Nemamo listu za ovaj tjedan, tko je bio rekao da će se bavit time? 😁
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Ajmee Cvit predivnoo, čeestitaam😍😍
I ja sam danas prošla prvi uzv, iimamo srčeko♥️ po uzv smo 5+4, a po ZM 6+2♥️
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Ajme trojke, kako lijepo 🥰
Pahuljica baš mi je drago da je pregled bio dobar, rano je još za srčeko, vidjet će se na idućem!
Ja sam nedavno došla sa pregleda pošto mi se treća beta nije poduplala kako spada, rekao je da dođem danas pa da vidimo.
Danas mi je 4+6. Gestacijska je narasla sa 4mm na 9mm i vidi se žumanjčana. Rekao je da dođem ponovo u petak. S time da sam mu rekla da imam stalno neke menstrualne bolove i probadanja pa mi je rekao da je to prijeteći spontani i da mirujem što više. Što nisu menstrualni bolovi normalni na početku? 😐
A izvini kada si isla na pregled pa je bila 4mm gestacijska?
U petak kad sam bila kod njega po nalaze bete, onda je kratko napravio pregled da izmjeri gestacijsku radi usporedbe.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pahuljica baš mi je drago da je pregled bio dobar, rano je još za srčeko, vidjet će se na idućem!
Ja sam nedavno došla sa pregleda pošto mi se treća beta nije poduplala kako spada, rekao je da dođem danas pa da vidimo.
Danas mi je 4+6. Gestacijska je narasla sa 4mm na 9mm i vidi se žumanjčana. Rekao je da dođem ponovo u petak. S time da sam mu rekla da imam stalno neke menstrualne bolove i probadanja pa mi je rekao da je to prijeteći spontani i da mirujem što više. Što nisu menstrualni bolovi normalni na početku? 😐
U petak kad sam bila kod njega po nalaze bete, onda je kratko napravio pregled da izmjeri gestacijsku radi usporedbe.
Znaci 4+3 si bila 🤔 Postoji li mogucnost da si duze trudna jer mi nevjerovatno da se sa 4+6 vidi tolika gestacijska i zumanjcana? 🫣 Mozda O ranije ili nesto… u svakom slucajj je dobro nego pitam jer me bas zanimalo sve mi to bas rano… a za mensttualne grceve je sasvim normalno, kakav prijeteci pobacaj, nemoj da mislis o tome uopste…ja ih imam jos uvijek i znaju na momenat biti bas jaki da se savijem 😵💫
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Landy cestitke na srceku ❤️
Mia na pocetku pogotovo su normalni menstrualni grcevi… ja ih imam i danas povremeno… meni je gin dala Roidakal a mozes i magnezij piti.
Uzimam i ja Roidakal, ali nisam primijetila da nešto pomaže, eventualno trenutno da 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
E cure koje ste odlucile raditi neki NIPT, koji ste uzele, osnovni ili prosireni i zasto?
Thinkpurple ja bih voljela Panoramu ali se kod nas ne radi nazalost, ali ekvivalent panorami kod nas je Qualified… ja sam uzela najsiri paket 360, cisto iz razloga sto je mala nadoplata a jos dosta toga otkriva cak i kod majke neke poremecaje koji cak ni Panorama ne daje…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Znaci 4+3 si bila 🤔 Postoji li mogucnost da si duze trudna jer mi nevjerovatno da se sa 4+6 vidi tolika gestacijska i zumanjcana? 🫣 Mozda O ranije ili nesto… u svakom slucajj je dobro nego pitam jer me bas zanimalo sve mi to bas rano… a za mensttualne grceve je sasvim normalno, kakav prijeteci pobacaj, nemoj da mislis o tome uopste…ja ih imam jos uvijek i znaju na momenat biti bas jaki da se savijem 😵💫
Zadnja menga mi je bila 1.11., a ovulaciju sam pratila trakicama. Na 12dc mi je bio peak, idući dan više nije tako da je ovulacija bila negdje sa 12 na 13dc. Evo ne znam šta da kažem, jedini ako je krivo mjerio 😂 žumanjčanu sam i ja vidjela kad mi je pokazao, u petak je gestacijska bila prazna 🤷
Razmišljam si da se prebacim kod nekog privatnog ginica jer mi ovaj stvarno od pocetka ne ulijeva nikakav optimizam, samo me baci u bed nakon svakog pregleda. Znam da nije dobro to smeđarenje i u kombinaciji s tim bolovima, ali vidim da je većina to imala pa je ipak dobro od svega to ispalo 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Cvit Cestitam! Tri male duse rastu u tebi i neka sve prode skolski.
Puno nas je pa ne mogu upamtiti svaki pregled, drago mi je zbog svakog dobrog 🥰
Thinkpurple ja sam uzela Panoramu srednju po preporuci doktora. Nije stvar nadoplate vec sa proširenom nije imao dobra iskustva. A sto se tice Panorame nju preporuca kao br 1.
Mia ukoliko si u mogucnosti posjeti privatnog.
Iskreno, ovo mjerenje po forumu meni nema smisla. Jedno mi je dijeljenje iskustva, a drugo davati tako ozbiljne konstatacije.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
E cure koje ste odlucile raditi neki NIPT, koji ste uzele, osnovni ili prosireni i zasto?
Ja sam htjela Panoramu ali za to bi morala u Zg a na mirovanju sam doma, pa sam se odlučila na Qualified 180 -pošto smo mi kariograme odradili i svašta nešta za potpomognutu a probir je dobar bio odlučila sam da mi je ovo dovoljno da potvrdi da je bebicom sve ok. 🤞👶
Moja ginekologica kod sebe radi Nifty, Qualified i Harmony.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ja sam u prošloj radila Nifty plus, sad sam Panoramu prošireni paket. Uzeli smo Panoramu jer mi je Nifty ostao u lošem sjećanju. A prošireni zato jer zbog razlike od 400kn nismo htjeli osnovni paket. Kad već radimo nek provjere sve što mogu. A i kao manji je postotak lažno pozitivnih.. Sad koliko je to istina ne znam..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji