaske na wc 😄🙈. Imam sreće da me utrogestani ne uspavljuju ništa I da mogu radit iz kreveta inače bi vjer izludila od dosade i 24satnog lezanja al moram. Vidi se da čim mirujem krvarenje se smiri i za par dana stane. Moram priznat da nisam razmišljala da će me prva trudnoća u startu zatvorit u stan 🙈
Pa onda ti spadas u proljetne bebe ☺ ja sam u proljetnim bebama i evo danas sam 12+3,a moram lezati do 15.tjedna, tj dok se hematom skroz ne povuce. Mirujem od 5.tjedna pa polako vec ludim.. Doduse sad mi je vec dozvoljeno da lagano setam po kuci pa je malo lakse… Svakako, znam kako ti je sto se tice mirovanja, nisam ni ja ocekivala da ce me prva trudnoca zatvoriti u stan, ali sve je lako kad je za bebicu.
Da te pitam, kako radis iz kreveta? Pretpostavljam da ti je posao na laptopu kao i moj, ali recimo meni je nezgodno raditi iz kreveta jer jedino kad stavim laptop na trbuh mi bude zgodno za radit, ali onda 8 sati ispada da direktno zracim maternicu, tj bebu, sto ne zelim pa sam uzela bolovanje… kako ti uspjevas?
Da spadam u kraj proljetnih al na početku su mislili da je jos kasnije trudnoca pa sam se ugurala malo tu medju ljetne ;-)… nama je krevet uz zid pa si ja natrpam puno jastuka i uvalim se u to a da laptop stavim na trbuh najčešće samo stavim jastuk izmedju u nadi da ipak manje zrači iako možda nije pametno.. nekad legnem i na bok a laptop na krevet kraj mene al tako mi je teže. Sad sam sestru trazila da mi kupi onaj pladanj za doručak u krevetu pa cu na to probat stavit laptop da je ipak udaljeniji od mene.
Ja imam i taj pladanj (ima narucit ustvari bas stalak za laptop na int, oko 150kn) i to narucila, al svaki put kad bi radila bi me vatala panika kako mi je laptop direktno povise bebe i kako je zraci direktno pa sam otvorila bolovanje..mozda sam ja previse paranoicna, nemam pojma
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Regica123..nazalost ja pre malo znam o tom području da mogu zagovarat ijedan smjer. :-( U mom slučaju kad ne radim sam puno nervoznija jer vise razmisljam o svemu pa se vodim odabirom koji mene čini mirnijom. Ako si ti mirnija dok nema laptopa bolje onda ne radi :-).. mislim da je za bebice najbolje ono s čim cemo se mi najmanje stresirat i brinut..
Doulitadobro dosla. Koliko si sad trudna i da li ti je prvi put? 😚
Nanato bi trebalo biti normalno. Ja iscjedak imam skoro cijelo vrijeme. A doktor mi je rekao pogotovo da je uobicajeno za 6. tjedan.
hvala rosa. evo još uvijek nisam bila na pregledu kod dr, idem u srijedu, 2.11. jer im je bila baš velika gužva ovih dana kako je dr bio na go pa ćemo vidjeti što kažu. mučnine su pomalo krenule, srećom još uvijek se sve zadržava app mi kaže 6+2, nadam se da će se na uzv u srijedu vidjeti srčani ritam. to mi je prva bebica. iskreno mi još uvijek nije došlo iz dupeta u glavu da sam trudna, još uvijek nekako iščekujem da ću dobiti m, iscjedak mi je obilniji pa često mislim da sam dobila
držimo se.
