Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    i_am_ivy
    06. Prosinac 2022. 12:49

Elly94 bravo za dobar pregled... 
    Ma joj svakih ginekologa ima, to znam, ali evo ja sam s svojom prezadovoljna i zena zaista radi jako dobro svoj  posao i izlazi u susret koliko god moze. Vodila sam kod nje prethodne dvije i bez razmisljanja i ovu trudnocu . 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Iva2
    06. Prosinac 2022. 12:50

Hvala, divne zene😍😍
    Prvi pregled je tek za 10ak dana. Prekosutra vadim drugu betu, Boze pomozi🙏🏻
    Inace imam trombofiliju pa se, nakon spontanog, uzasno bojim svih odstupanja. Ovaj put mi je doktor dao fragmin vec od pozitivnog testa.💪🏻
    Nemate pojma kako ste me smirile❤️

SAYuRI
    06. Prosinac 2022. 12:53

Elly94

Slazem se da doktori nekad blenu neku glupost ne razmisljajuci kako ce pacijent to shvatiti i koliko Ce mu utjecati na psihu …svakakvih ima ..

Evo ja sam dosla sa pregleda ..uzela mi je cervikalne briseve posto je neka blaga upala u pitanju pa cu znati kroz tjedan dana terapiju .
    Bebica je dobro …po uzv manja za tjedan dana ,znaci 11+3 ..mahala je rukicama i bas sam odusevljena !!!
    Dala mi jee uputnicu za rani probir u vinogradsku pa sad cekam na mail kad su me narucili ☺️
    Morala sam lagati da nemam krvnu grupu jer da sam imala nebi me slala da ju ponovno izvadim sto je bitno za svaku trudnocu…i tako … Nisam bas zadovoljna ginekologicom al eto …nakon ove trudnoce trazim nekog boljeg doktora i pomogucnosti blize mjestu stanovanja 🤣

Hej ne kontam sto je bitno za svaku trudnocu ponovo vaditi krvnu grupu? Mislim tu se nista ne mijenja 🤔

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Vesca
    06. Prosinac 2022. 12:53

Iva2

Hvala, divne zene😍😍
    Prvi pregled je tek za 10ak dana. Prekosutra vadim drugu betu, Boze pomozi🙏🏻
    Inace imam trombofiliju pa se, nakon spontanog, uzasno bojim svih odstupanja. Ovaj put mi je doktor dao fragmin vec od pozitivnog testa.💪🏻
    Nemate pojma kako ste me smirile❤️

Super da si odmah krenula s terapijom. Navijam da prekosutra beta bude dobra, javi rezultate 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    06. Prosinac 2022. 12:55

SAYuRI

Elly94

Slazem se da doktori nekad blenu neku glupost ne razmisljajuci kako ce pacijent to shvatiti i koliko Ce mu utjecati na psihu …svakakvih ima ..

Evo ja sam dosla sa pregleda ..uzela mi je cervikalne briseve posto je neka blaga upala u pitanju pa cu znati kroz tjedan dana terapiju .
    Bebica je dobro …po uzv manja za tjedan dana ,znaci 11+3 ..mahala je rukicama i bas sam odusevljena !!!
    Dala mi jee uputnicu za rani probir u vinogradsku pa sad cekam na mail kad su me narucili ☺️
    Morala sam lagati da nemam krvnu grupu jer da sam imala nebi me slala da ju ponovno izvadim sto je bitno za svaku trudnocu…i tako … Nisam bas zadovoljna ginekologicom al eto …nakon ove trudnoce trazim nekog boljeg doktora i pomogucnosti blize mjestu stanovanja 🤣

Hej ne kontam sto je bitno za svaku trudnocu ponovo vaditi krvnu grupu? Mislim tu se nista ne mijenja 🤔

I mene ovo zanima. Ja imam nalaz od prošle godine rađen u Petrovoj i dr. koja me tamo vodi je rekla da je to OK. Iako sam ja Rh -....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Lady8
    06. Prosinac 2022. 13:03

Mozda se misli na testove senzibilizacije koje izvade odmah kad i krvnu grupu npr u Petrovoj.
    Ja sam radila sve ro sad opet i ponovit cu jos 2-3 x.
    Cervikalne sam isto radila, sve je ok.
    Sa dr sam jako zadovoljna, inace radi u jednoj bolnici kao sef odjela tako da imam apsolutno povjerenje sto mi ne najbitnije.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    06. Prosinac 2022. 13:12

Lady8

Mozda se misli na testove senzibilizacije koje izvade odmah kad i krvnu grupu npr u Petrovoj.
    Ja sam radila sve ro sad opet i ponovit cu jos 2-3 x.
    Cervikalne sam isto radila, sve je ok.
    Sa dr sam jako zadovoljna, inace radi u jednoj bolnici kao sef odjela tako da imam apsolutno povjerenje sto mi ne najbitnije.

E ne znam za to iskreno. Kod nas recimo pise u osobnoj iskaznici na poledjini krvma grupa tako da do kraja zivota ne moras da vadis…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• IvanaH4
    06. Prosinac 2022. 14:32

SAYuRI

Pisale smo već o tome. 
    Grupa se ne mijenja, ali ti na tom nalazu piše napomena:

U krvi nisu/jesu pronađena antieritrocitna tijela.

To je važno i promijenjivo. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

SAYuRI
    06. Prosinac 2022. 14:46

IvanaH4

SAYuRI

Pisale smo već o tome.
    Grupa se ne mijenja, ali ti na tom nalazu piše napomena:

U krvi nisu/jesu pronađena antieritrocitna tijela.

To je važno i promijenjivo.

Jel ovo vazi i ako su oba roditelja Rh pozitivna? Ja ni u jednoj trudnoci nisam ovo radila, znam da smo ja i muz Rh positivni i to je to, kaze ginica nema problema za vas🤔

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• IvanaH4
    06. Prosinac 2022. 14:51

Ne znam to. Ja sam pozitivna, muž negativan. Nije me još pitala za njega. Vadila sam krvnu grupu prije trudnoće pa mi je rekla da ne moram sada jer vrijedi 6 mjeseci.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.