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Doulitadobro dosla. Koliko si sad trudna i da li ti je prvi put? 😚
Nanato bi trebalo biti normalno. Ja iscjedak imam skoro cijelo vrijeme. A doktor mi je rekao pogotovo da je uobicajeno za 6. tjedan.
hvala rosa. evo još uvijek nisam bila na pregledu kod dr, idem u srijedu, 2.11. jer im je bila baš velika gužva ovih dana kako je dr bio na go pa ćemo vidjeti što kažu. mučnine su pomalo krenule, srećom još uvijek se sve zadržavaapp mi kaže 6+2, nadam se da će se na uzv u srijedu vidjeti srčani ritam. to mi je prva bebica. iskreno mi još uvijek nije došlo iz dupeta u glavu da sam trudna, još uvijek nekako iščekujem da ću dobiti m, iscjedak mi je obilniji pa često mislim da sam dobila
držimo se.
Super, ja sam 6+3 danas. Tu smo si 🤗
Koristim utrogestan i danas mi je iscjedak bio tako obilan da sam na kavi mislila da se desio neki kaos teski dole. Jedva sam dosla doma, ono iscjedak prozirni i cijela tableta ocito izletila van 🫣😅
Ali vise nemam smeđeg iscjetka i iskreno se nadam da ce tako i ostat!
Ja sam jedva prezivila prvi dio dana zbog utrogestana, a uzela sam ga vaginalno. To i mucnine…jedva sam dosla s posla i bila uopce na poslu. Ne Pamtim da mi je prije bilo tako lose, takav umor. Mozda se prilagodim za koji dan
Lady, meni je isto bilo teško prvih par dana, al mislim da se naviknes. Ja uzimam crinone gel, al to je ista stvar…
Jel to koristite zbog preporuke doktora ili je to nešto preventivno ili kako? Ja sam totalno neupućena u taj dio
Kao što su cure rekla to koristimo mi iz mpo obavezno (ili ovaj crinone gel što spominje Flowerson) ali i cure kojima to prepiše dr. Mislim da to ne možeš kupiti u ljekarnama, odnosno da isključivo na recept.
E da, zato sam pitala jer sam vidjela da koriste i cure koje nisu iz mpo.. hvala svakako na pojašnjenju :)
Cure, što pijete u trudnoći protiv bolova npr. glavobolje?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
AM13 prepiše doktor i zbog krvarenja često i sl. Uglavnom za održavanje trudnoće.
Flowerson i mene zanima, ja se bojim bilo što popiti, iako jedna kolegica mi rekla da je pila Lupocet često, ali opet...😮💨
Pozz drage moje,bila sam na prvom pregledu da potvrdimo trudnoću sad sam u 5+3. Zakazan mi je ponovno termin kad budem točno u 7 tj,čitala sam da od 6 tj srce počinje kucati što nemora biti,mislim se dali je možda prerano zakazao. Kad su vama bili drugi pregledi ?
Ne bi trebalo biti prerano. Ja sam srceko vidjela sa 6+3…tada ti ga nece pustiti da ga slusas jer je prerano zbog razine topline koja se mora proizvesti na aparatu da cujes otkucaje pa da ne osteti plod (ne znam strucne termine), ali u 9.tjednu ce ti ih vjerojatno i pustiti da ih cujes ☺ svakako, dovoljno je predivno i samo vidjeti kako kuca
Hvala na ovom objasnjenju. Ja sam bila s 6+2 i doktor mi je pokazao srce, ali mi nije zvuk pustio, sto me zacudilo. Inace je doktor ok, cak sam mislila da mu je neki los dan pa da brljavi posao 🙃
Da spadam u kraj proljetnih al na početku su mislili da je jos kasnije trudnoca pa sam se ugurala malo tu medju ljetne ;-)… nama je krevet uz zid pa si ja natrpam puno jastuka i uvalim se u to a da laptop stavim na trbuh najčešće samo stavim jastuk izmedju u nadi da ipak manje zrači iako možda nije pametno.. nekad legnem i na bok a laptop na krevet kraj mene al tako mi je teže. Sad sam sestru trazila da mi kupi onaj pladanj za doručak u krevetu pa cu na to probat stavit laptop da je ipak udaljeniji od mene.
I ja sam kraj proljetnih, ali mi se bilo kasno njima sad pridruzivati. Koliko si tt? Oprosti, pisala si, ali da ne vracam stranice.
Sortiraj odgovore
Najstariji